Bechtle direct Belgium

Bechtle direct is een toonaangevende Value Added IT-Reseller voor de zakelijke markt. Ontdek ons uitgebreide assortiment en vind de ideale IT-oplossingen voor de wensen van jouw organisatie.

Bechtle direct N.V.

Knooppunt 6

3910 Pelt

Telefoon: +32 11 39 79-00

E-mail: direct@bechtle.be

Route

Ruth Wachelder

Algemeen Directeur

Focus.

Europese inkoop

  • We denken buiten de grenzen en beschikken over een internationaal sales team met wereldwijde inkoopstrategie. Onze kantoren in 14 landen zijn aangesloten bij een geavanceerd logistiek netwerk.

Consulting op maat

  • Onze IT-specialisten ondersteunen je met merkonafhankelijk, neutraal advies. Al je IT-oplossingen via één sterke IT-partner. In binnen- én buitenland.

Inkoop met bechtle.com

  • Met bechtle.com bieden wij je een inkoopsysteem op maat dat is afgestemd op jouw individuele behoeften. Het doel is het reduceren van tijd en kosten, het stroomlijnen en versnellen van inkoopprocessen en het optimaal benutten van (internationale) raamovereenkomsten in de gehele onderneming. Je kunt IT-voorraden automatisch beheren en zo tijd en kosten besparen.
Contact.
Neem contact op.

Bel ons op het nummer +32 11 39 79-00 of stuur een e-mail naar direct@bechtle.be.

Je opmerking:

Lees onze privacyverklaring met uitgebreide informatie over de door ons verwerkte gegevens en jouw rechten inzake gegevensbescherming.

Verstuurd
Nog een vraag stellen
Referenties.
Bechtle direct denkt wereldwijd en handelt lokaal. Laat IT voor je werken. Lees hier onze referentiecases!
Vestigingen.
Met 75 IT-systeemhuizen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en 24 E-Commerce bedrijven in 14 Europese landen is er altijd een vestiging bij jou in de buurt.
Vacatures.
De toekomst wordt sterk. Je carrière ook. Vind bij Bechtle de baan die bij je past.