cw28_mainbanner_lenovo-at

Mobile Business Excellence.

De nieuwe  ThinkPad X1 Carbon Gen 8 enThinkPad X1 Yoga Gen 5.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 5.

De ThinkPad X1 Yoga van 14" van de 5e generatie is een laptop, maar door ons befaamde 360°-scharnier is het ook een tablet, een samenwerkingstool en een thuisbioscoop. Deze 2-in-1 is ontworpen voor prestaties en houdt je aan het werk met Intel®-processors, een lange batterijduur, snellaadtechnologie en geavanceerde audio. Daarbij kun je onder andere genieten van een oplaadbare pen, geavanceerde beveiligingsopties en prachtige beeldschermen. Dankzij de nieuwe CNC-behuizing van aluminium is de X1 Yoga van de 5e generatie duurzamer dan ooit.

 

BEKIJK PRODUCTEN

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8.

De X1 Carbon van 14" van de 8e generatie is een van de eerste laptops met een mobiliteitscertificering van Intel® en biedt geweldige prestaties onderweg met een batterij die lang meegaat, eersteklas verbinding en snellaadtechnologie.  Geniet van geavanceerde beveiligingsopties, een verbeterd geluid en een schitterend beeldscherm. Deze legendarische laptop combineert schitterende details, duurzaamheid en kracht en levert daardoor ultieme prestaties.

 

BEKIJK PRODUCTEN

We hebben jouw toestemming nodig om de Youtube Service te mogen tonen.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

Presteert de hele dag (en nacht) optimaal.

Dankzij de Intel® Core™-processors van de 10e generatie zijn de X1 Carbon van de 8e generatie en de X1 Yoga van de 5e generatie sneller dan ooit, wat je er ook mee doet. En met een batterij die tot wel 18 uur meegaat,* hoef je je geen zorgen te maken dat er geen stopcontact in de buurt is. Als hij leeg dreigt te raken, is hij in een uur tijd weer voor 80 % opgeladen dankzij de snellaadfunctie.

 

* Op basis van tests met MobileMark 2014. Batterijduur kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van instellingen, gebruik en andere factoren.* Op basis van tests met MobileMark 2014. Batterijduur kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van instellingen, gebruik en andere factoren.

 

 

Downtime wanneer jij dat wilt.

Met de always-on responsiviteit kun je de ultrabooks in minder dan een seconde uit de slaapstand halen en weer een seconde later op internet aan het surfen zijn. Wifi 6 biedt snelle en betrouwbare verbindingen, zelfs op netwerken waar een groot aantal apparaten gebruik van maken. Of kies voor de optionele WWAN-technologie met LTE-A-kaart en ga online met een beveiligde verbinding, net als op een smartphone.

Gemak binnen handbereik.

Moet je een Skype-gesprek voeren? Of er een opnemen? Met de subfuncties op de F9- tot F11-toetsen kun je dit eenvoudig doen. Je kunt zelfs een nieuw bericht beginnen met één druk op de knop. De X1-ultrabooks brengen gemak dichtbij.

Meeslepende geluidservaring.

Met het luidsprekersysteem van Dolby Atmos® bevatten de X1 ultrabooks twee naar boven gerichte tweeters en twee naar beneden gerichte woofers voor een meeslepende geluidservaring. Daarbij sluiten de vier 360°-microfoons ongewenste geluiden uit wanneer je in een telefonisch gesprek bent. Ook kunnen ze je stem horen vanaf de andere kant van de kamer, zodat je activering door spraak kunt gebruiken om je systeem te activeren, muziek af te spelen en meer.   

Een indrukwekkend beeldscherm bij alles wat je doet.

Of je nu een video bekijkt, videogesprekken voert met iemand aan de andere kant van de wereld of afbeeldingen bewerkt, de premium ultrabooks bieden verbluffende beeldschermopties. Ontdek het 4K Dolby Vision™-scherm met hoog dynamisch bereik (HDR-technologie), waardoor de details van het scherm af spatten en schaduwen en texturen verrijkt worden en het lijkt alsof je in de bioscoop zit. Of kies voor een FHD-beeldscherm met PrivacyGuard voor schermbeveiliging, inclusief een superheldere beeldkwaliteit.

Kan onverwachte extreme omstandigheden aan.

Zoals alle ThinkPad-laptops zijn deze ThinkPads getest op 12 punten volgens militaire specificaties en ondergingen ze meer dan 200 kwaliteitscontroles om er zeker van te zijn dat ze ook onder de meest extreme omstandigheden hun werk blijven doen. Van arctische kou en stofstormen in de woestijn tot werken zonder zwaartekracht, gemorste vloeistoffen en vallen: deze ultrabooks kunnen gegarandeerd alles aan wat er op je pad komt.

Nog beter beveiligd.

Lenovo ThinkShutter – fysieke bescherming.

Keep your business data and your privacy safe with our comprehensive suite of ThinkShield security solutions. Lenovo ThinkShutter, a physical camera cover, blocks the lens to ensure that you’re only seen when you want to be. And the match-on-chip fingerprint reader, the most secure fingerprint technology available, uses biometrics to log you in with a simple touch.