cw43_mainbanner_apple-auhorised-reseller-eu.jpg

MacBook Pro 14" en 16"

MacBook Pro. Maximale prestaties. Maximale draagbaarheid

De nieuwe MacBook Pro levert baanbrekende prestaties voor professionals. Kies de krachtige M1 Pro-chip of de M1 Max-chip met nóg meer kracht om workflows op professioneel niveau nog sneller gedaan te krijgen, en dat allemaal met een batterij die ongelooflijk lang meegaat. Met een briljant 14- of 16-inch Liquid Retina XDR-display en door veel Pro-poorten kun je met de MacBook Pro meer doen dan ooit.

MacBook Pro 14"

De Apple M1 Pro- en de M1 Max-chip zorgen voor een enorme sprong in CPU-, GPU- en machine learning-prestaties. Daarbij levert de tot 10 CPU-cores de prestaties die jij nodig hebt voor naadloze workflows, terwijl grafisch intensieve apps en games profiteren van een GPU met maximaal 32-cores. Dankzij het geoptimaliseerde energieverbruik gaat de batterij tot wel 17 uur mee.
Een overzicht van andere highlights

  • Tot 64 GB RAM, zodat alles wat je doet snel en soepel gaat
  • De tot 8 TB supersnelle SSD-opslag start apps en opent bestanden meteen
  • Een fantastisch 14-inch Liquid Retina XDR-display met Extreme Dynamic Range en een extreme contrast­verhouding
  • Drie Thunderbolt 4-poorten, HDMI-poort, SDXC-kaartlezer, koptelefoonaansluiting, MagSafe 3-poort
  • macOS Monterey: Connect, deel en creëer zoals je nooit eerder hebt gedaan. Maak kennis met geweldige nieuwe updates voor FaceTime. Laat je verrassen door het nieuwe design van Safari.

BESTEL DIRECT

MacBook Pro

 

 

 

 

 

MacBook Pro 16"

Liever een maatje groter? Met de MacBook Pro 16" heb jij het totaaloverzicht en profiteer je tegelijkertijd van een batterij die tot wel 21 uur meegaat.

BESTEL DIRECT

MacBook Pro 16"

Liever een maatje groter? Met de MacBook Pro 16" heb jij het totaaloverzicht en profiteer je tegelijkertijd van een batterij die tot wel 21 uur meegaat.

BESTEL DIRECT

Voor professioneel gebruik en de hoogste prestatie-eisen.

Extreem krachtig en optimale batterijduur – dat kenmerkt de nieuwe Apple-chips. En anders dan andere notebooks presteert MacBook Pro altijd even goed, of hij nu op netstroom is aangesloten of niet. Ontdek nu de nieuwe MacBook Pro-modellen!

Apple MacBook Pro 14  Apple MacBook Pro 16