Je toekomst in IT begint hier. Met een nieuwe baan bij Bechtle Public Belgium.

Bechtle Group BE Public NV is onderdeel van de beursgenoteerde Bechtle AG holding, de grootste IT-aanbieder op de Europese markt met vestigingen in 14 Europese landen en 12.000 medewerkers, specifiek gericht op de publieke markt.

We hebben een uitgebreid portfolio aan IT-producten en IT-services en onderscheiden ons door onze klantgerichte en oplossingsgerichte aanpak. Als onderdeel van het beursgenoteerde Bechtle AG behoort de NV tot de Europese marktleiders binnen het reseller segment.

We hebben jouw toestemming nodig om de Youtube Service te mogen tonen.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

Sales Support m/f 

Locatie: Pelt
  • Beschikbaarheid: 40 h

BEKIJK DE VACATURE

Inside Sales Public m/f

Locatie: Brussel of Pelt
  • Beschikbaarheid: 40 h

BEKIJK DE VACATURE

We bouwen een solide relatie op die standhoudt op de lange termijn.

En we doen dat hoofdzakelijk in de gezondheids-, overheids-, onderwijs- en non-profit sector. Samen met onze EU Tenderdesk maken we van elk digitaliseringsproject een succesverhaal. We kunnen dat bereiken door klantgericht te denken en handelen en door onze klanten te laten profiteren van onze samenwerking met meerdere leveranciers. Samenwerken met Bechtle is samenwerken met de toonaangevende fabrikanten en gespecialiseerde solution providers. 

Een oplossing op maat voor de uitdagingen van nieuwe werkomgevingen zoals flexibele werkplekken, geautomatiseerde workflows, software-oplossingen, gedigitaliseerde services en cloudstructuren.

Werken in een internationale omgeving?

Bechtle direct behoort tot de toonaangevende IT-leveranciers voor zakelijke eindklanten en de publieke sector en is in heel Europa actief. We leveren een breed portfolio van IT-producten en diensten en onderscheiden ons door onze klant- en oplossingsgerichte aanpak.

Als onderdeel van het beursgenoteerde Bechtle AG behoort zij tot de marktleiders in Europa binnen het reseller-segment met meer dan 90 vestigingen verspreid over Europa.
 

BEKIJK ALLE VACATURES

 

Spontaan solliciteren

Werken bij Bechtle zegt je wel wat, maar je vindt niet onmiddellijk een vacature die bij je past?

Geen nood.

We publiceren regelmatig nieuwe vacatures. Misschien is je droomjob er binnenkort wel bij. Solliciteer alvast even spontaan.

Stuur je cv en motivatie naar jobs@bechtle.be


 

Bieke Festen

Recruiter

Telefoon : +32 11 80 95 06
E-Mail: jobs@bechtle.be