De moderne werkplek – de totaaloplossing voor IT-werkplekken.

Onze manier van werken verandert ingrijpend. Medewerkers werken steeds flexibeler en zijn ook steeds mobieler: op kantoor achter hun bureau, in vergaderruimtes, thuis en onderweg. Het lijkt wel alsof werk los staat van tijd en plaats. De moderne werkplek is overal. Dit betekent echter ook dat er nieuwe uitdagingen zijn voor organisaties. IT-werkplekken worden toenemend complexer en lastiger om uit te rollen. Van plannen, financieren, licentieverlening, uitrollen, gebruikerstrainingen en services tot en met remarketing – het beheren van een IT-werkplek vraagt veel resources van uw bedrijf. En daar houdt het niet mee op: ook beveiliging, mobiliteit, samenwerking en de uitrol van software zijn belangrijke aspecten, waarmee rekening gehouden dient te worden. De behoefte aan gestroomlijnde zakelijke processen vraagt om een effectieve werkplek-oplossing die al deze uitdagingen direct aanpakt.

Heeft u vragen over de digitale werkplek?

Mail vrijblijvend naar direct@bechtle.be of bel ons op:

+32 11 39 79 00. We helpen u graag verder.

 

E-mail sturen

Met de moderne werkplek van Bechtle komen waardevolle resources vrij, zodat uw IT-afdeling haar aandacht weer kan richten op uw business.

 

Met ons werkplekconcept garanderen we dat uw werkplekken altijd functioneel, individueel afgestemd en up-to-date zijn – en dat allemaal binnen het budget. Bovendien adviseren we u uitgebreid en vendor-neutraal. U kunt kiezen uit ons uitgebreide portfolio met meer dan 300 vendoren. Het bijzondere hieraan is dat werkplek-oplossingen van Bechtle de nieuwe standaard zetten voor uw IT-werkplekken, features optimaliseren en processen stroomlijnen, waarmee ze een solide technische springplank vormen voor toekomstbestendige concepten van beschikbaarstelling.

Voordelen van de moderne werkplek.

Stel u zich eens voor dat u minder betaalt voor het gebruik van uw apparatuur of dat u alleen de resources betaalt die u gebruikt. Met onze workplace services bespaart u niet alleen geld, maar u heeft ook de mogelijkheid om uw IT-werkplekken snel en gemakkelijk aan te passen aan nieuwe vereisten. Het resultaat is een flexibelere, transparantere kostenstructuur en een toekomstbestendige infrastructuur.

 

Voordelen:

  • Lagere bedrijfskosten (TCO) dankzij verminderd onderhoud
  • Transparante kosten: u betaalt wat u gebruikt
  • Lagere hardware-kosten dankzij cloud gebaseerde applicaties. Een snel en gemakkelijk client management dankzij virtualisatie en de uitrol van software.
  • Automatische software-updates
  • Snellere beschikbaarstelling van IT-werkplekken
  • Geen software-onderhoud

Een totaaloplossing.

Met de op maat gemaakte werkplek-oplossingen van Bechtle bent u compleet voorzien. Van advies tot rollout en remarketing – we hebben alles voor uw digitale werkplekken, zodat uw IT-afdeling u kan helpen om uw doelstellingen te bereiken. Bechtle ontzorgt op het gebied van beschikbaarheid van werkplekken en beveiliging.

jpp_color1
Modern Meeting.

Betere meetings in kleinere ruimtes: maak jouw meetings productiever én toekomstbestendig.

jpp_color1
Device as a Service.

“As a Service”-producten worden steeds populairder onder bedrijven.  Ontdek wat Device as a Service precies betekent, voor wie het interessant is en bereken zelf jouw voordelen.