Optimaliseer je mobiele werkplek met Dell Technologies

 

Thuiswerken is ineens heel belangrijk geworden. Niemand had hier rekening mee gehouden. Dell Technologies laat je zien hoe je ook thuis effectief en productief kunt werken en biedt professionele mogelijkheden om ook je thuiswerkplek ergonomisch in te richten met de juiste kantoorbenodigdheden.

Binnen enkele seconden maximale productiviteit met de perfecte werkassistent

 

Je wil dat alles soepel werkt, zeker als je mobiel werkt. De Latitude laptops van Dell combineren mobiliteit met een hoog werktempo en een compacte behuizing – dun en modern. Door Windows 10 Pro zijn ze eenvoudig en flexibel in beheer en krijg je meer gedaan. Deze productieve werkpaarden zijn schaalbaar en krachtig en zorgen ervoor dat je ook mobiel effectief, comfortabel en met succes je doel bereikt.

 

BEKIJK PRODUCTEN

 

Nog efficiënter met accessoires van DELL

Aanbevolen monitoren door Dell Technologies

 

Als je meerdere bestanden tegelijk bewerkt, lange teksten leest of verschillende programma's open hebt staan, dan loop je met een laptopscherm al gauw tegen grenzen aan. Dat is niet alleen vermoeiend en zelfs tijdrovend, maar werkt na een tijdje ook demotiverend en contraproductief. Dell heeft als wereldwijde marktleider voor elke toepassing het juiste beeldscherm. Of je nu kiest voor een monitor uit de p-reeks of een UltraSharp monitor: je profiteert van jarenlange ervaring, betrouwbare kwaliteit en een uitstekende service. De monitor is in hoogte verstelbaar en kan gekanteld en gedraaid worden, zodat je hem in de gewenste stand kunt zetten. Zo draagt hij bij aan ergonomisch en gezond werken.

 

BEKIJK PRODUCTEN

Nooit zonder toetsenbord en muis

 

Als je onderweg bent, kun je natuurlijk met het touchpad en het toetsenbord van de Dell laptop werken. Toch mis je vaak het comfort van een muis en toetsenbord met numeriek gedeelte als je langer aan het werk bent.  Daarom biedt Dell hoogwaardige draadloze desktop-sets tegen een aantrekkelijk prijs. Hiermee werk je snel en efficiënt zoals je gewend bent. Creëer je eigen opgeruimde draadloze werkplek waar je je prettig voelt, zonder eerst vervelende kabels te moeten wegwerken.

 

NAAR HET PRODUCT

Een allround favoriet – de docking station van Dell

 

Met een docking station van Dell kun je ook in je home office alle randapparatuur aansluiten op je laptop. Profiteer van één kabel, geen gedoe met aansluiten, een geïntegreerde netwerkaansluiting en extra USB-poorten. En als je toch een keer de deur uit moet, dan is je laptop helemaal opgeladen.

 

NAAR HET PRODUCT

Geheime tip: DA300 USB-C adapter

 

De DA300 is een van de meest gevraagde accessoires bij laptops en andere mobiele apparatuur van Dell. Deze adapter heeft de volgende poorten die via USB-C of Thunderbolt-3 kunnen worden aangesloten: USB-C, USB 3.0, Ethernet, VGA, HDMI en DisplayPort. Met deze adapter heb je altijd een mobiele docking station op zak en ben je klaar voor elke meeting – welke aansluiting de beamer ook heeft. Je kunt de korte kabel van de compacte, veelzijdige adapter opbergen in de behuizing, wat hem de ideale assistent maakt tijdens afspraken, vergaderingen en onderweg. 

 

NAAR HET PRODUCT

Vier tips van Dell Technologies voor thuiswerken

 

Pyjama uit!

Draag kleren die je normaal ook naar kantoor aantrekt om je mentaal voor te bereiden op de werkdag. Zo maak je onderscheid tussen werk en privé.

 

Vaste werktijden

Hou je normale werkritme aan. Dan werk je productiever en hou je werk en vrije tijd gescheiden.

 

Koffiepauze met collega's

Plan regelmatig een call van 10-15 minuten in met je collega's om even bij te praten, alsof je elkaar bij de koffieautomaat tegenkomt. BELANGRIJK: Zorg ervoor dat je er geen meeting van maakt. Die kun je op een ander tijdstip inplannen.

 

Sporten na het werk

Even je hoofd helemaal leeg maken tijdens het sporten is goed voor je; door te bewegen produceert je lichaam gelukshormonen en wordt stress verminderd.