Nieuwste hardware inclusief
lifecycle services

 

Nieuwste hardware inclusief lifecycle services

Met Device as a Service werk jij altijd met de meest recente devices. Zo ben jij verzekerd dat je altijd de nieuwste hardware in huis hebt. Dit is belangrijk als je de nieuwe generatie wil aantrekken - zij verwachten namelijk de beste kwaliteit. Bied jij dit niet, dan doet een andere werkgever dat wel. Met Device as a Service heb je ook de keuze uit verschillende merken en stemmen we de devices af op het type medewerker. Zo geef jij je collega’s precies wat ze nodig hebben.

Sta cookies toe om de inhoud van Vimeo te bekijken.

We gebruiken Vimeo om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

De nieuwste hardware

Altijd de keuze uit de nieuwste devices? Dat kan! Met Device as a Service heb je de keuze uit de meest recente hardware, zowel wat betreft Compute als bij Mobile. Door de contractduur van drie jaar ben je ervan verzekerd dat je hardware up-to-date blijft.

Bij elke contractverlenging kun je namelijk weer nieuwe devices uitkiezen. Zo werken jouw collega’s altijd met de nieuwste, meest recente modellen. Op dit moment werken wij met desktops en laptops van HP, Lenovo en Apple en met smartphones en tablets van Apple en Samsung. Zo hebben we voor iedereen een device naar keuze.

  • Altijd de meest recente modellen
  • Keuze uit verschillende merken
  • Altijd up-to-date

IT lifecycle services

Naast de nieuwste hardware omvat een DAAS-contract ook lifecycle services. Lifecycle services omvatten de volledige levenscyclus van een apparaat. Dit komt goed van pas als jouw IT-afdeling zich meer wil focussen op innovatie en minder bezig wil zijn met alledaagse, tijdrovende taken.

De lifecycle services ontzorgen jouw IT-afdeling namelijk door low value, high effort taken grotendeels over te nemen. Zo heb jij als IT-manager meer tijd voor belangrijkere zaken en jouw collega’s werken altijd met de beste én werkende apparatuur.

We onderscheiden de volgende fasen in de device lifecycle:

 

Discover & Define

Elk bedrijf is anders. Eerst bekijken we de behoeften binnen jouw organisatie. We definiëren IT-persona’s en stemmen de producten hierop af. Zo krijgt elke medewerker het juiste device om de werkzaamheden volledig en naar tevredenheid uit te kunnen voeren. Door het aanbod af te stemmen op het type medewerker, verhoog je de medewerkerstevredenheid.

 

Order

Wij bieden een schaalbare IT-oplossing met voorspelbare kosten. Voorafgaande aan het contract weet jij precies hoeveel je per maand gaat betalen. Je betaalt namelijk een vast bedrag per werkplek per maand. Komt er een nieuwe medewerker bij? Dan schaal je jouw DAAS-pakket gemakkelijk op. Bij de contractverlenging heb jij weer de keuze uit de nieuwste devices.

 

Fulfil

De devices worden geleverd op elk gewenst adres; of dat nou op kantoor is of bij de medewerker thuis. Doordat de devices vooraf geïnstalleerd en geconfigureerd worden, kan jouw medewerker meteen aan de slag! Hij of zij hoeft enkel in te loggen en heeft onmiddelijk alle benodigde apps en tools ter beschikking.

 

In Life

Wij ondersteunen jouw IT-helpdesk via desk-2-desk support. Hierdoor wordt de IT-afdeling ontzorgd en de algehele productiviteit verhoogd. Downtime wordt zoveel mogelijk voorkomen door proactieve monitoring (enkel bij Compute), waardoor eventuele incidenten voorspelbaar worden. Is er toch een defect? Dan ontvang je binnen één werkdag een nieuw device via onze swap-service.

 

Refresh

Op het einde van de contractduur lever je jouw oude devices in. Oude devices worden GDPR-proof en milieuvriendelijk afgevoerd. Devices die nog bruikbaar zijn, gaan terug naar de beschikbare voorraad. Alle data wordt systematisch gewiped via een internationaal goedgekeurd proces met bijbehorende tooling. Je ontvangt hiervan een certificaat.

trennlinie_hellgrau

Neem contact op met onze specialisten

Wil je meer weten over Device as a Service? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

NEEM CONTACT OP

Veelgestelde vragen

  • Welke merken worden aangeboden bij DAAS Compute?
  • Welke services vallen on der de Bechtle DAAS-oplossing?

Naar veelgestelde vragen >

 

Device as a Service van Bechtle is onderdeel van de Just press play solutions: Praktische oplossingen die direct inzetbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Met als belangrijkste doel onze klanten ondersteunen bij het doen waar zij goed in zijn.

Wij ontzorgen en helpen je bij het maken van IT-keuzes zodat jij je kunt richten op de zaken die écht belangrijk zijn.

 

Just press play

Device as a Service van Bechtle is onderdeel van de Just press play solutions: Praktische oplossingen die direct inzetbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Met als belangrijkste doel onze klanten ondersteunen bij het doen waar zij goed in zijn.

Wij ontzorgen en helpen je bij het maken van IT-keuzes zodat jij je kunt richten op de zaken die écht belangrijk zijn.