BE | Français

Microsoft Inspire 2018

is een wereldwijd evenement voor alle Microsoft partners. Tijdens het evenement werden we ingelicht over alle nieuwigheden. Software matig ligt de nadruk op Cloud zoals de office 365, dynamics 365 van daar uit zien we specifieke oplossingen richting de markt gaan en specifieke verwerking voor klanten die hun ERP willen automatiseren.

 

Gekoppeld aan de ERP werken we op de dag van vandaag meer en meer met AI, om veel sneller verwerking te krijgen van alle gegevens. Als we daarbij dan ook nog een snelle verwerking krijgen van Big Data met power BI zien we dat een modern bedrijf op de dag van vandaag echt wel snel uit de voeten kan met een degelijke oplossing. Dit kan uiteraard draaien op bestaande hardware. Natuurlijk heeft MS ook een cloud platform “Microsoft Azure” waar klanten kunnen werken aan een online verwerking die gepersonaliseerd kan worden naar gelang het verbruik van data. Andere aandachtspunten van MS op het Expire event waren de Microsoft Service HUB V2, deze zal beschikbaar zijn begin 2019 als opvolger van de huidige Hub om in meetingsrooms te kunnen gebruiken in combinatie met alle microsoft surface toestellen of alle andere toestellen die windows 10 pro draaien. Tevens heeft MS het Surface gamma uitgebreid waar men in het compacte sigment uitgekomen zijn met een Suface Go 10 inch tablet met een volwaardige 10 Pro versie. Deze zal uitkomen in Augustus maar valt nu al in pré order te bestellen.

Microsoft Hub V2.jpg

Microsoft Surface Hub V2

 

Teams hebben alle vormen en maten. Ze kunnen lokaal zijn of verspreid over de aardbol. Mensen zijn je grootste investering – en je kostbaarste bezit. Als je wilt transformeren van samenwerken naar echt teamwerk, moet je investeren in hulpmiddelen die het beste werken in de vergaderruimte, in een teamruimte, in elke ruimte.

 

Speciaal gebouwd voor teams

Meer dan een smartboard of een interactief whiteboard, Surface Hub 2 is geoptimaliseerd voor teams die verbonden willen zijn, willen co-creëren en produceren met anderen, ongeacht hun locatie. Surface Hub 2 combineert het beste van Microsoft-samenwerkingstools - van Windows en Office tot Microsoft Whiteboard en Microsoft Teams - allemaal ondersteund door de intelligente cloud.

Microsoft Surface Go

De Microsoft Surface Go-tablet heeft optioneel toetsenbordhoesje en kan ook prima als laptop dienen. Daarmee is de Surface Go ideaal om mee te werken buiten het kantoor, bijvoorbeeld in scholen, de gezondheidszorg en in het veld.

 

De Surface Go heeft een 10 inch scherm en weegt net iets meer dan een halve kilo: 522 gram. Dat is vergelijkbaar met de iPads van hetzelfde formaat. 

De tablet werkt met het Windows 10 S-systeem, maar kan gratis worden omgezet naar een standaard Windows 10-besturingssysteem. Verder heeft het apparaat vanaf 4 GB aan werkgeheugen, vanaf 64 gb aan opslag en een schermresolutie van 1800 bij 1200 pixels.

 

PRE-SALE & Meer Info

Microsoft Surface Go 2018.jpg

jan_convents.png

 

   Jan Convents

   Microsoft Licensing Specialist

 

   microsoft.direct-be@bechtle.com

   +32 472 02 55 67