BE | Nederlands
ONDERNEMING.

Klaar voor de toekomst heeft veel betekenissen. Ontdek Bechtle. 

IT is onze expertise.

 

Bechtle is een sterk groeiende Value Added Reseller (VAR) voor de zakelijke IT-markt. Van notebook tot werkplek. Van printerkabel tot multifunctional. En van server tot Dynamic Datacenter. Online vind je ruim 70.000 producten van meer dan 380 fabrikanten. We zijn daarbij merkonafhankelijk, zodat je zeker weet dat je de beste oplossing in huis haalt.

 

We werken graag met je samen!

Ons motto? Elke goede oplossing komt voort uit teamwork. Samenwerken met klanten, met collega’s binnen onze organisatie, met fabrikanten én met gespecialiseerde partners in de markt: het zit in onze genen. Die partnerships gaan we aan voor lange termijn. Met lange termijn samenwerkingen dragen we bij aan succes. Een missie waar we voor staan.

Visie 2020.

Wat draagt bij aan een succesvolle onderneming en motiveert medewerkers? Voor ons is het antwoord op deze vraag duidelijk: een visie. Visies schitteren, trekken ons aan, geven ons moed en inspireren ons. Wat begint als een leidraad wordt uiteindelijk een doel waarvan het bereiken binnen handbereik is – net als onze Bechtle Visie 2020, die we sinds 2008 nastreven.

Visie 2020.

Bechtle AG.

  • In 2020 zullen 10.000 medewerkers 5 miljard euro omzetten met een marge van 5 procent.

 

 

 

 

IT Systeemhuis & Managed Services.

  • Toonaangevende IT-partner voor zakelijke klanten en de publieke sector.
  • Te vinden in heel Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

 

IT-E-Commerce.

  • Nummer 1 in Europa.
  • Verdere internationale groei - ook buiten Europa.
Als Value-Added Reseller helpt Bechtle u met het verbeteren van uw bedrijfsprocessen, met het verhogen van de productiviteit en het vergroten van de flexibiliteit van uw werkomgeving. Want meer flexibiliteit creëert meer mogelijkheden om te focussen op uw bedrijfsstrategie. Bechtle is merk-onafhankelijk. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de beste oplossing krijgt.
Contact Bechtle
Bechtle is meer dan 30 jaar geleden opgericht in Neckarsulm, Duitsland. We maken een sprong naar 2018: Met vestigingen in 14 Europese landen en in totaal zo'n 8.000 medewerkers is Bechtle één van de grootste IT-partners in Europa. Sinds 2013 werken we wereldwijd via de Global IT Alliance.
Bechtle International
vernetzte_dezentralitaet_de.jpg

Visie “Laat IT voor je werken!“

IT moet voor jou werken en niet andersom. Onze IT-oplossingen staan voor gemak, flexibiliteit, veiligheid, duurzaamheid en ontzorging. Ons doel is dat we jouw werkdruk en die van je collega’s verlagen. Daardoor komt er meer ruimte vrij voor waar het om gaat in jouw organisatie, voor de échte taken. Of dat nu het geven van onderwijs is, het verzorgen van patiënten, de in- en verkoop van handelsproducten of de fabricage van onderdelen. Met onze IT-oplossingen bijdragen aan de groei en het succes van onze klanten, dat is wat we graag willen bereiken.

 

Dienstverlenende partners

Ons partnership met de beste dienstverleners in de markt geeft je de mogelijkheid om alle IT-diensten door de juiste, gespecialiseerde partner te laten uitvoeren. Bechtle wordt dan ook steeds vaker gezien als dé onafhankelijke IT-totaalleverancier.