cw12_mainbanner_lenovo-thinkpad-promo-eu

ThinkPad kwaliteit – direct beschikbaar voor een betaalbare prijs.

 

Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 en Lenovo ThinkPad E15 Gen 2
Lenovo Thinkpads
Lenovo ThinkPad E14 Gen 2

contact

Geavanceerde technologieën met stijl

Zet nieuwe maatstaven voor jouw bedrijf met de Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 Notebook met een indrukwekkende betrouwbaarheid en uitgebreide beveiligingsfuncties! Moderne innovaties zoals inschakelen en aanmelden met één aanraking, Modern Standby en gesprekstoetsen zorgen ervoor dat je productief blijft en tijd bespaart. Als het aankomt op ontwerp, prestaties en beveiliging, laat de ThinkPad E14 Gen 2 niets te wensen over.

Prestaties en productiviteit

De ThinkPad E14 Gen 2 Notebook is voorzien van een Intel® Core™-processor van de 11e generatie, zodat je razendsnel al je taken kunt afwerken. Andere functies zijn maximaal 32 GB DDR4-geheugen en een optionele NVIDIA® GeForce® MX450 grafische kaart.

Getest volgens militaire specificaties

Zoals alle ThinkPad laptops is ook de ThinkPad E14 (Gen 2) getest volgens 12 militaire specificaties en is onderworpen aan meer dan 200 kwaliteitstests. Van arctische kou en stofstormen in de woestijn tot werken zonder zwaartekracht, spatwater en vallen: dit notebook kan gegarandeerd alles aan wat er op je pad komt.

Lenovo Thinkpads
Lenovo ThinkPad E15 Gen 2

Bekijk producten

Gemaakt voor harde werkers

Als je op zoek bent naar een laptop die gemak combineert met kracht, hoef je niet verder te zoeken: de ThinkPad E15 Gen 2 (Intel)-laptop biedt alles wat je nodig hebt. Deze 15,6"-pc is voorzien van slimmere AI-functies zoals algoritmen voor geluidsonderdrukking, intelligente koeling en oordopjes die automatisch verbinding maken. De laptop beschikt ook over een Intel® Core-processor van de 11e generatie, razendsnelle Intel® Thunderbolt™ 4, een indrukwekkende betrouwbaarheid en verbeterde beveiligingsfuncties.

Slimme functies in detail

Als je productief moet zijn, kan tijd besparen een groot verschil maken. Met Modern Standby kun je e-mails, chatmeldingen, updates en gesprekken ontvangen terwijl het deksel is gesloten. Via spraakactivering kun je je systeem met je stem weer aan het werk zetten, waarbij je na activering direct met internet bent verbonden. Met Smart Power On kun je opstarten en aanmelden met één aanraking. Tijdens telefonische vergaderingen kun je met de functietoetsen F9-F11 eenvoudig bellen en gesprekken aannemen of beëindigen.

Uitstekende verbindingen en aansluitingen

Met optionele WiFi 6 kun je snel over drukke openbare platforms zoeven en probleemloos online werken met een grotere bandbreedte, stabiele netwerkverbinding en lagere latentie. Daarnaast is de ThinkPad E15 Gen 2-laptop voorzien van drie USB-poorten, waaronder een toonaangevende Intel® Thunderbolt™ 4-poort, die twee onafhankelijke beeldschermen ondersteunt en een bestandsoverdracht van maar liefst 40 Gbps.

Lenovo Thinkpads
Lenovo Thinkpads
Lenovo Thinkpads
Op zoek naar accessoires? 
Fabrikant nr.: 
Bechtle nr.: 
    Fabrikant nr.: 
    Bechtle nr.: 
      Fabrikant nr.: 
      Bechtle nr.: