Jabra en Barco. Een onovertroffen samenwerkingservaring in vergaderruimtes.

De videoconferentie-oplossingen van Jabra PanaCast 50 en het draadloze Barco ClickShare Conference System.

 

Verander elke vergaderruimte in een werkruimte voor een succesvolle samenwerking met de Barco ClickShare en Jabra PanaCast 50. De Jabra Videobar PanaCast 50 is naadloos te integreren in de Barco ClickShare Conference en meteen klaar voor gebruik. Start een vergadering vanuit jouw apparaat met behulp van jouw favoriete conferentieplatform. Iedereen in de vergadering – op afstand of aanwezig – wordt gehoord en gezien dankzij onze plug & play.

 

Eenvoudige installatie en naadloze ingebruikname dankzij plug & play

ClickShare Conference maakt direct verbinding met de Jabra Panacast 50 Videobar en het beeldscherm. Dankzij BYOM (bring your own meeting) – onze bewezen integratie – kun jij jouw meeting starten binnen enkele seconden en je verbinden met extern werkende collega's.

 

Flexibel en totaal onafhankelijk

De Jabra PanaCast 50 en Barco ClickShare oplossingen zijn volledig compatibel en overal inzetbaar:

  • eindapparatuur (laptop of Mac)
  • UC-platforms (Microsoft Teams, Zoom, Webex, GoToMeeting, ...)
  • Beeldschermen (LG, Sharp, ...)

 

Verbeterde draadloze videoconferentie-ervaring

Biedt externe gebruikers en medewerkers op kantoor een uitstekende videoconferentie-ervaring met de gezamenlijke Jabra- en Barco ClickShare-conferentieoplossingen in jouw vergaderruimten.

 

Kenmerken PanaCast 50

  • Jabra PanaCast legt iedereen in de ruimte vast dankzij 180° panoramische 4K-video
  • Realtime whiteboard-sharing
  • Persoonlijke veiligheid door een waarschuwingssysteem voor geanonimiseerde registratie van het maximum aantal deelnemers
  • Natuurlijke gesprekken dankzij full duplex, noise cancelling en stereogeluid


Barco ClickShare Conference

Barco ClickShare Conference maakt een naadloze samenwerking met alle vergaderdeelnemers mogelijk en opent BYOM in elke vergaderruimte.

Jabra Barco Meetinglösungen
Ontdek “Mix-and-Match” – de conferentie-oplossing van Jabra en Barco.

De conferentie-oplossing van Jabra en Barco voor kleine tot middelgrote vergaderruimten – getest op een naadloze samenwerking.

 

USB-randappartuur:

USB Peripheriegeräte

 

Jabra Panacast 50

 

Draadloze conferentiesystemen:

Schnurlose Konferenzsysteme

 

Conferencing + interactiviteit met ClickShare Conference CX-20 en CX-30

Schnurlose Konferenzsysteme

 

CX-50 voor premium collaboration

Communicatieplatforms:

Kommunikationsplattformen

en meer

Verbindingsopties:

Schnurlose Präsentationssysteme

Plug & play-button of ClickShare-app

Full BYOD:

BYOD Protokolle

Wi-Fi, Airplay, GoogleCast, Miracast

De setup voor jouw vergaderruimte

Totaaloplossing voor kleine tot middelgrote vergaderruimten.

Natuurlijk verschillen de ruimtes waarin de Jabra- en Barco ClickShare Conference-oplossing wordt gebruikt. Lees onze tips over hoe je de apparatuur het beste kunt plaatsen om de beste videoconferentie te bereiken voor alle deelnemers.

 

Jabra Konferenzraum Setup
Jabra & Barco: hybride meetings zo intuïtief en ongecompliceerd als persoonlijke vergaderingen

Over Barco ClickShare Conference

ClickShare Conference is een draadloos conferentiesysteem – een revolutionaire ervaring op de werkplek. Het combineert krachtige externe communicatie, eenvoudige bediening en draadloze samenwerking – onafhankelijk van de vergaderruimte. Start een vergadering vanuit jouw apparaat en gebruik jouw favoriete conferentietool. Zo kun je automatisch een draadloze verbinding maken met ruimtecamera's, handsfree-sets en soundbars – voor nog uitgebreidere meetings. Start jouw meeting in minder dan 7 seconden en werk productief samen met de veilige, geïntegreerde en in de cloud beheerde oplossing.

 

NAAR DE PRODUCTEN

Over Jabra PanaCast 50

Jabra heeft de PanaCast 50 als eerste intelligente videobar voor het nieuwe normaal ontwikkeld. Ze legt de hele ruimte vast met 180° panoramische 4K-video, terwijl intelligent zoom alle personen in de ruimte erbij betrekt en de virtual director focust op de spreker.

8 beamforming-microfoons filteren storende geluiden; telkens twee 50 mm woofers en 20 mm tweeters bieden HD-geluid. Realtime whiteboard-sharing ondersteunt de beste samenwerking. Wandmontage (bij de levering inbegrepen) of tafelstandaard (optioneel) mogelijk, verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.

 

NAAR DE PRODUCTEN