IT-Services van Bechtle.

Toenemende eisen van gebruikers staan haaks op het tekort aan middelen door de demografische veranderingen op de IT-afdeling. Dit soort problemen zijn voor veel organisaties dagelijkse kost. Het gevolg: Er wordt te veel gevraagd van de medewerkers en afdelingen zijn onderbemand, waardoor een uitgebreide begeleiding steeds lastiger wordt. Organisaties moeten tegenwoordig meer dan ooit zorg dragen voor een snelle ondersteuning in probleemgevallen en voor een flexibele IT-infrastructuur. De oplossing bestaat vaak uit het outsourcen van IT-services. Maar wie is de geschikte partner voor jouw organisatie?

Vertrouw op Bechtle, jouw partner met de juiste kennis en ervaring: We hebben 5.500 servicemedewerkers, gecertificeerde experts en system-engineers in dienst. Profiteer van IT-services met een gedegen kennis van zaken, oog voor detail en een jarenlange projectervaring. Wij bieden een uitgebreide begeleiding rondom jouw IT, zodat jij meer tijd hebt voor je core business.

De voordelen van Bechtle IT-Services op een rijtje:

Individuele IT-Services uitgaande van jouw behoeften en richtlijnen.

 

Wij staan voor je klaar en zijn altijd dichtbij. Transparante kosten. Betrouwbaar en snel.

Ontlast de IT-afdeling, zodat zij zich kan toeleggen op bedrijfskritische zaken. 

 

Desgewenst bieden onze IT-experts je 24/7 ondersteuning.

 

Een uitgebreide IT-support: van advies en uitrol tot aan IT-onderhoud.

Executive Vice President van Bechtle Managed Services.

Oliver Schmidt

Door de unieke combinatie van de nabijheid tot onze klanten en de terbeschikkingstelling van krachtige Managed Services en Managed Cloud Services waarborgen wij dat onze klanten optimale, op maat gemaakte diensten kunnen afnemen.

Wij zorgen voor jouw IT – begeleiding van A tot Z.

Vertrouw op onze Managed Services en profiteer van een breed scala aan IT-diensten: Van cloud-oplossingen, zoals een extern beheer van de ondersteuning van eindgebruikers via een Service Desk of Microsoft 365-support die het IT-beheer van de klant ondersteunt via antispam-services voor e-mails, tot het geheel of gedeeltelijk verplaatsen van de IT-infrastructuur naar een datacenter van Bechtle of van één van onze partners. Tot de mogelijke diensten behoren serverbeheer, databasebeheer, netwerkbeheer, het verzorgen van updates, systeembewaking, gegevensback-up en beveiligingsoplossingen. Onze klanten profiteren van calculeerbare, transparante kosten en een flexibele op- en neerschaling van IT-services. 

Managed Services van Bechtle betekenen voor jou: multi-vendor-service via één aanspreekpunt, efficiënte cloud-services, hosted in Germany – en dus lagere kosten en meer flexibiliteit. Dankzij onze ca. 70 regionale IT-systeemhuizen bieden we je ongecompliceerde on-site services. 

Bechtle als IT-serviceprovider.

Naast onze Managed Services bieden we ook een uitgebreid pakket aan trainingen om jouw medewerkers klaar te stomen voor de uitdagingen van de digitalisering: van het gebruik van geavanceerde hardware, cloud- en andere softwareapplicaties tot trainingen om persoonlijke competenties te versterken. 

Wat zijn IT-Services precies?

Onder IT-services worden individuele, op maat gemaakte diensten verstaan die afgestemd zijn op de behoeften van de klant ter ondersteuning van diens bedrijfsprocessen. Hierbij zetten we zowel de knowhow van onze experts alsook processen en technologieën winstgevend in voor onze klanten. Onze klanten kunnen vertrouwen op een totaalpakket waarmee zij zich geen zorgen hoeven te maken over hun IT. Wij ontlasten jouw interne IT-bronnen.

Vertrouw op onze IT-Services – nu en in de toekomst.

De IT vormt de ruggengraat van jouw organisatie en is medeverantwoordelijk voor het succes en de groei ervan. Daarom moet je, waar mogelijk, taken outsourcen, zodat jouw medewerkers zich bezig kunnen houden met bedrijfskritische zaken. Vertrouw op ons als ervaren IT-Services-specialist. Neem contact op met jouw accountmanager of met een medewerker. Wij zien uit naar jouw IT-vragen!

Would you like an expert consultation?
Wil je advies van één van onze experts?
Wil je advies van één van onze experts?
* Verplichte velden

Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.