ZO COMMUNICEREN MEDEWERKERS PROFESSIONEEL IN HET THUISKANTOOR.

 

ZO COMMUNICEREN MEDEWERKERS

PROFESSIONEEL IN HET THUISKANTOOR.

Is jouw organisatie klaar om thuis te werken?

Thuiswerken heeft veel gezichten. In ieder geval mag het belang van professionele communicatie in het thuiskantoor niet worden onderschat door de medewerkers. De end-to-end-oplossingen van Poly voldoen hierbij aan alle werkwijzen en behoeften.

 

Onze ervaring ligt in de ontwikkeling en beschikbaarstelling van krachtige audio-, video- en conferentietechnologieën om werkomgevingen zo efficiënt mogelijk vorm te geven. Zo zorgen we ervoor dat thuiswerkende teams efficiënt en succesvol in contact blijven. 

5 TIPS VOOR DE PERFECTE COMMUNICATIE IN HET THUISKANTOOR.

Medewerkers hebben niet alleen de juiste tools nodig om vanuit huis te kunnen werken. Je kunt hun productiviteit ook verhogen door het volgende advies in acht te nemen. 

1. CAMERA LOOPT. 

Audioconferenties alleen zijn niet voldoende, omdat het menselijke element buiten beschouwing blijft.

 

2. MAAK HET TONEEL VRIJ.

Kleine optimaliseringen maken het verschil: Licht van voren. Camera minstens op ooghoogte om een niet-flatterend perspectief te vermijden.

3. STIL BLIJVEN WANNEER JE NIET SPREEKT.

Gebruik de mute-functie. In huis zijn er afleidingen die storend kunnen zijn voor je gesprekspartner. Vergeet echter niet de mute-functie weer uit te zetten.

 

4. TECHNIEK MAAKT HET VERSCHIL.

De audiofunctie van de meeste laptops is alleen goed genoeg voor privégebruik. Gebruik daarom een hoogwaardige headset of een draagbare handsfreeset met USB-verbinding.

 

5. BLIJF IN BEWEGING.

Het is belangrijk om in beweging te blijven. Want als het hart en lichaam actief zijn, is men productiever. Het voordeel van een thuiskantoor is dat je af en toe tussendoor een training kunt doen.

Thuiskantoor-checklist.

Het inrichten van je werkplek in het thuiskantoor is belangrijk. Poly biedt de optimale mogelijkheden om professioneel te werken. Dit zijn de belangrijkste voorwaarden daarvoor:

 • HEADSET 
 • SPECIALE WERKPLEK 
 • MEER DAN GENOEG/NATUURLIJK LICHT 
 • AUDIO-/VIDEOCONFERENTIETOOL 
 • COMPUTER/LAPTOP 
 • OPLADERS 
 • INTERNETTOEGANG
 • TOETSENBORD EN MUIS 
 • SPEAKERPHONE/VASTE TELEFOON 
 • BEELDSCHERM 
 • CHATDIENST 
 • WEBCAM 
 • WERK-APPS/-PROGRAMMA’S 

Onze aanbevelingen voor de beste inrichting.

Werken in het thuiskantoor wordt veel efficiënter met de optimale componenten. Een hoogwaardige headset verbetert de verstaanbaarheid. Een speakerphone verbindt meerdere gespreksdeelnemers met elkaar. En videocamera’s met een hoge resolutie tillen de communicatie naar een nieuw niveau.

 

 

1. USB-headsets.

DRAADGEBONDEN HEADSETS.

Gemakkelijk te gebruiken met USB/USB-C-aansluiting en comfortabel om te dragen, compatibel met veel apparaten. 

 

Blackwire 5220

BEKIJK PRODUCTEN

 

Blackwire 7225

BEKIJK PRODUCTEN

DRAADLOZE HEADSETS.

De Bluetooth-verbinding voor de vaste telefoon, pc/Mac of mobiele telefoon zorgt voor maximale bewegingsvrijheid met eersteklas audiokwaliteit. 

 

Voyager 5200 UC

BEKIJK PRODUCTEN

 

Voyager 8200 UC

BEKIJK PRODUCTEN

2. USB-speakerphone.

Verander je thuiskantoor in een conferentieruimte met professioneel geluid. Met uitstekende audiokwaliteit en eenvoudige plug & play-functie.

 

Calisto 3200

BEKIJK PRODUCTEN

 

Calisto 5200

BEKIJK PRODUCTEN

3. USB-videocamera.

De hoogwaardige HD-camera’s met digitale zoom en legendarische audiokwaliteit bieden de gespreksdeelnemers een heel nieuw perspectief op productieve samenwerking.

 

Eagle Eye Mini

BEKIJK PRODUCT

 

Eagle Eye Cube

BEKIJK PRODUCT