Mainbanner Dell IA Portugal

Dell Technologies.

Innovatieve oplossingen voor jouw organisatie.

Het omvangrijke productportfolio van Dell combineert hoge prestaties met betrouwbaarheid en efficiëntie. De door Bechtle aangeboden Dell-oplossingen zijn zeer uiteenlopend: van de moderne werkplek tot het hybride datacenter. Met mobiel computergebruik en datacenters biedt Dell flexibele, schaalbare en toekomstbestendige oplossingen. 

Bechtle is een Titanium Black-partner van Dell Technologies.

Bechtle is een trotse Titanium Black Partner van Dell Technologies, de status die wordt gebruikt om de meest strategische partners te herkennen. Het betekent dat Bechtle goed is uitgerust voor de huidige wereld van datacentra en multi-cloud. Zo ondersteunen wij jou, onze klant, in jouw digitale transformatieproces. Wat je krijgt:
 

  • Je profiteert van vroege toegang tot nieuwe technologieën en product roadmaps.
  • Dankzij onze toegewijde, persoonlijke dienstverlening en ondersteuning van Dell Technologies kunnen we namens jou sneller en efficiënter reageren.
  • En dankzij onze nabijheid tot senior executives bij Dell Technologies kunnen we nauwere, betekenisvollere samenwerking mogelijk maken en waardevol inzicht bieden in de toekomst van IT en de transformatie naar digitaal zakendoen.

Bekijk de nieuwste oplossingen en producten.

Waarom Dell Technologies?

Dell, opgericht in 1984, is een van de grootste IT-leveranciers ter wereld. Dell Technologies werd in 2016 opgericht na de overname van EMC Corporation & VMware door Dell Inc. Als Dell Technologies Titanium Black-partner zijn wij jouw ideale aanspreekpunt voor de implementatie van jouw IT-vereisten.
Dell Technologies heeft een omvangrijk portfolio en biedt alles wat je nodig hebt voor de digitale transformatie van jouw organisatie. Op deze pagina lees je meer over de verschillende oplossingen. Heb je een vraag over een bepaalde oplossing, neem dan contact met ons op!

Ontdek de oplossingen van Dell Technologies.

Kiezen voor Dell Technologies betekent kiezen voor een moderne werkplek met alles erop en eraan. De oplossingen zijn eenvoudig te integreren in de dagelijkse werkzaamheden van jouw medewerkers. Je verhoogt de productiviteit en voldoet tegelijkertijd aan de eisen die nieuwe generaties medewerkers aan hun werkomgeving stellen.
Ondersteund door PowerEdge-servers maken geavanceerde gegevensopslag, gegevensbescherming en HCI-oplossingen de weg vrij voor de succesvolle toekomst van jouw organisatie. Ontdek de moderne datacenteroplossingen van Dell EMC.

Clients & Workstations.

Na de achtbaanrit van de afgelopen drie jaar komen bedrijven samen om een nieuwe wereld van werk te faciliteren. Kantoor op afstand, thuiswerken, werken op afstand, hybride werken, de moderne werkplek: hoe je het ook wilt noemen, het is een geweldige kans voor bedrijven om de deur te openen naar nieuwe manieren van samenwerken. 

Meer lezen

Dell en Windows 11: gebouwd voor veilig hybride werken.

Op 14 oktober 2025 eindigt de ondersteuning voor Windows 10. Begin nu met het plannen van de migratie naar Windows 11 op de nieuwste Dell-apparaten om aan alle hybride werkbehoeften te voldoen.

Meer lezen

Ontdek de producten van Dell Technologies.