De nieuwe Surface familie

Maak kennis met Surface Pro 7, Laptop 3 en Pro X

 

Lees meer over de nieuwe Surface-producten: de Surface Pro 7, de Surface Laptop en de Surface Pro X.

Surface Pro 7.

 

De 12,3 inch 2-in-1 laptop met touchscreen is krachtig en veelzijdig, heeft verschillende USB-poorten en een krachtige accu.

 

BESTEL NU

 

Liever buitengewoon

De Surface Pro 7 is een tablet en een notebook – je converteert hem binnen enkele seconden. Hij is klein en past in elke tas – dankzij de innovatieve kickstand en de verwijderbare Surface Signature Type Cover is hij direct veelzijdig te gebruiken. Zet de ingebouwde kickstand in de ideale hoek van 15 graden voor schrijven, tekenen of schetsen met de Surface-pen. Met de USB-C™- en USB-A-poorten maak je verbinding met diverse randapparaten.

 

Ga voor innovatie

De Surface Pro 7 is ultralicht en dun, maar krachtiger dan ooit. De Intel® Core™ processor zorgt altijd voor voldoende power om te werken of gamen. De efficiënte batterij gaat de hele dag mee – en als je toch een keer moet opladen, dan is de Surface dankzij de snellaadfunctie snel weer klaar voor gebruik.

Meteen aan de slag.

Open de mooie Type Cover van de Surface Pro 7 en ga meteen aan de slag dankzij Instant On. Door de verbeterde stand-bymodus gaat de accu twee keer zo lang mee.

Briljant in elk opzicht.

Een 12,3 inch PixelSense™-touchscreen-beeldscherm met omgevingslichtdetectie past zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan.

Luid en duidelijk.

Word luid en duidelijk gehoord, of het nu gaat om telefonische vergaderingen of bij het gebruik van spraakinvoer in Office-apps met verbeterde dubbele far-field Studio Mics.

Krachtig.

 • Efficiënte multitasking voor Office 365-apps en meerdere tabs dankzij maximaal 16 GB RAM.
 • Geoptimaliseerde grafische prestaties voor nog sneller bewegend beeld.

Schitterend scherm.

 • Het beeldscherm met hoge resolutie past zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan.
 • Met de Surface Pen schrijf of teken je heel natuurlijk op het beeldscherm.

Zo uniek als jij.

 • Neem de Surface Pro 7 overal mee naar toe, want hij weegt slechts 770 gram.
 • Met de ingebouwde kickstand en de verwijderbare Type Cover verander je het apparaat gemakkelijk van een laptop in een tablet.

Geweldige connectiviteit.

 • NIEUW: USB-C™- en USB-A-poorten
 • Sluit verschillende beeldschermen of docking stations aan.
 • Laad je smartphone of andere accessoires op.
Surface Laptop 3.

 

Mag het ietsje meer zijn? Met de Surface Laptop 3 komt jouw stijl tot leven. Kies uit rijke kleuren, twee robuuste designs en twee formaten: 13,5 en 15 inch. Kracht en elegantie tot in perfectie.

 

BESTEL NU

 

Chique en licht.

Ondanks zijn krachtige functies doet de Surface Laptop 3 geen concessies wat betreft het design: hij is stijlvol, dun en licht. En je kunt kiezen uit rijke kleuren en twee toetsenbordafwerkingen.

 

Krachtig en efficiënt.

Onder het elegante design verbergen zich de prestaties: toonaangevende processors zorgen voor betere prestaties, betere multitasking en betere grafische prestaties. Word creatief, werk efficiënt of ontspan – de Surface Laptop 3 is geoptimaliseerd voor elk gebruik.

NIEUW: met USB-C™.

Met de nieuwe USB-C™- en USB-A-poorten kun je externe beeldschermen en docking stations aansluiten en accessoires opladen.

Prestaties om aan te raken.

Het touchscreen met versterkt glas nodigt uit tot interactie en is gemaakt voor dagelijks gebruik.

Luid en duidelijk

Word luid en duidelijk gehoord, of het nu gaat om telefonische vergaderingen of bij het gebruik van spraakinvoer in Office-apps met verbeterde dubbele far-field Studio Mics.

13,5 of 15 inch PixelSense-touchscreen.

 • Kies het levendige 13,5 of het nieuwe 15 inch touchscreen.
 • Scroll of blader door grote bestanden en websites.
 • Stream muziek of films of maak indrukwekkende prestaties.

Snel en veilig.

 • Voer Office 365-Apps uit.11
 • Sla foto's en bestanden op.
 • Open meerdere tabbladen of vensters zonder problemen.

Gemaakt voor mobiel gebruik.

 • De Surface Laptop 3 weegt vanaf 1,25 kg en is geschikt voor elke werkplek.

Geweldige connectiviteit.

 • NIEUW: met USB-C™- en USB-A-poorten.
 • Sluit verschillende beeldschermen of docking stations aan.
 • Laad je smartphone of andere accessoires op.
Surface Pro X.

 

Een bijna randloos beeldscherm, razendsnelle 4G LTE en buitengewone grafische prestaties – deze 2-in-1 definieert de standaard wat betreft mobilty opnieuw.

 

BESTEL NU

 

Dat is tegenwoordig mobility!

De dunste Surface heeft een edge-to-edge-display. Geniet overal van een snelle internetverbinding dankzij 4G LTE. Mobiliteit kent geen grenzen: werk spontaan altijd en overal.

Niet jaloers worden.

De Surface Pro X is gemaakt om naar om te kijken. De randloze 13 inch PixelSense™-touchscreen in het typische Microsoft 3:2-formaat is opzienbarend. Werk overal zoals jij dat wil met meerdere applicaties. Het apparaat is 7,3 mm dik en weegt 774 gram. Zo neem je hem overal mee naartoe. Met Instant On kun je meteen aan de slag.

Altijd klaar voor gebruik.

Het Surface Pro X-Signature-toetsenbord maakt van je tablet een volwaardige moderne laptop. Het luxe, met Alcantara® bedekte toetsenbord heeft een inkeping om de Slim Pen handig op te bergen en op te laden. Het toetsenbord heeft achtergrondverlichting en een glazen multitouch-trackpad.

Ook onderweg

Blijf verbonden, ook als je onderweg bent. Met LTE Advanced Pro heb je een supersnelle toegang tot gegevens uit het bedrijfsnetwerk en maak je verbinding met internet. De accu gaat tot 13 uur mee en is na een uurtje in de stand-by-modus weer voor 80 procent opgeladen.

13 inch touchscreen.

 • Het beeldscherm reikt bijna van rand tot rand.
 • Automatische aanpassing aan het omgevingslicht

Meer is meer.

 • Volgende generatie grafische prestaties en tot 16 GB RAM
 • Naadloze multitasking voor Office 365-apps en veel gelijktijdig geopende tabbladen

Lichtvoetige elegantie.

 • Slechts 774 gram voor de beste mobility
 • Geen Surface is dunner.

Altijd klaar om verbonden te worden.

 • Wie heeft WiFi nodig? De Surface Pro X heeft LTE Advanced Pro ingebouwd.
 • Sluit externe beeldschermen, docking stations en meer aan via twee USB-C™-poorten.

1 Levensduur van de batterij van de Surface Pro 7: De batterij gaat tot wel 10,5 uur mee bij normaal gebruik van het Surface-apparaat. Test uitgevoerd door Microsoft in september 2019 met nog niet in productie genomen software en een nog niet in productie genomen apparaat met Intel® Core™ i5, 256 GB en 8 GB RAM. Het testen bestond uit het volledig laten leeglopen van de batterij door actief gebruik en moderne stand-by. Het actieve gebruiksgedeelte bestaat uit (1) een webbrowsertest waarbij 8 populaire websites worden geopend via meerdere open tabbladen, (2) een productiviteitstest met behulp van Microsoft Word, PowerPoint, Excel en Outlook en (3) een deel van de tijd gebruik van het apparaat met inactieve toepassingen. Alle instellingen waren standaard, maar de schermhelderheid was ingesteld op 150 bits met automatische helderheid uitgeschakeld. WiFi was aangesloten op een netwerk. De levensduur van de accu is sterk afhankelijk van instellingen, gebruik en andere factoren.

 

2 Software en accessoires zijn deels apart verkrijgbaar.     

 

3 Software en accessoires zijn deels apart verkrijgbaar.

 

4 Levensduur van de batterij van de Surface Pro 7: De batterij gaat tot wel 10,5 uur mee bij normaal gebruik van het Surface-apparaat. Test uitgevoerd door Microsoft in september 2019 met nog niet in productie genomen software en een nog niet in productie genomen apparaat met Intel® Core™ i5, 256 GB en 8 GB RAM. Het testen bestond uit het volledig laten leeglopen van de batterij door actief gebruik en moderne stand-by. Het actieve gebruiksgedeelte bestaat uit (1) een webbrowsertest waarbij 8 populaire websites worden geopend via meerdere open tabbladen, (2) een productiviteitstest met behulp van Microsoft Word, PowerPoint, Excel en Outlook en (3) een deel van de tijd gebruik van het apparaat met inactieve toepassingen. Alle instellingen waren standaard, maar de schermhelderheid was ingesteld op 150 bits met automatische helderheid uitgeschakeld. WiFi was aangesloten op een netwerk. De levensduur van de accu is sterk afhankelijk van instellingen, gebruik en andere factoren. [1] 

 

5 Software en accessoires zijn deels apart verkrijgbaar.

 

6 Software en accessoires zijn deels apart verkrijgbaar.

 

7 Software en accessoires zijn deels apart verkrijgbaar.

 

8 Software en accessoires zijn deels apart verkrijgbaar.

 

9 Gewicht zonder Type Cover.

 

10 Software en accessoires zijn deels apart verkrijgbaar.

 

11 Software en accessoires zijn deels apart verkrijgbaar.

 

12 Software en accessoires zijn deels apart verkrijgbaar.