Jabra PanaCast 50.

Jabra’s eerste intelligente videobar voor het nieuwe normaal.

 

De nieuwe Jabra PanaCast 50 is de eerste intelligente videobar voor het nieuwe normaal. Het nieuwe normaal bepaalt hoe we nu en in de toekomst werken. Jabra heeft de PanaCast 50 ontwikkeld om gebruikers en ondernemingen te helpen deze nieuwe realiteit in te stappen. Met onze toonaangevende professionele audio, geavanceerde en innovatieve 180°-videotechnologie en unieke intelligente functies, kun jij met PanaCast 50 weer veilig en sociaal vergaderen op afstand – hoe jouw ‘nieuwe normaal’ er ook uitziet.

 We hebben samenwerking totaal vernieuwd voor het nieuwe normaal.
Verbluffend geluid van de wereldleiders in professionele audio.
Geluid van topkwaliteit.

Goede bijeenkomsten beginnen met geweldig geluid, en wij van Jabra weten daar als wereldleiders in professionele audio wel het een en ander vanaf. We hebben vergaderruimte-audio voor het moderne werken totaal vernieuwd, met acht microfoons van professionele kwaliteit en spraakdetectie van grote precisie. Intelligente algoritmen herkennen automatisch na-ijlende echo's en statische ruis en filteren deze weg, en we hebben vier krachtige luidsprekers toegevoegd in een trillingvrije stereo-opstelling, voor ruimtevullend high-definition geluid van topkwaliteit.

 

Hoe je ook werkt, Jabra PanaCast 50 is gemaakt om jou aan de praat te houden.

Tweeters

Woofers

Horen en gehoord worden, natuurlijk.

Vergaderingen lopen beter als iedereen helder kan communiceren. Onze geavanceerde beamformingtechnologie maximaliseert de signaal/ruis-verhouding voor kristalheldere gesprekken, overal in de kamer. En met full-duplextechnologie kan iedereen in realtime aan het gesprek deelnemen. Op die manier gaan die verbale aanwijzingen die zo'n groot deel van persoonlijke gesprekken vormen, nooit verloren.

We hebben jouw toestemming nodig om de Youtube Service te mogen tonen.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

Uitstekende 180° video.
All-in.

Naast de toonaangevende audio is Jabra helemaal gegaan voor inclusieve video die iedereen, nou ja... helemaal bij de les houdt. Drie 13-megapixelcamera's, gemonteerd in een uiterst nauwkeurige opstelling met meerdere camera's, bestrijken de gehele ruimte. Maar hier komt nog het slimste: de gepatenteerde realtime beeldsamenvoegingstechnologie van Jabra bepaalt op intelligente wijze precies waar de drie videofeeds worden samengevoegd. Dat levert een vloeiend beeld over 180° op in high-definition Panoramische 4K. Dat betekent dat niemand wordt samengedrukt of vervormd of ontbreekt in het beeld. Met de Jabra PanaCast 50 kun jij weer veilig vergaderen voor iedereen. Jabra is er helemaal voor gegaan om jou helemaal mee te laten doen.

Virtual Director.
Boeiend. Levensecht. Menselijk.

Wat als jouw video conferencing-programma in de ruimte automatisch kon detecteren wie er spreekt en het beeld op intelligente wijze kon aanpassen om op die persoon te focussen, net zoals jouw hersenen jouw blik zouden bijstellen als je zelf in de ruimte aanwezig was? De krachtige Edge-AI verwerkingschips van Jabra gebruiken eigen algoritmen om jouw vergadering intuïtief te volgen, waarbij het beeld direct in realtime wordt aangepast om alleen op de actieve sprekers te focussen. Het resultaat is een vergaderervaring die de belangrijkste inhoud centraal staat, zodat niemand iets hoeft te missen van de belangrijke details. Breng de menselijke maat naar jouw virtuele vergaderingen.

Je kunt overal tegelijk zijn.

Prachtig, je kunt weer veilig vergaderen met voldoende afstand, maar hoe weet je of jouw personeel zich aan de richtlijnen houdt? Onze intuïtieve software telt anoniem de aanwezigen en meldt het onmiddellijk wanneer jouw aangepaste richtlijnen worden overtreden. Onze unieke 180°-datastream blijft constant gericht op de hele ruimte en levert in realtime gegevens over het aantal mensen, zelfs wanneer de videostream wordt ingezoomd. Met visuele data in Jabra Xpress kunt je jouw eerdere vergaderingen analyseren en op basis daarvan datagestuurde actie ondernemen. En het mooiste van alles? Deze functionaliteit heeft geen computerverbinding nodig, zodat je ook die spontane “laten we gewoon deze lege kamer nemen”-onderonsjes kunt opvangen. PanaCast 50 telt het aantal personen in jouw vergaderruimten, zodat je dat niet hoeft te doen.

Gebruiksgemak.
Loop naar binnen. Stekker erin. Aan de slag.

Wanneer je de hele dag aan het vergaderen bent, heb je soms nog geen minuut tussen vergaderingen door. Jabra PanaCast 50 is UC-geoptimaliseerd en plug-and-play, zodat je gewoon jouw volgende vergadering binnenloopt en meteen aan de slag gaat, met alles binnen handbereik. En om het nog gemakkelijker te maken, is er ook een optionele afstandsbediening*, waarmee je elk aspect van jouw vergadering kunt bedienen – zonder uit jouw stoel te komen. Met Jabra PanaCast 50 kun je direct aan de slag.

* Apart verkrijgbaar