Productiever samenwerken met Unified Communications

Mensen verbinden door middel van Voice over IP, videobellen, chat en digitale ruimtes. Door verschillende vormen van communicatie te integreren geeft Unified Communications & Collaboration (UC) een nieuwe dimensie aan het begrip samenwerken.

 

Unified Communications tools

Van een goede samenwerking binnen een bedrijf worden medewerkers productiever. Om goed te kunnen samenwerken zijn wel de juiste tools nodig. Eén van die tools is een smartboard.

 

Productieve samenwerking met een smartboard

Smartboards zijn allang niet meer weg te denken uit veel vergaderruimtes, presentatieruimtes en klaslokalen. De nieuwste smartboards bieden nog meer mogelijkheden. Dat komt omdat ze zijn gekoppeld aan een compleet nieuw communicatieplatform. Via dit slimme platform kunt u onder andere chatten, videobellen, documenten delen, bureaubladen streamen en samen brainstormen op het digitale whiteboard. Het maakt niet uit of u op kantoor, thuis of bij een klant op locatie zit. En dat maakt samenwerken een stuk makkelijker. De productiviteit van medewerkers verbetert en projecten kunnen efficiënter worden aangepakt.

Tomas Kreemers

 

Tomas Kreemers

Solution Advisor Networking

 

Telefoon: +32 11 39 79 00
networking@bechtle.be

 

Brahim Lahnachi

Solution Advisor Networking

 

Telefoon: +32 11 39 79 00

networking@bechtle.be