HP Z INNOVATIONS

Innovatie zit in ons DNA. Onze ingenieurs spelen in op de toekomstige behoeften en ontwikkelen ongekende innovaties die je nergens anders vindt.
DE BESTE BETROUWBAARHEID

Met 368.000 testuren is elke Z-component – tot de laatste schroef – uitgebreid getest. We testen onze producten op bedrijfstemperatuur, vallen en schokken1, zodat we zelfs onder de meest extreme omstandigheden stabiele prestaties zonder onderbrekingen kunnen garanderen.

 

 

 

 

 

ONGELOOFLIJKE PRESTATIES

Dezelfde processor en dezelfde videokaart? Dit betekent niet automatisch dezelfde prestaties.

Onze toonaangevende thermische apparaten houden de processor en de videokaart ook koel tijdens de hoogste belasting door het gelijktijdig uitvoeren van meerdere applicaties. Onze koelsystemen met twee ventilatoren garanderen optimale prestaties van de workstations zonder oververhitting of zonder dat ze langzamer worden.

 

 

 

DE BESTE SECURITY1

Overal loeren bedreigingen. Bescherm je privacy en gegevens altijd en overal met onze toonaangevende beveilingingsfeatures. HP Sure View2: Bescherm je beeldscherm tegen nieuwsgierige blikken met de enigste pc's ter wereld die een ingebouwd privacyscherm hebben. HP Sure Start Gen 43: Zelfherstellende beveiliging zorgt ervoor dat kritische besturingsprocessen blijven werken, ook als malware deze probeert af te sluiten.4

Systeeminbreuk sensor: Je ontvangt een melding als je systeem is gemanipuleerd en belangrijke componenten zijn blootgesteld.5

HP REMOTE GRAPHICS SOFTWARE

Kan je systeem het niet aan? Sluit het op Z aan.

Profiteer van de beste Z-prestaties via een remote toegang op je pc of Mac.

 

 

CERTIFIED GRAPHICS CARDS

Professionele projecten vereisen professionele graphics. In samenwerking met NVIDIA® rusten we onze apparaten uit met Quadro®-videokaarten die nauwkeurig zijn afgestemd en stabiele prestaties met professionele apps leveren.6

 

Deskbased:

Mobile:


1. Gebaseerd op HP's unieke en uitgebreide beveiligingsfeatures waarvoor geen extra kosten in rekening worden gebracht voor leveranciers van desktop- en mobile workstations vanaf juli 2018 en vanaf januari 2017 op mobiele workstations met Intel®-processors van de 7e generatie en hoger.

 2. Het HP Sure View geïntegreerde privacyscherm is een optioneel kenmerk dat bij aankoop moet worden geselecteerd en is bedoeld voor gebruik in horizontale richting (landscape).

 3. Gebaseerd op momenteel verkrijgbare mobile workstations en vanaf 25-01-2018 met een ingebouwde, hardware gebaseerde privacyfilter. Alleen beschikbaar op geselecteerde HP mobile workstations.

 4. HP Sure Start Gen4 is beschikbaar op HP Elite- en HP Workstation-producten die over 8e generatie Intel®- of AMD-processors beschikken (behalve ZBook 15v).

 5. Optionele extra functie.

 6. De NVIDIA Quadro graphics zijn een optionele of extra functie die alleen wordt aangeboden bij bepaalde modellen.