cw04_mainbanner_samsung-eu

Galaxy S21 5G | S21 Ultra 5G Enterprise Edition –

een smartphone voor een nieuw tijdperk

Samsung introduceert twee nieuwe topmodellen voor het nieuwe werken: de Galaxy S21 5G en de S21 Ultra 5G Enterprise Edition. Met een uiterst efficiënte processor, een geavanceerd camerasysteem en een beveiligingsarchitectuur van Knox bieden de nieuwe modellen productiviteit voor zowel de gebruiker alsook de IT-afdeling. Galaxy S21-apparaten kunnen de technische basis vormen voor een mobile first-strategie in jouw organisatie.

 

De Samsung Enterprise Edition is een totaalpakket voor zakelijke klanten dat twee jaar beschikbaarheid op de markt en beveiligingsupdates garandeert. Samsung heeft de patch-support voor de Galaxy S21 5G en de S21 Ultra 5G Enterprise Edition uitgebreid naar vijf jaar. Je krijgt ook Knox Suite één jaar gratis – een end-to-end-oplossing voor een eenvoudige apparaatconfiguratie en eenvoudig apparaatbeheer.1

 

galalxy s21 5g ee    galaxy s21 ultra 5 ee

Highlights.

Flexibiliteit

Gebruik Wireless DeX op de werkplek

Prestaties

Krachtige processor, duurzame batterij, een hi-res display en 5G-snelheden

Beheerbaarheid

Beschikbaarstelling, beveiliging en beheer met Knox Suite1

Beveiliging

Vijf jaar gegarandeerde beveiligingsupdates vanaf productlancering

Samsung S21 Layer

Ontdek de Samsung Galaxy S21-serie: 

 

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G:

 BEKIJK PRODUCTEN

Samsung Galaxy S21+ 5G 

BEKIJK PRODUCTEN

Samsung Galaxy S21 5G: 

BEKIJK PRODUCTEN

De bij de Enterprise Edition inbegrepen Knox Suite-licentie kan alleen worden gebruikt op Enterprise Edition-apparatuur. Om je licentie te kunnen activeren, heb je een Samsung-account nodig en moet je je registreren op www.samsungknox.com met een zakelijk e-mailadres (business domain). De Samsung-reseller koppelt het Enterprise Edition-apparaat aan de persoonlijke ID van de klant en aan zijn Knox Samsung-account. De licentie is een jaar lang geldig en wordt niet automatisch verlengd. Als de klant tijdens het eerste jaar besluit om de Knox Suite-licentie tegen betaling te verlengen, ontvangt hij eenmalig 50 % korting op verlenging met één, twee of drie jaar.