cw51_1440x400_mobile-solutions-be

Grenzeloze communicatie met mobile solutions.

Voortdurend duiken er nieuwe manieren van samenwerken op. Denk maar aan hoe Unified Communications de beschikbaarheid en de communicatie tussen medewerkers beïnvloeden. Of hoe samenwerkingstools teams over de hele wereld met elkaar verbinden. Of zelfs hoe mobiel uw personeel is geworden. En wie weet wat morgen brengt? Al deze ontwikkelingen vormen aanzienlijke IT-uitdagingen.

 

Het voordeel is dat de aankomende generatie werkplekken gegevens, beeld en geluid ziet samenkomen om nog innovatievere samenwerkingsmogelijkheden voort te brengen. Door uw bedrijf nu voor te breiden, verkrijgt u een concurrentievoordeel en bespaart u geld op de lange termijn.

Heeft u vragen over mobile solutions?

Mail vrijblijvend naar direct@bechtle.be of bel ons op:

+32 11 39 79 00. We helpen u graag verder.

 

e-mail sturen

Voordelen van mobiele communicatie:

 • Medewerkers hebben altijd en overal toegang tot informatie
 • Er zijn minder kantoren nodig, waardoor u geld bespaart
 • Medewerkers hoeven niet langer te pendelen naar hun werk en besparen tijd en energie
 • Medewerkers zijn gemotiveerder, gezonder en werken efficiënter
 • Teamvergaderingen kunnen altijd en overal worden gehouden door gebruik te maken van samenwerkingstools

Bechtle beschikt over uitgebreide vakkennis en jarenlange projectervaring op het gebied van mobile enterprise management dankzij onze Mobile Solutions Competence Centre.

 

Onze ervaren mobility experts en IT consultants geven vendor-neutraal advies over de nieuwste technologieën. Ze werken samen met u om een aanbevolen strategie te ontwikkelen en te komen tot een maatwerkoplossing.

Ontwerp en planning in vijf stappen.  

Een goede strategie zorgt ervoor dat uw bedrijf de vruchten plukt van mobiele communicatie. Ons vijf punten mobility-plan is een geïntegreerde oplossing, die het apparaatbeheer vereenvoudigd en de beste bescherming biedt. Vijf modules zorgen voor de juiste oplossing.

1. Planning

Allereerst adviseren we u natuurlijk uitgebreid over de verschillende mogelijkheden. Daarna volgen een workshop en een aanbevolen strategie voor uw bedrijf.

2. Beschikbaarstelling

Niet elk mobiel apparaat is even geschikt voor mobiele communicatie. We helpen u bij het selecteren, beschikbaar stellen en configureren van de juiste apparatuur.

3. Beheer

Enterprise Mobility Management (EMM), Mobile App Management (MAM) en Mobile Content Management (MCM) zorgen ervoor dat uw mobiele apparatuur veilig en efficiënt worden beheerd. Dankzij SWAP-services kunt u bovendien mobiele apparatuur snel en gemakkelijk laten vervangen.

4. Bescherming

Mobiele communicatie vraagt om extra voorzorgsmaatregelen om uw gegevens veilig te houden. Secure Network Access, Data Protection en Endpoint Protection beschermen uw bedrijfsgegevens.

5. Ondersteuning

Mobility support is belangrijk, vooral voor medewerkers die niet op kantoor werken. Met helpdesk-services en remote EMM-support ondersteunen wij uw medewerkers, ook als ze onderweg zijn. Garantie en SWAP-services zijn ook beschikbaar.

Haal het beste uit geavanceerde mobiliteit met tablet-en smartphone-oplossingen.

Tablets en smartphones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de zakelijke omgeving. Ze leveren uw medewerkers de nodige flexibiliteit en verhogen de productiviteit – altijd en overal. Talrijke zakelijke applicaties creëren innovatieve kansen voor managers, salesmedewerkers en kenniswerkers. Als gecertificeerde partner van alle toonaangevende smartphone- en tablet-vendoren kan Bechtle u helpen bij het veilig integreren van zakelijke mobiele apparaten in uw bedrijf.

 

Integratie van privé en professionele mobiele apparaten.

Mobiele medewerkers hebben de juiste productiviteitstools nodig op hun apparaten, ongeacht het bestuurssysteem. Omdat medewerkers privé-apparaten gebruiken voor het werk – BYOD (Bring your own device), is het zeer belangrijk dat veiligheids- en compatibiliteitskwesties worden geprioriteerd. Bereidt u daarom tijdig voor op deze uitdagingen. Het Mobile Solutions Competence Centre van Bechtle helpt uw bedrijf de opstap te maken naar dit nieuwe zakelijke mobiele tijdperk met minimale risico's.

Mobility-beheer gemakkelijk gemaakt.

Als uw bedrijf vertrouwt op mobiele apparaten, dan heeft u een uitgebreide strategie nodig om deze te beheren. Er dient rekening gehouden te worden met een veilige integratie in het bedrijfsnetwerk, compliance-richtlijnen en de juiste IT-infrastructuur. 

 

Het Mobile Solutions Competence Centre van Bechtle heeft deze uitdagingen kritisch bekeken en innovatieve mobility services ontwikkeld om de beste oplossingen te kunnen leveren:

 • Enterprise Mobility Management (EMM )
 • Mobile Application Mangagement (MAM) 
 • Mobile Content Management (MCM)


Deze services zijn gericht op een veilige integratie en aansluiting evenals een efficiënt beheer van uw mobiele apparaten. Onze gecertificeerde mobile solutions-experts bekijken mobility van alle kanten, inclusief beveiliging, compliance, beleidslijnen en de toegang tot bedrijfsgegevens.

 

Het grootste pluspunt van EMM, MAM en MCM is dat zij een veilige, schaalbare architectuur bieden, waarbij vooral de gebruikerservaring op de voorgrond staat. Het Mobile Solutions Competence Centre van Bechtle biedt ook:

 • Consultancydiensten en workshops
 • Infrastructuuranalyse
 • Advies over diverse EMM-oplossingen, die we eveneens leveren
 • Installatie, administratie en training betreffende EMM-oplossingen
 • Veilige integratie van mobiele apparaten binnen uw zakelijke IT
 • Installatie van en advies over aanvullende oplossingen
 • Projectondersteuning
 • Training
 • Ontwikkeling van mobiele applicatie-oplossingen
 • Service- en onderhoudscontracten

De specialisten van Bechtle ondersteunen u bij het aansluiten, in bedrijf nemen en beheren van mobiele apparaten en maken daarbij gebruik van toonaangevende producten en oplossingen. Uw bedrijfsdoeleinden staan bij ons als uw IT-partner altijd voorop. Onze 24-uurs support en uitgebreide services garanderen een gemakkelijke integratie van mobiele apparaten om uw zakelijke processen te ondersteunen.