Lenovo Meeting Room Solutions

Lenovo – Vergaderoplossingen – ThinkSmart

Beheer zelf je vergaderingen. Met hun innovatieve technologie in combinatie met services op maat geven onze ThinkSmart-oplossingen een nieuwe invulling aan je vergaderruimte. Maak samenwerken productiever en aangenamer met slimme apparaten die efficiënter werken mogelijk maken en opties bieden die aansluiten op wat je nodig hebt. ThinkSmart-apparaten zijn flexibel inzetbaar voor verschillende platforms en ruimten.

ThinkSmart_Bar_with_Cam_Still_Life_Shots_video_call

ThinkSmart Bar en ThinkSmart Cam

Leg de lat hoger voor geluidskwaliteit bij vergaderingen.

De ThinkSmart Bar is een professionele soundbar die specifiek is ontworpen voor videovergaderingen in vergaderruimtes en die is gecertificeerd voor Microsoft Teams Rooms en compatibel is met Zoom Rooms. Gekoppeld aan een computer of als standaard plug-and-play-apparaat levert deze soundbar een uitzonderlijke geluidskwaliteit en schaalbaarheid.

In combinatie met de ThinkSmart Cam, de perfecte camera voor samenwerking, verander je een vergadering in een meeslepende, productieve ruimte, zodat externe deelnemers het gevoel hebben dat ze zich in dezelfde ruimte bevinden.

Fabrikant nr.: 
BECHTLE-nr.: 

  Fabrikant nr.: 
  BECHTLE-nr.: 

   ThinkSmart View voor Microsoft Teams

   Benut je werkdag optimaal

   ThinkSmart View Teams Display is een smart device voor samenwerking dat samen met je pc werkt om al je administratieve taken uit te voeren. In samenwerking met Microsoft hebben we dit eerste apparaat in zijn soort gemaakt om de bronnen van je pc vrij te maken. Met een sfeervol touchscreen met de bekende spraakgestuurde slimme assistent, biedt het Teams Display een speciaal all-in-one-apparaat dat chats, oproepen, voicemail, videovergaderingen, planning en meer afhandelt. Verhoog je productiviteit en transformeer je werkplek van bureau tot bureau.

   ThinkSmart_View
   Bild1

   ThinkSmart View voor Zoom

   Benut de volledige potentie van thuiswerken.

   Maak pc-bronnen vrij door ThinkSmart View voor Zoom administratieve en samenwerkingstaken te laten uitvoeren. Het apparaat werkt samen met een pc om het werk te verdelen, zodat je de pc voor productiviteit kunt gebruiken terwijl de ThinkSmart View voor Zoom vergaderingen, telefoontjes, het delen van inhoud, agenda-afspraken en meer voor je afhandelt. Je kunt het zien als een persoonlijke productiviteitsassistent voor je thuiswerkplek.

   Fabrikant nr.: 
   BECHTLE-nr.: 
    01_Thinksmart_HUB_Teams
    02_Thinksmart_HUB_Zoom

    ThinkSmart Hub 500 voor Microsoft Teams of Zoom

    Je wilt nu graag meer vergaderingen plannen.

    Met ThinkSmart Hub 500 voor Zoom worden vergaderingen veel productiever. Dit eenvoudig te implementeren en gebruiksvriendelijke, all-in-one apparaat voor vergaderruimtes is essentieel om efficiënt te werken. Het kan ook aan iedere ruimte worden aangepast en levert de beste gebruikerservaring met Zoom Rooms op. Begin altijd op tijd met maar één vingertik. Deel snel en eenvoudig content. Hoor luid en duidelijk wat iedereen zegt.

    Fabrikant nr.: 
    BECHTLE-nr.: 

     Fabrikant nr.: 
     BECHTLE-nr.: