Testimonial: Dennis Veestraeten

Hoe ziet werken bij Bechtle eruit voor Dennis Veestraeten? Lees hieronder hoe Dennis het ervaart om voor een multinational als Bechtle te werken en wat Bechtle onderscheidt van andere bedrijven. 

 

WIE IS DENNIS?

Ik ben Dennis Veestraeten en werk sinds 2016 bij Bechtle. Mijn carrière begon als Hunter, wat wil zeggen dat ik me vooral bezighield met het zoeken van nieuwe klanten. Doorheen de jaren heb ik mijn eigen klantenportefeuille opgebouwd en ben ik doorgegroeid van Hunter naar SMB-Accountmanager, naar Enterprise Accountmanager tot de Key Accountmanager die ik vandaag ben. Ik vorm een accountteam met mijn collega Laura en samen zijn wij verantwoordelijk voor ongeveer 40 klanten. 

 

Dennis Veestraeten
INTERNATIONALE SAMENWERKINGEN MET BUITENLANDSE COLLEGA'S

Naast onze Belgische entiteit heeft de Bechtle groep nog andere entiteiten, verdeeld over 14 Europese landen. Naast mijn job als Key Accountmanager ben ik ook, samen met mijn collega Toon, International Customer Coördinator. Samen met mijn buitenlandse collega’s behandelen we projecten van internationale klanten. Ik spreek dan niet alleen over Europa, maar ook over de rest van de wereld door ons GITA-partnership. Hierdoor heb ik een groot Europees netwerk opgebouwd met klanten, collega’s, distributeurs en vendoren over heel Europa en dat maakt mijn werk heel interessant.

Sta cookies toe om de inhoud van Youtube te bekijken.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

VEEL VARIATIE IN DE WERKDAGEN

Mijn werkdagen zijn enorm gevarieerd en ik heb de vrijheid om ze zelf in te vullen aan de hand van de opportuniteiten die zich voordoen. Er zijn klanten die ik regelmatig bezoek omwille van een project op te volgen of om gewoonweg even bij te praten. Daarnaast werk ik nauw samen met Laura, mijn Inside Sales, aan de dagelijkse admin die erbij komt kijken. Denk hierbij maar aan het inboeken van klantenbestellingen, offertes opstellen of andere interne zaken die moeten gebeuren. Zo zie je wel dat mijn dag vol variatie zit en dat is ook nét hetgeen wat mijn job zo leuk maakt. 

ALS ACCOUNTMANAGER BEN IK GENERALIST

Als Accountmanager ben ik generalist en beschik ik niet over diepgaande technische kennis. Mijn taak is om de juiste vragen te stellen aan de klanten om hen vervolgens aan onze IT-consultants voor te stellen. Wanneer de klant voor een uitdaging staat, neem ik een consultant met mij mee onsite. Het commercieel stuk en het contact met de klant neem ik voor mijn rekening, terwijl mijn collega's aan de achterkant werken aan de oplossing die het best werkt voor de klant. Dankzij mijn job kom ik met veel verschillende sectoren en mensen in aanraking. 

DE SFEER TUSSEN DE AFDELINGEN IS SUPER

Op kantoor hangt er een fantastische sfeer, niet enkel tussen de sales teams maar ook met de andere business units. Iedereen heeft veel contact met elkaar en dat maakt werken bij Bechtle leuk. Er is een goede mengelmoes van jonge en wat oudere collega's, wat heel goed matcht! We doen vaak afterwork drinks in het stamcafé een stukje verderop in het centrum van Pelt of boven in de cafetaria. Daarnaast worden er ook verschillende groepsactiviteiten georganiseerd zoals teambuildings, familiedagen en kerstdiners. Je voelt dat je bij een groep hoort en er niet alleen voor staat. 

drinks_at_bechtle.jpg

Afterwork drinks in de cafetaria

WAARDERING VOOR MIJN WERK IS WAT MIJ DRIJFT

Wat mij iedere dag motiveert, is de waardering die je krijgt bij Bechtle. De mensen rondom je appreciëren je echt. Onlangs hielp ik een collega die het erg druk had uit de nood en enkele dagen later stond er een Topperbox voor me klaar. De Topperbox is een initiatief vanuit Marketing en is een soort van 'bedankdoos'. Waardering krijgen voor iets wat je doet voor een ander - dat is een mooie basis op een werkplek. 

LEES HIER NOG MEER TESTIMONIALS!