cw05_mainbanner_hp_brandpage_nl-de

HP

Dankzij HP kunnen jouw medewerkers overal aan de slag.

Producten van HP maken het voor je medewerkers mogelijk om veilig en productief te werken op elke locatie – of ze nu thuis, op reis of op kantoor zijn. Vraag onze Bechtle-experts om advies over welke producten het beste bij jouw organisatie passen. Wist je dat je HP-producten ook kunt aanschaffen via Device as a Service (DAAS)? Ontdek de mogelijkheden!

 
Neem contact op met onze HP specialist

Wil je meer weten over de HP-oplossingen van Bechtle of heb je vragen, neem dan contact op met Maarten Jongeneelen. Hij staat je graag te woord!

 

Maarten Jongeneelen

T +32 11 397954
maarten.jongeneelen@bechtle.com

Neem contact op met onze HP specialist

Wil je meer weten over de HP-oplossingen van Bechtle of heb je vragen, neem dan contact op met Maarten Jongeneelen. Hij staat je graag te woord!

 

Maarten Jongeneelen

T +32 11 397954
maarten.jongeneelen@bechtle.com

 

Sta cookies toe om de inhoud van Youtube te bekijken.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

 

HP & Bechtle: Partners in duurzaamheid 

Als HP Amplify Power Services Partner willen we graag samenwerken met HP om een ecosysteem van verantwoordelijkheid te creëren. 
We hebben met Erik Moltzen gesproken om te praten over de acties en visies van HP op het gebied van duurzaamheid, en de samenwerking met Bechtle op het gebied van duurzaamheid. 

Ontdek ons partnerschap

Ontdek de HP-oplossingen.

HP garandeert een veilige en productieve werkplek, ongeacht jouw locatie – of je nu thuis, op reis of op kantoor bent. Ontdek de vele innovatieve oplossingen die HP biedt.
 

Device as a Service (DAAS)

Bechtle maakt het voor jou mogelijk om HP producten aan te schaffen via het Device as a Service model, wat inhoudt dat je een vast maandelijks bedrag per werkplek betaalt. Meer weten?

DEVICE AS A SERVICE 

cw14_thumbnail_topicteaser_daas-eu
Hybrid Work with HP

Introductie van hybride werkoplossingen

In een wereld waar flexibiliteit voorop staat, heeft de manier waarop we werken een revolutionaire transformatie ondergaan. Duik in de toekomst met HP's innovatieve hybride werkoplossingen, ontworpen om jouw personeel te ondersteunen, waar ze zich ook bevinden.

HP Hybrid work 

HP Presence met Microsoft Teams Rooms.

Onze speciaal ontworpen oplossingen voor vergaderruimtes – met AI-geoptimaliseerde audio en video van bioscoopkwaliteit – onderscheiden zich door hun elegantie en hoge gebruiksgemak.

HP Presence 

HP Presence
HP Peripherals

HP accessoires

Of je nu onderweg, deels thuis en deels op kantoor of alleen maar op kantoor werkt, Vind hier de juiste hoes voor jouw HP notebook.

HP accessoires 

HP OfficeJet Pro Series

Maak kennis met de nieuwste toevoegingen aan het HP OfficeJet Pro-assortiment: de 8100e-, 9100e- en 9700e-serie. Met deze nieuwe printers is HP Instant Ink nu toegankelijk op A3-formaat printers, wat een belangrijke mijlpaal markeert. 

OfficeJet Pro Series 

HP OfficeJet Pro series thumbnail
HP Managed Print Services

HP Managed Print Services

Toegevoegde waarde gecreëerd in een beheerde HP printeromgeving met HP Managed Print Services (MPS) en HP Managed Print Flex Services. Zorg voor je bedrijf, niet voor je printers.

HP Managed Print Services 

HP Wolf

HP Wolf Security. Uitgebreide endpoint-bescherming en weerbaarheid die begint op hardwareniveau en zich uitstrekt over software en services.

HP Wolf 

HP Wolf Security

HP Elite Experience

HP Premium-apparaten geven jouw snelle business de voorsprong om de concurrentie te domineren.

HP Elite Experience 

HP hybride werken

Vóór de pandemie was de trend mobiliteit: overal kunnen werken waar een goede wifi-verbinding beschikbaar is, of dat nu in een vliegtuig of in een conferentiecentrum is. Nu zijn we het tijdperk van ‘micromobiliteit’ ingegaan, waarin werknemers naadloos van huis naar kantoor moeten kunnen gaan en weer terug, en elke plek in huis in een mum van tijd een werkruimte kan worden.

HP hybride werken 

hp notebooks intel 12th gen
cw03_thumbnail_topicteaser_hp-sustainability-ie.

HP Duurzame Impact 

Duurzame impact is van fundamenteel belang voor HP's heruitvindingstraject en stimuleert hun innovatie en groei voor de lange termijn. HP is gedreven om de toekomst elke dag opnieuw uit te vinden terwijl ze zich voorbereiden op de volgende golf van uitdagingen en kansen en om positieve, blijvende veranderingen te creëren voor de planeet, onze mensen en de gemeenschappen waarin we leven, werken en zaken doen.

HP Duurzame Impact 

HP LaserJet Pro printer

Spectaculaire korting op de HP Color LaserJet Pro 4000-serie van 2 oktober t/m 31 oktober 2023.

HP LASERJET PRO

HP LaserJet Pro

Ontdek de HP-producten.

Fabrikant nr.: 
Artikel nr.: 
    Fabrikant nr.: 
    Artikel nr.: 
      Fabrikant nr.: 
      Artikel nr.: