Videoconferentie met HP Slice G2 en Jabra PanaCast.

 

Samenwerken met een druk op een knop.

 

HP en Jabra samenwerkingsoplossing. Intuïtief, snel en veilig. HP Slice G2 en Jabra PanaCast maken van een videomeeting bijna een live meeting dankzij professionele technologie en innovatieve  meetings. HP Slice G2 en Jabra PanaCast overtuigen.

Flexibel en veelzijdig.

HP Elite Slice G2 is ontworpen voor elke soort ruimte en kan flexibel in het midden van de tafel of achter het display worden gepositioneerd. Druk simpelweg op de center-of-room-bediening om ad hoc een telefoontje te plegen, deelnemers toe te voegen en een presentatie te delen. Na installatie van de PanaCast start je een videoconferentie met een druk op de knop.

Sluit hem aan op je beschikbare audio- of videoaansluiting.

Presenteer je team in het beste licht en verbind je voor gebruik met Microsoft Teams Rooms gecertificeerde audio- en videorandapparatuur eenvoudig met HP Elite Slice G2 – Audio Ready met Microsoft Teams Rooms.

Geen stress. Geen zorgen.

De installatie verloopt snel en probleemloos en de bediening is intuïtief. Monteren komt er niet bij kijken en je hoeft er geen specialist voor te zijn. Beheer, integreer en beveilig je conferentiesysteem eenvoudig.

Samen met de HP Elite Slice G2 worden geïntegreerde luidsprekers voor kleine tot middelgrote ruimtes geleverd. Beschik je al over een eigen audio-installatie, kies dan voor HP Elite Slice G2 – Audio Ready.

HP Elite Slice G2 met Microsoft Teams Rooms.

De meest veelzijdige teleconferentieoplossing ter wereld en de enige met een zelfherstellend BIOS:

 • center-of-room-bediening met touchdisplay
 • Sluit naadloos aan op Microsoft Teams en Skype for Business
 • Vier microfoons en vier luidsprekers voor 360° audio

HP ELITE SLICE G2 – AUDIO READY met Microsoft Teams Rooms

Belangrijkste features:

 • Compatibel met voor gebruik met Microsoft Teams gecertificeerde audio- en videorandapparatuur van andere merken inclusief microfoons en luidsprekers
 • Kan met VESA-bevestiging achter het display worden weggestopt

PanaCast camera – videoconferentie met een druk op een knop.

Voltooi de eenmalige, eenvoudige en intuïtieve installatie van de HP Slice G2 en je PanaCast is klaar voor gebruik in je videoconferentie met een druk op een knop. Stop waardevolle tijd te verspillen en start meteen. Druk op de meetingknop en begin. HP Slice beheert de PanaCast en alle aangesloten apparatuur voor audio en presentatie.

De passende oplossing voor uw bedrijf:

De compacte oplossing voor al je meetingruimtes.


HHP Elite Slice G2 met Microsoft Teams Rooms en Jabra PanaCast voor meer concentratie, ontworpen voor huddle rooms, kleine ruimtes.

Fabrikant nr.: 
BECHTLE-nr.: 

  Fabrikant nr.: 
  BECHTLE-nr.: 

    

   De hoogwaardige oplossing voor middelgrote en grote meetingruimtes.


   HP Elite Slice G2 Audio Ready met Microsoft Teams Rooms en Jabra PanaCast + JabraSpeak – voor middelgrote ruimtes.

   Fabrikant nr.: 
   BECHTLE-nr.: 

    Fabrikant nr.: 
    BECHTLE-nr.: 

     Fabrikant nr.: 
     BECHTLE-nr.: