AOC Portable Monitors

Vergroot je potentieel met de draagbare monitors van AOC

 

Werk slimmer en effectiever

Meer schermruimte verhoogt de productiviteit. Het maakt multitasking mogelijk, want je kunt je e-mailberichten bekijken, meerdere applicaties geopend hebben of heel gemakkelijk een videoconferentie volgen. Maar wat als je niet op kantoor bent en het scherm van je desktop niet kunt gebruiken?

Met een aan je laptop gekoppelde draagbare monitor kun je overal beter en slimmer werken. Of je nu in je thuiskantoor werkt, onderweg bent of klanten bezoekt, zelfs als je in de bibliotheek studeert. Als je een extra draagbare monitor gebruikt zijn de mogelijkheden ongekend, en daardoor is ook je flexibiliteit optimaal.

 

Kies je draagbare
oplossing

Met touchscreen, USB-C connectiviteit of met een functie als draadloze oplader (powerbank).

 

ZIE DE VOLLEDIGE SERIE

choose your portable solution
flexibility

 

Flexibiliteit tijdens
mobiele
werkzaamheden

 

Je eigen
thuiskantoor
perfect voorzien
home-office
study-effectively

 

 

Nog effectiever
studeren

 

 

Onderweg verbonden blijven
connected-while-travelling
We hebben jouw toestemming nodig om de Vimeo Service te mogen tonen.

We gebruiken Vimeo om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

Thin

 

Inpakken en wegwezen

Nog dunner dan de meeste notebooks, lichter dan de meeste flesjes water – de draagbare monitors van AOC zijn echt superslank en licht qua gewicht. Zij passen prima in de rugzak of tas en kunnen met gemak worden gedragen. Met een beschermende cover of hoes blijft het scherm kras- en stofvrij. Je hoeft je onderweg dus absoluut geen zorgen te maken over mogelijke beschadigingen. Jouw draagbare monitor functioneert perfect, zowel met de telefoon als met de laptop. Onderweg kan het zelfs dienen als een draadloze oplader.

 

Een enkele kabel, meerdere opties

De draagbare monitors van AOC kunnen gemakkelijk zonder extra voedingsbron worden gebruikt. Je hoeft de monitor alleen maar aan je laptop of mobiele telefoon te koppelen en je bent er helemaal klaar voor! USB DisplayLink-technologie, USB-C, hybride oplossing of MicroHDMI – je kunt kiezen voor de verbinding die jouw voorkeur heeft en AOC realiseert het voor jou.

Light
Veelzijdige slimme cover

Om de laptop goed te kunnen gebruiken kan de slimme cover worden omgevormd tot een flexibele standaard, zodat de display gemakkelijk zowel horizontaal als verticaal kan worden neergezet.*

 

Smart-Cover
Geniet van het stereogeluid

Upgrade de kleine luidsprekers van de smartphone met dit bredere geluidsbeeld en verbeterde geluidservaring. Geïntegreerde stereo-luidsprekers met een geluidsweergave van 2x 1W voor een verbeterde geluidskwaliteit, om nog meer te genieten van video’s of games.*

Stereo3
Kies de beste oplossing voor jou

 

* De slimme cover en de stereo-luidsprekers zijn alleen beschikbaar voor specifieke modellen.