De voordelen van internationaal IT procurement

Download de onepager en ontdek de voordelen die international IT-procurement te bieden heeft.

DOWNLOAD

 

International Business
De voordelen van internationaal IT procurement

Download de onepager en ontdek de voordelen die international IT-procurement te bieden heeft.

DOWNLOAD

Internationaal IT procurement.

 

Efficiënt aankopen van hardware en software over de grenzen heen.

Is jouw onderneming of non-profit organisatie internationaal actief? Is het efficiënt aankopen van hardware en software niet zo vanzelfsprekend? Worstel je, net als andere internationale organisaties, met het vinden van een goede manier om de uniforme, duurzame IT-standaarden zo effectief mogelijk te implementeren?
 

Eén aanspreekpunt voor IT procurement.

Bij ons is het vinden van betrouwbare leveranciers in elk land en het coördineren van leveringen naar verschillende locaties dagelijkse kost. Dat maakt jouw internationale aankoopuitdaging gemakkelijker. Zo blijft bij Bechtle geen (aankoop-)wens onvervuld: je hoeft zelf geen geschikte leverancier te zoeken en laat de internationale aankoop van hardware en software helemaal over aan één betrouwbare partner: Bechtle.
 

Bechtle International Business.

Bechtle staat lokaal bij jouw organisatie en biedt tegelijkertijd een wereldwijd netwerk aan om op te vertrouwen. Met locaties in 14 Europese landen, een internationaal netwerk en partners op alle continenten verzorgen we jouw IT procurement over de grenzen heen, dankzij Global IT Alliance.

Jouw internationale IT procurement experten.

Wij staan dicht bij jou met een wereldwijd netwerk. Zo zoeken onze internationale IT procurement experts Dennis Veestraeten en Toon Hendrikx naar een gepersonaliseerde oplossing voor de strategische inkoop van hardware, software én services.

Dennis Veestraeten

International Business Manager

Toon Hendrikx

International Business Manager

CONTACT 

Meer dan 60% van onze klanten in heel Europa verlagen hun proceskosten bij de inkoop en het beheer van IT-producten. Goedkeuringsprocessen zijn vereenvoudigd of helemaal afgeschaft. Dankzij afgestemde portfolio’s hoeven prijs en beschikbaarheid niet meer keer op keer te worden opgevraagd. Vertraagde leveringen en de gevolgen daarvan worden door raamovereenkomsten en magazijnvoorraad veelal voorkomen.

 - Toon Hendrikx

ONEPAGER

De voordelen van international IT-procurement

Hoe implementeer je op elke locatie dezelfde hardware en software? Of; hoe pak je de afzonderlijke plannen voor elk land aan in het geval van verschillende hardware, software of services? Ongeacht de locaties of doelstellingen van jouw organisatie: onze experten helpen je steeds bij het opstellen van procurement-plannen voor alle vestigingen.

DOWNLOAD

Wat wij bieden.

Een tijd- en geldbesparend antwoord op internationale business. Jij profiteert van onze lokale sterke punten en wij vullen deze aan met de voordelen van ons eigen internationale netwerk. Dit bestaat uit Bechtle Managed Services, Onsite Services, Global IT Alliance (GITA), Global Access, geselecteerde partners en export.
 

Internationaal netwerk.

Ongeacht jouw noden, als internationaal opererende klant kan je vertrouwen op het brede serviceaanbod van de Bechtle Groep, dat van de fabrikanten waarmee we samenwerken en het sterk netwerk van partners.

Contact.

* verplichte velden

Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.

 

Blijf lezen

Global IT Alliance.

Bechtle verleent diensten aan klanten in 14 Europese landen. Sinds 2014 doen we dat ook wereldwijd: de Bechtle Global IT Alliance met tien sterke partners op alle continenten staat voor je klaar. Lees meer over de Bechtle Global IT Alliance.