Testimonial: Barbara De Weyer

Hoe ziet werken bij Bechtle eruit voor Barbara De Weyer? Barbara spreekt over haar ervaring met het werken voor een multinational en wat Bechtle onderscheidt van andere multinationals. Ontdek haar volledige verhaal hieronder! 

 

WIE IS BARBARA?

Ik ben Barbara De Weyer en werk sinds 2017 bij Bechtle. Oorspronkelijk startte ik mijn Bechtle avontuur als teamleader bij sales, zowel voor publieke als commerciële klanten. Ik had geen achtergrond in IT, maar ik heb me op die 4 jaar tijd ingewerkt. Sinds 2021 ben ik Partner Manager en verzorg ik het dagelijks contact met vendoren zoals Lenovo, HP en Microsoft. Samen met mijn collega's van Marketing vorm ik een team en zorg ik ervoor dat onze strategieën op elkaar zijn afgestemd. Elke dag is anders, wat super leuk is.

Barbara De Weyer
VRIJHEID EN DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Bechtle geeft iedereen veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We zijn een groot internationaal bedrijf, met ruimte voor verschillende profielen. Als ik naar mezelf kijk: ik ben van sales teamlead naar het marketingteam verhuist, waar weer andere kennis en skills nodig zijn. De ruimte hiervoor is er bij Bechtle dus het is niet omdat je start als het ene, je niet kan doorgroeien tot het andere. Als je zelf verantwoordelijkheid neemt, kun je nog alle kanten uit. Je hebt je carrière en toekomst zelf in handen. 

Sta cookies toe om de inhoud van Youtube te bekijken.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

EUROPESE ORGANISATIE MET FAMILIAAL KARAKTER

Iedereen die bij Bechtle werkt, reist op een moment af naar het hoofdkantoor in Duitsland. Samen met collega's uit alle andere Bechtle entiteiten kom je in aanraking met de grote Bechtle groep en zie je de meerwaarde van de organisatie in Europa. Het zijn niet alleen leerrijke dagen, maar ook heel gezellige dagen waarbij je weer een heleboel nieuwe mensen leert kennen. Hoe groot Bechtle ook wordt, het blijft toch ook klein en familiaal. De managers zijn erg aanspreekbaar, wat zeker niet geldt voor alle bedrijven. Onze Managing Director Ruth Wachelder is iemand die persoonlijk om iedereen geeft. ’s Morgens komt ze binnen, doet ze een ronde en begroet ze iedereen. Verder neemt ze ook de tijd om met iedereen een wandelingetje te maken. Ze heeft dat zelfs in corona tijden virtueel gedaan. “Hey, we gaan samen wandelen!” en dan gingen we samen wandelen, ieder in de eigen omgeving, maar we hingen wel samen aan de telefoon. 

GEZONDE INITIATIEVEN

Mentale en fysieke gezondheid wordt hoog in het vaandel gedragen. Ieder jaar wordt er door de Belgische entiteit een health day georganiseerd en tijdens Corona waren er ook verschillende sport challenges waar collega’s aan konden deelnemen. Vanuit het hoofdkantoor in Duitsland worden er ook yogasessies gehouden die je virtueel kan bijwonen. Iedere week wordt er gratis fruit geleverd op kantoor en je kunt bij Bechtle beroep doen op een fietslease plan. Allemaal mooie, gezonde en sportieve initiatieven. Zelfs in corona tijden hebben we geprobeerd om de groepssfeer erin te houden. Niet gemakkelijk als je allemaal anderhalf jaar vanuit huis werkt. Zeker voor nieuwe mensen was het niet gemakkelijk, maar door virtuele bijeenkomsten en activiteiten konden we contact houden met iedereen. Sinds de zomer van 2021 mochten we terug op kantoor komen en op de eerste werkdag wachtte ons een superleuk welkomstpakket op. Zo een kleine dingen maken van Bechtle een unieke werkgever.

barbara.jpg

'ik fiets naar het werk'-dag bij Bechtle België

LEES HIER NOG MEER TESTIMONIALS!