Open Clouds for Research Environments (OCRE).

 

Ontdek met Bechtle en IONOS de cloud “made in Europe”!

Het project OCRE is door de pan-Europese organisatie GÉANT opgericht als doel een versnelde acceptatie van clouddiensten binnen de Europese onderzoeksgemeenschap. Met raamovereenkomsten zorgen we ervoor dat bedrijven en instellingen in 40 Europese landen zonder veel moeite kunnen instappen in de cloud.

De OCRE cloud-belofte van Bechtle & IONOS.

 

Wij zijn er voor jou met een dedicated Europees team.

Advies over en toegang tot Infrastructure-as-a-Service-technologie (IaaS) made in Europe van IONOS cloud zonder opnieuw te hoeven aanbesteden.

Jij kiest waar jouw gegevens worden opgeslagen (bijv. alleen in Europese datacentra).

Een eerlijke analyse van de voor- en nadelen van cloudaanbieders als neutrale partners.

100% flexibiliteit en schaalbaarheid tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Transparant prijsmodel op drie DIN A4-pagina's zonder verborgen kosten of abonnementen.

On-site of online cloud-workshops.

End-to-end support bij de migratie van cloud-gebaseerde diensten.

Alle Europese IONOS datacentra en kantoren worden uitsluitend voorzien van groene stroom van een Duitse energieleverancier.

Vragen of meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met jouw cloud-specialist:

Frank Schouwaerts

Jouw commercial specialist: 

Frank Schouwaerts

E-MAIL SCHRIJVEN (BE)

E-MAIL SCHRIJVEN (LUX)

Elianne Raets

Jouw solutions specialist:

Elianne Raets

E-MAIL SCHRIJVEN (BE)

E-MAIL SCHRIJVEN (LUX)

De toekomst in zicht – met duurzaamheid in gedachten.

Ons bedrijf kan zich alleen duurzaam ontwikkelen als we hier samen aan werken. 
Bechtle neemt zijn verantwoordelijkheid en heeft het Global Compact van de VN en de WIN-Charta ondertekend. De Bechtle Groep ondergaat jaarlijks een duurzaamheidsaudit door EcoVadis en kreeg in 2019 opnieuw een zilveren medaille.
LEES MEER

 


De bescherming van het milieu vormt ook de kern van de bedrijfsstrategie van IONOS.

LEES MEER

We hebben jouw toestemming nodig om de Youtube Service te mogen tonen.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

 

 

 

Wat is IONOS cloud?

IONOS cloud is een Europees cloud-alternatief en onderdeel van IONOS, de toonaangevende Europese aanbieder van cloudinfrastructuur, clouddiensten en hosting services – met meer dan 8 miljoen klantcontracten.

Wat is IONOS cloud?

IONOS cloud is een Europees cloud-alternatief en onderdeel van IONOS, de toonaangevende Europese aanbieder van cloudinfrastructuur, clouddiensten en hosting services – met meer dan 8 miljoen klantcontracten.


Het productportfolio dekt met de Cloud Compute Engine alles van een IaaS Compute Engine met zijn eigen code-stack voor virtualisatie en managed Kubernetes voor container-applicaties tot een private cloud mogelijk gemaakt door VMware en S3-object-storage. Dit aanbod is speciaal ontwikkeld voor onderzoek en onderwijs, en biedt alle diensten en services die vereist zijn om de cloud tot een succes te maken. Bedrijven kunnen het volledige potentieel van de digitalisering alleen dan ervaren als ze controle blijven houden over hun eigen gegevens. Daarom garandeert IONOS cloud dat gegevens en applicaties de verantwoordelijkheid blijven van de klant.

OCRE met Bechtle en IONOS cloud.

Het is heel eenvoudig om jouw eigen datacenter te bouwen!

Het onboarding-proces met Bechtle en IONOS is eenvoudig, snel en intuïtief. Inloggen in het Data Center Designer (DCD) van de IONOS cloud Compute Engine gebeurt via twee-factor-authenticatie. En het duurt slechts enkele minuten om jouw eigen virtuele datacenter te configureren. De browser-gebaseerde, grafische gebruikersinterface van DCD heeft alle tools die je nodig hebt om jouw resources samen te stellen zonder te worden beperkt door een star, voorgedefinieerd pakket. Je kunt resources eenvoudig slepen en neerzetten om een virtueel datacenter op maat te maken.

Deze cloudoplossing biedt flexibiliteit en snelheid dankzij Software Defined Networking, een eenvoudige netwerkconfiguratie en eenvoudig netwerkbeheer. Gecombineerd met de InfiniBand-netwerktechnologie, bekend door high-performance computing, kan zij gegevensoverdrachtssnelheden tot wel 80 Gb/s bereiken.

 

Live Vertical Scaling biedt jou de mogelijkheid om jouw infrastructuur flexibel op te schalen als je meer capaciteiten en componenten nodig hebt – te allen tijde en zelfs tijdens gebruik! 

 

Dit alles maakt de IONOS cloud Compute Engine de ideale oplossing voor deze raamovereenkomst van GÉANT.

Want to find out more?


Just get in touch!

Please read our Privacy Policy for information on how we process your data and protect your rights as a data subject.