cw27_12-grid-banner_kanselarij-nl

This page is currently not available in the selected language.

Contract gespecialiseerde ICT-diensten van FOD Kanselarij van de Eerste Minister gegund

Neerpelt/Brussel, 25 juni 2020 - De FOD Kanselarij van de Eerste Minister heeft een contract voor gespecialiseerde ICT-diensten gegund. Het gaat om een grootschalig contract bestaande uit 14 raamovereenkomsten, samen goed voor een 50 miljoen euro. Bechtle is één van de drie gegunde IT integrators van de FOD Kanselarij van de Eerste Minister lot 6 met besteknummer IT18076. Onder dit lot valt alles rond 'componenten'.

ICT-diensten van een groot aantal federale overheidsdiensten zijn door de gunning van het contract verzekerd voor de komende vijf jaar. Het gaat om 14 percelen met elk een raamovereenkomst. De verschillende federale overheidsdiensten en het ministerie van Defensie kunnen gebruik maken van deze raamovereenkomsten om diensten of producten aan te kopen.

Bechtle is één van de drie gegunde IT integrators van lot 6 met besteknummer  IT18076

Onder deze componenten vallen hardware en software. Het gaat dan om storage als HPE 3PAR en Synology, maar ook Forcepoint security en andere hardware van onder andere Blue Coat. Binnen het software segment spreken we over McAfee, Trend Micro, Red Hat en nog enkele andere spelers. Het perceel gaat om een geraamde 10 miljoen euro in totaal.

Emiel Vancampfort Bechtle
bechtle-kanselarij01

Over Bechtle

Bechtle is een van de meest succesvolle IT-dienstverleners van Europa en staat al bijna 40 jaar voor IT-competentie, partnerschap en een vooruitstrevende houding. Samen met onze klanten willen we de toekomst met IT succesvol vormgeven. We zijn een sterk groeiende Value Added Reseller (VAR) voor de zakelijke IT-markt. Van notebook tot werkplek tot DaaS. Van printerkabel tot multifunctional. En van server tot Dynamic Datacenter. Online vind je ruim 70.000 producten van meer dan 380 fabrikanten. We zijn daarbij merkonafhankelijk, zodat je zeker weet dat je de beste oplossing in huis haalt.

Ons motto? Elke goede oplossing komt voort uit teamwork. Samenwerken met klanten, met collega’s binnen onze organisatie, met fabrikanten én met gespecialiseerde partners in de markt: het zit in onze genen. Die partnerships gaan we aan voor lange termijn, dat draagt bij aan ons succes.