be | Nederlands

Klaar voor de toekomst heeft veel betekenissen.

Ontdek Bechtle. 

Bechtle is een sterk groeiende Value Added Reseller (VAR) voor de zakelijke IT-markt. Van notebook tot werkplek. Van printerkabel tot multifunctional. En van server tot Dynamic Datacenter. Online vind je ruim 70.000 producten van meer dan 380 fabrikanten. We zijn daarbij merkonafhankelijk, zodat je zeker weet dat je de beste oplossing in huis haalt.

 

We werken graag met je samen!

Ons motto? Elke goede oplossing komt voort uit teamwork. Samenwerken met klanten, met collega’s binnen onze organisatie, met fabrikanten én met gespecialiseerde partners in de markt: het zit in onze genen. Die partnerships gaan we aan voor lange termijn. Met lange termijn samenwerkingen dragen we bij aan succes. Een missie waar we voor staan.

Verbonden, ervaren, zakelijk – toekomstgericht. Bechtle is een van de meest succesvolle IT-dienstverleners van Europa en staat al 36 jaar voor IT-competentie, partnerschap en een vooruitstrevende houding. Samen met onze klanten willen we de toekomst met IT succesvol vormgeven.

Vision 2030. 

Bechtle: Integrate IT. Architect the future.

What is it that drives company success and motivates employees? For us, the answer is clear: a vision.Visions are gleaming aspirations calling out to us, encouraging and inspiring us. What starts out as a far-away guiding star eventually becomes a goal whose achievement is well within our reach.

We empower business.

We understand our customers and deliver future-oriented IT to drive their success.

IT is our passion.

We are professionals. We strive to excel and we have what it takes. Bechtle is a place where great people accomplish great things.

Growth and foresight underpin our success.

We are able to build a sound future for Bechtle by pursuing sustained profitability. An EBT margin of 5 per cent or more gives us the freedom to invest while safeguarding our security and independence.

We aspire to lead the market.

We focus on IT markets where we can carve out a leading position. Our growth is above market with our sights set on a revenue mark of 10 billion euros.

Visie “Laat IT voor je werken!“

IT moet voor jou werken en niet andersom. Onze IT-oplossingen staan voor gemak, flexibiliteit, veiligheid, duurzaamheid en ontzorging. Ons doel is dat we jouw werkdruk en die van je collega’s verlagen.

Daardoor komt er meer ruimte vrij voor waar het om gaat in jouw organisatie, voor de échte taken. Of dat nu het geven van onderwijs is, het verzorgen van patiënten, de in- en verkoop van handelsproducten of de fabricage van onderdelen. Met onze IT-oplossingen bijdragen aan de groei en het succes van onze klanten, dat is wat we graag willen bereiken.

 

Dienstverlenende partners

Ons partnership met de beste dienstverleners in de markt geeft je de mogelijkheid om alle IT-diensten door de juiste, gespecialiseerde partner te laten uitvoeren. Bechtle wordt dan ook steeds vaker gezien als dé onafhankelijke IT-totaalleverancier.

BECHTLE BELGIUM.

Als Value-Added Reseller helpt Bechtle u met het verbeteren van uw bedrijfsprocessen, met het verhogen van de productiviteit en het vergroten van de flexibiliteit van uw werkomgeving. Want meer flexibiliteit creëert meer mogelijkheden om te focussen op uw bedrijfsstrategie. Bechtle is merk-onafhankelijk. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de beste oplossing krijgt.

BECHTLE INTERNATIONAL.

Bechtle is meer dan 30 jaar geleden opgericht in Neckarsulm, Duitsland. We maken een sprong naar 2018: Met vestigingen in 14 Europese landen en in totaal zo'n 11.000 medewerkers is Bechtle één van de grootste IT-partners in Europa. Sinds 2013 werken we wereldwijd via de Global IT Alliance.