be | Nederlands
utf-8''Bechtle Belgium IT Solutions.jpg
Duurzame IT-investeringen

Bedrijven staan op de dag van vandaag voor grote uitdagingen. Het wordt al maar belangrijker om duurzame IT-investeringen te doen en de workflows soepel te laten verlopen. Dat maakt het van onschatbare waarde om vanaf het begin samen te werken met een betrouwbare IT Partner die met je meedenkt.

 

We begrijpen de uitdagingen waarmee u te maken heeft wanneer uw IT-infrastructuur moet afgestemd worden op uw kernactiviteiten. Onze IT-oplossingen zijn afgestemd op uw bedrijf, verhogen de productiviteit terwijl processen worden gestroomlijnd en vereenvoudigd. Zodat uw werknemers zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is - uw corebusiness.

Persoonlijk Contact 

Wil je weten wat Bechtle voor u kan betekenen of heb je concrete vragen? Mail vrijblijvend naar direct@bechtle.be of bel op: +32 11 39 79 00.

 

We helpen u graag verder!

 

CONTACT PER MAIL

Merkonafhankelijk en concreet advies

Welke IT-infrastructuur is het best voor ons? Welke oplossing is een goede investering voor de lange termijn? Hoe kunnen we ons netwerk het best beschermen? En hoe halen we de meeste productiviteit uit de investeringen die we doen? Op al deze vragen kunnen we je een antwoord bieden. Het enige dat je zelf moet doen is even contact opnemen met ons solutions team zodat de volledige situatie in kaart kan gebracht worden. 

 

Bechtle is je sterke IT-Solutions partner, nu en in de toekomst!
jpp_color1
Modern Meeting.

Betere meetings in kleinere ruimtes: maak jouw meetings productiever én toekomstbestendig.

jpp_color1
Device as a Service.

“As a Service”-producten worden steeds populairder onder bedrijven.  Ontdek wat Device as a Service precies betekent, voor wie het interessant is en bereken zelf jouw voordelen.

 

Workplace.

De werkplek van de toekomst is mobiel, aangesloten op het netwerk en veelzijdig. Geavanceerde technologieën en services maken het mogelijk.

 

IT Security.

De continue dreiging van cyberaanvallen vereist effectieve oplossingen om uw bedrijf en waardevolle gegevens te beschermen.IT SECURITY.

Netwerken.

Een geavanceerde netwerkinfrastructuur ondersteunt belangrijke bedrijfsprocessen en verhoogt de IT-efficiëntie.

Data Center.

De huidige datacenters moeten als maar sneller zijn, optimale prestaties leveren met een slim opslagbeheer.

Software.

De juiste software uitkiezen én zorgen dat je het juiste aantal licenties in huis hebt, kan een behoorlijke uitdaging zijn. Onze gecertificeerde Solution Advisors denken graag met je mee.

Printing.

Of u nu kosten wilt besparen, een efficiëntiestrategie wilt starten of de betrouwbaarheid van uw printerpark wilt vergroten, Bechtle kan u adviseren over hoe u uw doelen kunt bereiken.