Testimonial: Arne Ruttens 

Hoe ziet werken bij Bechtle eruit voor Arne Ruttens? Arne vertelt ons over zijn ervaringen bij een multinational en wat Bechtle onderscheidt van andere multinationals. Ontdek zijn volledige verhaal hier in zijn testimonial.

 

WIE IS ARNE? 

Ik ben Arne, Key Accountmanager bij Bechtle. Mijn verhaal startte in 2008 als Hunter zonder klanten. Vandaag ben ik, samen met mijn rechterhand Maarten, verantwoordelijk voor een 55-tal klanten. Onze klanten komen uit alle mogelijke sectoren, zoals productie of retail. 

Arne Ruttens
IT TRANSFORMEERDE VAN KOSTENPLAATJE NAAR BUSINESS DRIVER

Ik sta dagelijks in contact met verschillende stakeholders: CFO’s, CIO’s, IT-managers maar ook met procurement. Het is de bedoeling om de horizon zoveel mogelijk te verbreden en te kijken hoe we de klanten het best kunnen helpen met de challenges die zich stellen vanuit hun business. IT is namelijk niet langer en wordt niet langer meer als een kostenplaatje gezien, maar als een business driver. Veel van mijn projecten draaien rond datacaptatie, want data blijft groeien.

Sta cookies toe om de inhoud van Youtube te bekijken.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

IK ZAG DE CLUB GROEIEN VANAF 2008

Toen ik in 2008 begon bij Bechtle, was ik de tiende in dienst. Tegenwoordig zijn we in Pelt met een 75-tal medewerkers. Het is leuk om te zien hoe we jaarlijks groeien en ik ben erg blij dat ik nog steeds deel uitmaak van de Bechtle groep. Ik werk nu nog steeds samen met enkele klanten die ik leerde kennen in mijn Hunter periode. Het is prettig om die relaties op te bouwen en te zien evolueren. In mijn job ga ik niet zozeer voor de quick wins, maar voor langetermijnrelaties. Deze vind ik het leukste aan mijn job. 

 

KLANTRELATIE IS TOPPRIORITEIT

Zelf ben ik zeker niet het meest technische profiel. Voor mij is het opbouwen van klantrelaties topprioriteit. Ik kan tot op zekere hoogte meepraten over bepaalde onderwerpen, maar als het te specifiek wordt kan ik op mijn collega's rekenen om de klant zo goed mogelijk verder te helpen. In mijn rol is het belangrijk dat ik zo breed mogelijk ga en zoveel mogelijk aspecten bespreekbaar maak met mijn klanten. 

 

JOBVREUGDE IS WAT MIJ DRIJFT

Mensen vragen me soms waarom ik na 14 jaar nog steeds bij Bechtle werk. Mijn antwoord: jobvreugde. Er is nog geen dag voorbij gegaan dat ik tegen mijn zin ging werken. We hebben nog steeds een vrij jong en dynamisch team. Het humane aspect wordt hier hoog in het vaandel gedragen en dat vind ik erg mooi. Bij sommige multinationals ben je een nummer, dat is hier zeker niet zo. 

bechtle_pelt-88.jpg
Key Accountmanagers bij Bechtle België
LEES HIER NOG MEER TESTIMONIALS!