Implementeer Apple-apparaten
in een handomdraai.

 

Implementeer Apple-apparaten in een handomdraai.

Met Apple Business Manager heb jij de touwtjes in handen

Of je nu tien of tienduizend Apple-apparaten hebt, met Apple Business Manager kun je ze eenvoudig implementeren en beheren. Het werkt naadloos samen met oplossingen voor mobile device management, zodat je je Mac, iPad, iPhone en Apple TV draadloos kunt installeren, zonder dat je ze handmatig hoeft te configureren.

Apple Business Manager speelt een belangrijke rol als je onze Device as a Service-oplossing voor je Mac-apparaten wilt implementeren. Maar hoe werkt het precies? 

Met Apple Business Manager is de implementatie van nieuwe Apple-apparaten een fluitje van een cent.

De Apple Business Manager-webportal kan je IT-afdeling helpen bij het configureren en beheren van iPhones, iPads en Macs vanaf een centrale locatie. Met Apple Business Manager kun je moeiteloos de implementatie van apparaten automatiseren, apps aanschaffen en beheerde Apple ID's voor werknemers aanmaken. Bovendien werkt Apple Business Manager perfect samen met oplossingen voor mobile device management (MDM).

Aangezien handmatige configuratie niet nodig is, kunnen werknemers het apparaat meteen gebruiken. Apple Business Manager in combinatie met een MDM-oplossing past perfect in ons DAAS Compute-aanbod voor Mac-apparaten.

MEER OVER DAAS

Voor wie is Apple Business Manager bestemd?

Apple Business Manager bespaart je IT-afdeling tijd en moeite. ABM maakt het beheer eenvoudiger en zorgt ervoor dat nieuwe gebruikers zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Het Device Enrolment Program (DEP) en het Volume Purchase Program (VPP) zijn nu geïntegreerd in Apple Business Manager, zodat de IT-afdeling via één centrale interface toegang heeft tot alle vereiste functies voor het implementeren en beheren van iOS-apparaten, Mac-computers en Apple TV's. 

ABM_image

Apparaatregistratie

Het Device Enrolment Program biedt een snelle, geoptimaliseerde methode voor de implementatie van Apple-apparaten. Je IT-afdeling kan de apparaten eenvoudig registreren en ze naadloos verbinden met een MDM-oplossing. 

 

Voordelen
 • Apparaten worden automatisch geregistreerd in MDM, waardoor gebruikers snel toegang krijgen
 • Vereenvoudigde eerste installatie doordat de systeemassistent onnodige stappen kan overslaan
 • Standaard MDM-servers zijn gemakkelijk te beheren omdat elk type apparaat aan een andere server wordt gekoppeld

 

Content kopen

Apple Business Manager biedt nog meer voordelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om content te kopen voor meerdere gebruikers. Of je werknemers nu met een iPhone, iPad of Mac werken, via 'Apps en boeken' kun je hen gebruiksklare content bieden via flexibele en veilige distributieopties. 

 

Mogelijkheden:

 • Koop en distribueer grote aantallen apps en boeken en beheer gebruikerslicenties via MDM
 • Implementeer apps en boeken rechtstreeks op beheerde apparaten of geef toegang aan geautoriseerde gebruikers en traceer toegewezen content eenvoudig
 • Beheer het volledige distributieproces zonder de eigendomsrechten van apps te beperken
 • Distribueer de apps naar alle apparaten en gebruikers in elk land waar de app beschikbaar is

   

  Wat zijn de voordelen voor jou?

  Met Apple Business Manager kun je eenvoudig werknemersaccounts aanmaken en beheren. Bovendien kun je deze koppelen aan bestaande infrastructuur en toegang bieden tot apps en diensten van Apple en Apple Business Manager.

   

  Mogelijkheden:

  • Gecentraliseerd portal voor het beheren van de levering en functies van bedrijfsapparaten en voor de aankoop en distributie van content
  • Volledig automatische configuratie zonder IT-interventie
  • Geoptimaliseerde, aanpasbare configuratie
  • Uitvoerbare MDM-registratie
  • Met iOS-ondersteuning kunnen beheerders activeringsvergrendelingen verwijderen/omzeilen, extra instellingen beheren en meer
  • Maak beheerde Apple ID's aan zodat je werknemers kunnen samenwerken met apps en diensten van Apple

   

   Device as a Service van Bechtle is onderdeel van de Just press play solutions: Praktische oplossingen die direct inzetbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Met als belangrijkste doel onze klanten ondersteunen bij het doen waar zij goed in zijn.

   Wij ontzorgen en helpen je bij het maken van IT-keuzes zodat jij je kunt richten op de zaken die écht belangrijk zijn.

    

   Just press play

   Device as a Service van Bechtle maakt deel uit van de Just press play-oplossingen: praktische oplossingen die direct inzetbaar zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering. Ons belangrijkste doel is om onze klanten te ondersteunen bij waar ze goed in zijn.

   Wij bieden je een uitgebreide oplossing en helpen je bij het maken van IT-keuzes, zodat jij je kunt focussen op de dingen die er echt toe doen.