Toekomstbestendige netwerkoplossingen voor het MKB

Leg de basis voor mobiel en efficiënt personeel.

Bedrade en draadloze netwerken zijn de levensaders van bedrijven. Ook jouw bedrijf heeft daarom een betaalbare, krachtige en veilige bedrade en draadloze infrastructuur nodig die het groeiende aantal mobiele apparaten en cloud gebaseerde applicaties kan ondersteunen.

Nu nog makkelijker te installeren – de nieuwe Aruba Instant On serie voor kleine bedrijven.

De Instant On serie is speciaal ontworpen voor de huidige en toekomstige behoeften van kleine bedrijven. Instant On biedt betrouwbare, snelle en veilige WiFi van Aruba – gebaseerd op tientallen jaren ervaring op het gebied van enterprise. De nieuwe serie bestaat uit indoor en outdoor Access Points die een snelle en veilige draadloze connectiviteit en een ongecompliceerde configuratie en beheer bieden.

Alles rondom Instant On op een rijtje:

  • Een simpele, intuïtieve app voor een eenvoudige configuratie en beheer;
  • Twee beheermogelijkheden: via de Instant On mobile app of via de cloud gebaseerde webportal;
  • Eersteklas beveiligingsfuncties, inclusief compliance met de recentste authenticatieprotocollen zoals WPA2/WPA3;
  • SmartMesh-technologie voor eenvoudige uitbreiding van het netwerk naar locaties die moeilijk te voorzien zijn van een vaste internetverbinding;
  • Montage-opties voor aan het plafond, de muur of het bureau voor diverse kleine bedrijfsomgevingen.

Geselecteerde producten voor kleine bedrijven – de HPE OfficeConnect Switch series.

Voordelen.

  • Blijf flexibel met de juiste configuratie: nieuwe, betaalbare Gigabit switches met 5, 8, 24 en 48 GB poortconfiguraties met en zonder PoE+.
  • Denk economisch en milieubewust: door energiezuinige Ethernet IEEE 802.3az-verbindingen is het stroomverbruik lager en doordat ongebruikte verbindingen automatisch worden uitgeschakeld, daalt het energieverbruik nog verder.

Geselecteerde switches

HPE 1405 v3 Switch.     

De HPE OfficeConnect 1405 Switch serie bestaat uit plug & play unmanaged Layer-2 switches met koperen Ethernet-poorten die ontworpen zijn voor kleine bedrijven.

 

 


NAAR DE PRODUCTEN

 

HPE 1420 Switch.

De HPE OfficeConnect 1420 Switch serie is gemaakt voor bedrijven die op zoek zijn naar een betaalbare plug & play unmanaged GbE-switch die verkrijgbaar is als 10 GB PoE+ en uplink-model.

 

 

NAAR DE PRODUCTEN

 

HPE 1820 Switch.

De HPE 1820 Switch serie biedt meer keuzemogelijkheden en flexibiliteit voor kleine bedrijven die een gebruikersvriendelijke oplossing zoeken en tegelijkertijd hun totale kosten willen verlagen.

 

NAAR DE PRODUCTEN

 

HPE 1920S Switch.

De HPE OfficeConnect 1920S Switch serie is ontworpen voor bedrijven die verbeterde prestaties nodig hebben. De smart managed switches zijn geschikt voor omgevingen die uitgebreide functies voor een gedifferentieerde controle vereisen en waarbij een slim beheerde flexibiliteit een must is voor een ongecompliceerde netwerkconfiguratie en een eenvoudig netwerkbeheer.

 

NAAR DE PRODUCTEN

 

HPE 1950 Switch.

De HPE 1950 Switch serie bestaat uit slimme web-managed Gigabit-switches met 10GbE-uplinks voor kleine bedrijven die geavanceerde, hoogwaardige verbindingen nodig hebben. Door echte stacking tot wel 4 apparaten kunnen de switches logisch worden beheerd alsof het om een enkele switch gaat.

 

 

NAAR DE PRODUCTEN

 

 

Geselecteerde producten voor middelgrote bedrijven – de Aruba Switch series

Voordelen.

  • Krachtige volledig manageable switches met 8, 24 en 48 GB poortconfiguraties met en zonder PoE+.
  • Bescherm je investering: geen ingewikkelde licensing nodig voor verschillende features, zoals bijv. stacking of een beperkte levenslange fabrieksgarantie.

Aruba 2530 Switch.

De Aruba 2530 Switch serie biedt veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke functies voor implementaties in perifere bedrijfsomgevingen, vestigingen en het MKB. De compleet manageable switches hebben Layer-2 functies met optionele PoE+, optionele 1GbE-uplinks en een uitgebreide toegangsbeveiliging.

 

NAAR DE PRODUCTEN

Aruba 2540 Switch.     

De Aruba 2540 Switch serie is ontworpen voor de digitale werkplek en geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers. Deze betaalbare Layer-2 access-switch is een eenvoudige zero-touch implementatie-oplossing. Hij heeft ook handige ingebouwde 10GbE-uplinks en PoE+-ondersteuning.

 

 

NAAR DE PRODUCTEN

 

Aruba 2930F Switch.

De Aruba 2930F Switch serie combineert het beste van twee werelden en is geschikt voor digitale werkplekken die geoptimaliseerd zijn voor bedrade en draadloze toegang. De Layer-3 access-switches kunnen snel worden geïmplementeerd dankzij zero-touch implementatie en ingebouwde 10GbE-uplinks.

 

NAAR DE PRODUCTEN