Samsung XCover Pro

Galaxy XCover Pro.

Gemaakt voor jouw omgeving

 

De Galaxy XCover Pro Enterprise Edition is speciaal gemaakt voor medewerkers die dagelijks onder zware omstandigheden hun werk verrichten. De Galaxy XCover Pro is duurzaam en heeft een modern design. Dankzij het ontwerp met twee aanpasbare XCover Keys4 open je de apps die je nodig hebt met slechts één druk op de knop. De dubbele led zorgt voor voldoende licht in donkere omstandigheden en de notificatie-led knippert als je berichten ontvangt. Met de POGO-oplaadfunctionaliteit zorg je gemakkelijk dat je XCover Pro altijd klaar is voor gebruik.

 

BEKIJK MODEL

Voldoet aan hoge standaarden

De Galaxy XCover Pro voldoet aan de IP681- en MIL-STD 810G2-standaarden en kan daardoor zelfs de zwaarste omstandigheden aan. Of je nu veldwerk doet of in een fabriek problemen aan het oplossen bent, je kunt erop vertrouwen dat de Galaxy XCover Pro probleemloos werkt, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Ongeëvenaarde resolutie

Geniet van een schitterende weergave waar je maar bent. Het 6.3''-hogeresolutiedisplay van de Galaxy XCover Pro biedt een optimale kijkervaring voor foto's, kaarten en andere visuele content, zelfs wanneer je op avontuur gaat buiten de gebaande paden.

 

Verbeterde touch-herkenning

Houd je handen warm en droog tijdens gebruik. De Galaxy XCover Pro heeft een slimme, intuïtieve display waardoor je zelfs met handschoenen aan je telefoon kunt gebruiken. Ga dus lekker de buitenlucht in!

 

Professionele camera

Met de 25MP en 8MP Dual Camera en de 13MP-camera aan de voorzijde van de Galaxy XCover Pro maak je altijd heldere foto's, ook in de buitenlucht. Gebruik Live Focus om de achtergrond te vervagen en het onderwerp van je foto extra te laten opvallen, en de led-zaklamp om bij te lichten in donkere omstandigheden.

 

Barcode scanner

De geavanceerde barcode-scan-technologie op basis van de ingebouwde camerafunctie van de XCover Pro en de scansoftware van solution partners als KOAMTAC en Scandit biedt een alternatieve oplossing voor een goed beheer en een goede logistiek. Door de combinatie van smartphone en barcode scanner in één apparaat is een flexibel en betrouwbaar gebruik mogelijk voor zowel mobiele communicatie alsook voor het beheer van workflows. Dat verhoogt de efficiëntie en kan een positief effect hebben op de operationele kosten.

 

Verwisselbare batterij

Voor workflows die meer flexibiliteit eisen. De Galaxy XCover Pro is uitgerust met een krachtige, verwisselbare 4.050mAh-batterij3. Door de batterij te vervangen kun je langer doorwerken, bijvoorbeeld als je op zakenreis bent of op een locatie werkt waar geen stopcontact is.

Samsung Knox beschermt je privacy op elk niveau

Samsung Knox is ingebouwd in de hardware en software van je telefoon om deze te beveiligen zodra je hem aanzet. Met de meerlaagse beveiliging beschermt Samsung Knox je meest gevoelige informatie tegen malware en andere bedreigingen.

 

De Galaxy XCover Pro wordt aangeboden als Enterprise Edition, d.w.z. dat zakelijke klanten toegang krijgen tot de oplossingen Knox Configure en Knox E FOTA on MDM.

1 Geen bescherming tegen zout water en andere vloeistoffen, met name zeepsop, alcohol en/of verwarmde vloeistoffen.  De SIM-kaart-/geheugenkaarthouder moet altijd volledig gesloten zijn, om te voorkomen dat water het apparaat kan binnendringen.

2 Getest conform MIL-STD-810G: http://everyspec.com/MIL-STD/MIL-STD-0800-0899/MIL-STD-810G_CHG-1_505603.

3  Gemiddelde waarde zoals getest onder laboratoriumomstandigheden door een externe partij. De gemiddelde waarde is het geschatte rekenkundig gemiddelde, rekening houdend met de verschillen in batterijcapaciteit van de batterijsamples die zijn getest onder de IEC 61960-standaard. Opgegeven (minimum)capaciteit is 3,950mAh. Daadwerkelijke levensduur van de batterij kan variëren afhankelijk van netwerkomgeving, gebruik en andere factoren.

4 Alleen beschikbaar met een oplossing van derden.