it_services_mainbanner.jpg

IT - SERVICES

Alle IT onder één dak met Bechtle als partner. 

Focus op de groei van jouw organisatie

Wij willen IT-oplossingen aanbieden die perfect op maat gemaakt zijn voor onze klanten. Daarbij willen we jou voorzien van alle aanvullende diensten: van projectvoorbereiding tot nazorg. Jij wordt ondersteund op alle gebieden, zodat je meer tijd kunt vrijmaken voor andere taken en verantwoordelijkheden binnen je functie. 

Maatwerk voor iedere klant

Geen organisatie is dezelfde, daarom wordt elk project op een persoonlijke manier aangepakt. Wij denken graag met jou mee, ook out of the box. Dankzij de nauwe samenwerkingen binnen ons bedrijf, gaan we flexibel en oplossingsgericht te werk.  

INFOGRAPHIC

De voordelen van IT-services

In de snelle, digitale wereld van vandaag zijn IT-diensten cruciaal geworden voor het succes van bedrijven. Extra diensten, aanvullend bij de aankoop van hardware en software, bieden heel wat extra voordelen voor jouw organisatie.

Ontdek welke drie voordelen je ondervindt bij het afnemen van IT-services. 

DOWNLOAD

 

 

Een handig overzicht van onze IT-services voor vaste en mobiele werkplekken: 

Samen zorgen we ervoor dat jouw volledige servicetraject van A tot Z vlekkeloos verloopt. In de catalogus geven we je een overzicht van de verschillende IT-services die we jou kunnen aanbieden. Meer weten? 

DOWNLOAD CATALOGUS

 

Sta cookies toe om de inhoud van Youtube te bekijken.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

Interview met onze experts.

We gingen in gesprek met Chris Schildermans en Kristof Neubauer. Samen zijn zij het aanspreekpunt als het gaat over IT-services en Workspace oplossingen. We spraken met hen over de evolutie van de moderne werkplek, de verschillende Bechtle services en de introductie van onze nieuwste Service Catalogus.

lees meer

 

Success Story

MAN Truck & Bus is een van de grootste Europese fabrikanten van bedrijfsvoertuigen. De internationale groep biedt transportoplossingen aan met een productportfolio van bestelwagens, vrachtwagens, bussen en een reeks diensten in verband met transport.

MAN Truck & Bus Belgium is al meerdere jaren klant bij Bechtle direct Belgium en nam contact met ons op om hun mobiele toestellen te vernieuwen. Onze accountmanager sprak met de klant en bood naast de hardware ook extra diensten aan zoals pre-staging, screenprotector applicatie, CMDB registratie en asset tagging zodat ze volledig ontzorgd werden. Vervolgens besloot men ook tablets aan te schaffen om de aftersales processen op de werkplekken te digitaliseren. Hiervoor deed MAN Truck & Bus ook een beroep op de Advanced Service Bundle uit onze Service Catalogus.

 

Wil jij meer weten over IT-services? 

Laat je gegevens achter en neem contact met ons op.

Kristof Neubauer

Consultant Workspace 

+32 11 39 78 10

Chris Schildermans

Solution Advisor Workspace 

+32 11 39 78 15