BE | Nederlands
BECHTLE AUGUST REWARDS MONTH.

Collect points and choose your gifts!

 

MORE

THE NEW LENOVO THINKSMART HUB 500.

The smarter way to collaborate.

 

DISCOVER NOW

ANOTHER GREAT JABRA INNOVATION.

The Jabra Engage series and the Evolve 75e.

 

SHOP NOW

THE NEW MICROSOFT SURFACE HUB 2.

Turn any space into a teamwork space!

 

COMING SOON

Bechtle – uw sterke IT-partner.

Bechtle is de toonaangevende IT-leverancier voor zowel de zakelijke markt als de publieke sector.  We zoeken samen met de klant naar de beste IT-oplossingen - van kabels en headsets tot grote projecten op het gebied van servers, networking, IT-security, cloud management, enzovoort. Ons Business Solutions Team, een team van specialisten met elk hun eigen vakgebied, maakt ook uw project tot een succes. Bechtle staat voor een snelle en betrouwbare partner die actief met u meedenkt.

Aanbevolen producten.

Fantastische producten voor geweldige prijzen - Bechtle Spotlights zijn unieke aanbiedingen voor een aantal geselecteerde producten. Denk maar aan HP, Samsung, Acer en nog veel meer.

Ontdek De Aanbiedingen

Onze IT-specialisten ondersteunen u met merkonafhankelijk, neutraal advies. Samen met het intern Business Solutions Team worden deze projecten uitgewerkt; een team van specialisten met elk hun eigen vakgebied. Al je IT-oplossingen via één sterke IT-partner in België en Luxemburg. 

Contacteer onze specialisten

Deel jij onze passie voor IT-oplossingen?  We zoeken collega's die zich bij ons thuis voelen. Het Bechtle Team is een jong, energiek en dynamisch team en zorgt elke dag opnieuw voor de allerbeste IT-oplossing voor onze klanten.

Werken Bij Bechtle