BE | Nederlands

Ideaal om mee te werken buiten het kantoor

De Microsoft Surface Go-tablet heeft optioneel toetsenbordhoesje en kan ook prima als laptop dienen. Daarmee is de Surface Go ideaal om mee te werken buiten het kantoor, bijvoorbeeld in scholen, de gezondheidszorg en in het veld.

 

De Surface Go heeft een 10 inch scherm en weegt net iets meer dan een halve kilo: 522 gram. Dat is vergelijkbaar met de iPads van hetzelfde formaat. 

De tablet werkt met het Windows 10 S-systeem, maar kan gratis worden omgezet naar een standaard Windows 10-besturingssysteem. Verder heeft het apparaat vanaf 4 GB aan werkgeheugen, vanaf 64 gb aan opslag en een schermresolutie van 1800 bij 1200 pixels.

Our smallest, lightest, and most affordable Surface yet

Hours of battery

10 Inch Screen

8.3 mm thin

Recharged in 2 hours

Meet Surface Go 10"

De accu van de Microsoft Surface Go moet tot negen uur meegaan, waarbij het opladen van nul naar honderd procent ook slechts twee uur in beslag neemt. Daarbij maakt het apparaat gebruik van een Surface Connect-oplader die ongeveer half zo groot is als de reguliere Surface-oplader.


Aan de achterkant van de tablet zit een achtmegapixelcamera, aan de voorkant een vijfmegapixelmodel en een infraroodcamera. Laden is ook mogelijk via een usb-c-poort en er is een 3,5mm-jack aanwezig. De Surface Go is verder voorzien van een kickstand, waarmee een maximale hoek van 165 graden behaald kan worden. De tablet is te gebruiken met een afneembaar toetsenbord, een Surface Pen en een Mobile Mouse.

 

Heb je nog vragen over de Microsoft Surface Go?
Neem zeker even contact! 

 

jens_de_weerdt.png

 

   Jens De Weerdt 

   Microsoft Specialist

 

    jens.deweerdt@bechtle.com

   +32 11 39 79 82

Compact en makkelijk om mee te nemen

De nieuwe Microsoft Surface Go met een 25,4cm scherm (of 10 inch) heeft slechts een gewicht van 522 gram! 
 

Snel en efficient! 

Je kan er op rekenen dat de nieuwe Surface Go de hele dag al je software en app's kan runnen en dat met een krachtige Intel® processor die een batterijduur heeft van 9 uur.