MICROSOFT 365

Waarom kiezen voor Microsoft 365?

 

Waarschijnlijk ben je als organisatie al (een beetje) bekend met Office 365. Maar sinds eind 2017 heeft Microsoft nog een andere dienst ter beschikking gesteld: Microsoft 365. Wat zijn de verschillen en wanneer kies je het best voor welke dienst?

 

Microsoft 365 bevat een bundel van producten die ervoor zorgen dat medewerkers veilig kunnen werken op hun moderne Microsoft werkplek, op basis van Windows 10 en Office 365 ProPlus. Microsoft 365 omvat drie producten:

  • Office 365
  • Windows 10 Pro/Enterprise
  • Enterprise Mobility + Security (EM+S)
Wil je meer weten over Microsoft 365 en de voordelen?

 

Jan Convents

Consultant Software ‘Microsoft’

+32 472 02 55 67
microsoft.direct-be@bechtle.com

 

Wil je meer weten over Microsoft 365 en de voordelen?

 

Jan Convents

Consultant Software ‘Microsoft’

+32 472 02 55 67
microsoft.direct-be@bechtle.com

 

De Microsoft 365 familie

m365-overview

Office 365

Office 365 is de bekende productiviteitsbundel met programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Exchange Online (Hosted Email), SharePoint en Microsoft Teams. Het gros van de Office 365 abonnementen biedt inmiddels meer dan 20 verschillende Cloud Services.

 

Windows 10

Met de Windows component vanuit Microsoft 365 heb je het recht om de laatste OS in de vorm van Windows 10 Pro of Windows 10 Enterprise te installeren. Je beschikt ten allen tijden over de laatste versie en je bent verzekerd van een optimale beveiliging. Tot slot biedt deze Windows licentie ook het recht om de Windows Virtual Desktop binnen Azure te laten draaien. De enige Multi-session VDI oplossing die momenteel beschikbaar is in de markt.

 

Enterprise Mobility + Security (EM+S)

Deze bundel is voor veel organisaties wellicht de meest onbekende tool van de drie. Dit maakt hem niet minder belangrijk! Met de EM+S bundel zorg je ervoor dat jouw medewerkers zo veilig mogelijk kunnen werken. Dit product bevat o.a. Intune (Unified Endpoint Management), Azure Information Protection (data classificering/labeling) en Azure Active Directory Premium (Multi-Factor Authenticatie, Conditional Access). Zowel Intune als verschillende Security oplossingen van Microsoft komen in diverse onderzoeken inmiddels als een van de beste uit de bus.

 

Waarom kiezen voor Bechtle?

Wil je deze oplossingen graag implementeren in jouw organisatie? Denk dan goed na over het beleid en de adaptie. Hier kunnen we je bij ondersteunen.

Dankzij ons jarenlange partnership met Microsoft kunnen we als geen ander met je meedenken over de juiste licentiestructuur en abonnementsvormen, die aansluiten bij jouw IT-strategie. Zo werkt IT voor jou en niet andersom, en krijg je weer meer tijd voor je core business.

Graag zetten we de verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje. Zo voorkom je overlicensering én weet je dat je ook daadwerkelijk betaalt voor wat gebruikt wordt.