it-loesungen

IT-oplossingen van Bechtle.

De digitalisering stelt de informatietechnologie centraal bij de strategische planning. in alle sectoren ontstaan nieuwe eisen, hoe we daar produceren, leveren, samenwerken en met klanten communiceren. De informatietechnologie is een integraal onderdeel van alle bedrijfsprocessen in organisaties en hun betekenis zal verder toenemen. IT-systemen zijn allang niet meer slechts technische bronnen die als interne service traditionele bedrijfsprocessen elektronisch kunnen ondersteunen, maar een elementair onderdeel van de waardeketen.

Tegenwoordig is de IT-afdeling van een organisatie het instrument voor nieuwe producten en services in plaats van kostenplaats en leverancier van interne IT-diensten. Automatisering, customer experience, big data en moderne werkplekken vormen uitdagingen voor IT-beslissers. Beslissers die deze nieuwe IT-services consequent evalueren en naar behoefte implementeren, bezorgen de organisatie een belangrijk concurrentievoordeel. Daarmee versnellen IT-specialisten de innovatie en bedrijfsontwikkeling actief.

IT solutions - overview


 

Perfect afgestemde IT-oplossingen 

In het kader van de digitale transformatie komen er nieuwe uitdagingen op organisaties af – wij staan onze klanten daarbij terzijde met ons totale IT-portfolio. Onze IT-oplossingen rondom de moderne werkplek, IT-veiligheid, datacenter, networking en zakelijke softwareapplicaties zijn perfect met elkaar verweven en voorzien in de belangrijkste behoeften van onze klanten. Door onze servicecompetenties op het gebied van consulting, integratie en Managed Services staan wij onze klanten bij tijdens de plannings- en conceptfase, de integratie en het gebruik van de IT-oplossingen. One-stop-shop – wij beheren jouw IT, zodat jij tijd hebt voor jouw core business.

IT in organisaties – met de IT-oplossingen van Bechtle zit je altijd goed.

Bechtle is je sterke partner voor IT-Solutions, nu en in de toekomst! Met meer dan 80 Competence Center in onze IT-systeemhuizen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en circa 5.500 IT-architecten, IT-consultants en andere IT-experts geven we onze klanten on-site snel en vakkundig antwoord op al hun vragen. Bechtle draagt zorg voor het slagen van jouw IT-projecten en kan met de juiste knowhow het juiste IT-advies geven. Onze experts ondersteunen je persoonlijk met IT-services en advies:

Efficiënte, moderne werkplekken concipiëren

 

Jouw gegevens beschermen dankzij geavanceerde beveiligingsoplossingen

 

Cloud-oplossingen veilig inrichten

 

Head of Service Business Development

Sven Heinsen

Wij zetten uitdagingen die voor onze klanten in het kader van de digitalisering ontstaan om in IT-oplossingen die praktijkgericht en toekomststerk zijn.

IT-infrastructuren Cloud Computing Werken waar je wil Security Big Data Totale aanpak met Bechtle.

Voor welke technische of organisatorische uitdaging je ook staat, Bechtle heeft de juiste accountmanagers en experts ter plaatse die competent zorgen voor de juiste IT-oplossingen en IT-services. Met Bechtle zijn projecten pas af na een geslaagde systeemintegratie. Wij begeleiden jouw project van begin tot einde. Van de analyse en de beschrijving van de behoeften tot en met de installatie – Bechtle neemt de bedrijfsverantwoording of ondersteunt je daarbij.

it loesungen

Een professionele begeleiding van jouw IT-processen naar de cloud.

Bechtle begeleidt jouw IT-systemen naar de cloud, concipieert de juiste netwerkoplossing en digitaliseert jouw interne en externe communicatiemiddelen. Wij stimuleren jouw digitale transformatie op alle niveaus: Meer mobiliteit voor jouw medewerkers, big data-oplossingen voor de sales-afdeling, verbindingen binnen de productieafdeling en een bijbehorende netwerkoplossing voor de hele organisatie. Onze experts hebben jarenlange ervaring met IT-processen en IT-services. Industrie 4.0 (automatisering en robotisering), nieuwe samenwerkingsmiddelen, nieuwe technologieën als cloud-computing, big data, the Internet of Things (IoT) en kunstmatige intelligentie (AI), ... Bijna elk jaar komt er een nieuwe thema bij dat dringend om aandacht en actie vraagt. Wat is strategisch relevant voor jouw organisatie en hoe bereik je het gewenste resultaat? Bechtle heeft de juiste antwoorden.

Wat zijn IT-oplossingen?

Onder een IT-oplossing wordt een softwaretoepassing verstaan dan wel een combinatie van hardware, software en services die voorziet in een bepaalde behoefte of die een probleemstelling en taak oplost. In principe wordt er een onderscheid gemaakt tussen oplossingen met een hoge mate van standaardisering en oplossingen die speciaal op maat gemaakt zijn voor gebruikstoepassingen en de behoeften van de klant. Voordelen: Wij zijn leveranciersonafhankelijk. Voor ons staat het individuele optimale resultaat centraal. Bechtle is de aanbieder van oplossingen voor jouw IT-services en werkt als systemintegrator voor jou.

it loesungen

De zakelijke IT-oplossingen van morgen – vandaag in huis!

Je wilt processen automatiseren, productie en logistiek met elkaar verbinden of verkoopinformatie koppelen aan marketingtools? Niet alleen in grote organisaties helpt de digitalisering, dankzij big data, om nieuwe inzichten te verkrijgen en efficiënter te kunnen plannen. Dit zijn grote projecten waarvoor veel ervaring nodig is om betrouwbare resultaten met de nodige beveiliging te leveren. Bechtle ondersteunt je met het realiseren van deze nieuwe IT-services. Wij begeleiden je van het datacenter naar de cloud, plannen de juiste netwerkoplossing, analyseren de behoefte aan hardware en helpen bij de migratie van grote datahoeveelheden. Zo wordt de digitalisering voor jou een succes!

Would you like an expert consultation?


Fill in the form or call us on: +32 11 39 79 00. We’re happy to help.

Wil je advies van één van onze experts?


Vul het formulier in of bel op: +32 11 39 79 00. We helpen je graag verder!


* verplichte velden

Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.

jpp_color1
Modern Meeting.

Betere meetings in kleinere ruimtes: maak jouw meetings productiever én toekomstbestendig.

jpp_color1
Device as a Service.

“As a Service”-producten worden steeds populairder onder bedrijven.  Ontdek wat Device as a Service precies betekent, voor wie het interessant is en bereken zelf jouw voordelen.