cw15_mainbanner_bechtle-blog1-be

Bechtle, your IT partner for a collaborative future.

We hebben jouw toestemming nodig om de Youtube Service te mogen tonen.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

Digitale transformatie in een stroomversnelling

Onze manier van werken is niet meer te vergelijken met die van enkele jaren geleden. Enerzijds werd de transformatie in gang gezet door een nieuwe generatie van werknemers en klanten, anderzijds zorgde de wereldwijde pandemie voor een ware stroomversnelling op en naast de werkvloer.

Bedrijven stonden plotseling voor de uitdaging om werknemers zo snel mogelijk operationeel te maken om vanaf thuis te werken. Laptops, schermen en IT-accessoires werden in een mum van tijd besteld. Al snel kwamen veel organisaties erachter dat het aankopen van het juiste IT-materiaal niet voldoende was om een vlotte samenwerking te garanderen. Naast de juiste hardware, is het ook belangrijk dat je de juiste software in huis hebt én dat je weet hoe je deze optimaal moet inzetten.

En wat met het nieuwe normaal, als er straks weer op kantoor gewerkt mag worden? Veel bedrijven stellen zich de vraag of de bestaande meetingruimtes al zijn ingericht voor de nieuwe manier van vergaderen. Kan een thuiswerkende collega makkelijk inbellen en deelnemen aan de discussie met personen die fysiek aanwezig zijn in de meeting ruimte? Welke mogelijkheden zijn er? Wij ontwikkelden een vragenlijst voor je om gedegen advies te ontvangen. De vragenlijst vormt de basis voor onze experten om bij jouw bedrijf te plaatse een assessment door te voeren.  Vul de vragenlijst in en verwacht een telefoontje van onze expert.

Bij Bechtle zoeken we samen met jou naar een gepersonaliseerde Collaboration oplossing voor de thuiswerkplek én voor de meetingruimte op kantoor. Want geen bedrijf is hetzelfde.

Collaboration tools

 

De vraag naar passende collaboration tools stijgt enorm.

Virtuele teams zijn vandaag niet meer weg te denken. Collega’s werken vanuit verschillende locaties met elkaar samen. Een dag zonder virtuele meeting? Dat kan de werknemer van vandaag zich niet meer inbeelden. Om het virtueel samenwerken vlot te laten verlopen, moet je er als bedrijf voor zorgen dat je werknemers snel en productief aan het werk kunnen. Hiervoor maak je best gebruik van een platform dat goed bij jouw organisatie past.

Meeting ruimtes van de toekomst

 

Een platform voor video conferencing of conference calls is noodzakelijk voor wie thuis werkt. En wat als een thuiswerkende collega wenst in te bellen naar een meeting ruimte op kantoor? Er moet dus ook een goede samenwerking gegarandeerd worden voor het moment dat we terug naar kantoor mogen. Want vanaf dan gaan we naar een hybride manier van samenwerken. Sommigen zullen van thuis blijven werken, andere collega’s zullen elkaar terug ontmoeten op kantoor. Is jouw organisatie al klaar voor betere meetings? En vorm je daarmee één van die bedrijven die nu bezig is met het herinrichten van de kantoorruimtes om die hybride samenwerkingen vlot te laten verlopen in de toekomst?

Wil je weten welke collaboration oplossing het best past bij jouw organisatie? Onze experts komen graag – Coronaproof – naar jouw kantoorruimte om een assessment te maken. Interesse?
Vul de vragenlijst in en onze expert neemt contact met je op om een afspraak in te plannen.
Vul de vragenlijst in en we contacteren je op om een bezoek op jouw kantoor in te plannen.
Waar hecht je het meeste belang aan?

* verplichte velden

Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.

Powered by: