Bechtle international – IT-procurement over de grenzen heen.

Dicht bij de klant en tegelijkertijd met een wereldwijd netwerk: met locaties in 14 Europese landen, een internationaal netwerk en partners op alle continenten is Bechtle klaar voor de toekomst. 

Is jouw onderneming internationaal actief? Misschien heb je je al afgevraagd hoe je hardware en software het efficiëntst kunt kopen, en heb je al gezocht naar manieren om de uniforme, duurzame IT-standaarden zo effectief mogelijk te implementeren. Bij het omzetten van je ideeën in de praktijk komen ook een aantal uitdagingen kijken, zoals het vinden van betrouwbare leveranciers voor elk land en het coördineren van leveringen naar de verschillende locaties. Dat maakt het er niet gemakkelijker op.

 

Jij bepaalt het WAT, Bechtle zorgt voor het HOE 

Bij Bechtle blijft geen (aankoop-)wens onvervuld: je hoeft zelf geen geschikte leverancier te zoeken en laat de internationale aankoop van hardware en software helemaal over aan één betrouwbare partner – Bechtle. 

 

Meerdere doelstellingen, één oplossing

Waar je ook bent gevestigd, onze plaatselijke experts helpen je bij het opstellen van procurement-plannen voor alle internationale vestigingen. Wil je overal dezelfde hardware en software implementeren, of heb je voor elk land afzonderlijk verschillende plannen? Geen probleem: WAT je ook WAAR en WANNEER nodig hebt, wij zorgen ervoor en brengen de uitgewerkte plannen naar de door jou aangegeven locaties, waar we jouw ideeën omzetten in de praktijk. Jouw taak? Je mag het uniforme en gestandaardiseerde eindresultaat beoordelen. 

Heb je vragen over internationale IT procurement?

We helpen je graag verder.

 

 

Dennis Veestraeten

Key Account Manager

dennis.veestraeten@bechtle.com
+32 11 39 79 77


 

Toon Hendrikx

Account Manager 

toon.hendrikx@bechtle.com
+32 11 39 79 58

 

Ons serviceaanbod.

  • Strategische inkoop van hardware
  • Software en services 
  • Internationaal projectmanagement

Dichtbij en met een wereldwijd netwerk.

  • Bechtle locaties in 14 Europese landen
  • Wereldwijde partnerships in 180 landen
  • Jarenlange contacten met fabrikanten over de hele wereld

Voor jou op maat gemaakt.

  • Individuele exportoplossingen 
  • Eenvoudig e-procurement via bios©-platformen
  • Klantspecifieke ondersteuning
We hebben jouw toestemming nodig om de Youtube Service te mogen tonen.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

Internationale projecten op een hoog niveau

Afhankelijk van de behoefte kunnen internationaal opererende klanten vertrouwen op het brede serviceaanbod van de Bechtle Groep en dat van de fabrikanten waarmee we samenwerken, en daarnaast op een sterk netwerk van partners.

Daarbij maken we doelgericht gebruik van onze lokale sterke punten en vullen deze aan met de voordelen van ons eigen internationale netwerk. Dit bestaat uit Global IT Alliance (GITA), Global Access, Export, Bechtle Managed Services, Onsite Services en geselecteerde partners zoals Softline in Moskou.

Europees voordeel: E-procurement made by Bechtle.

Het mes snijdt aan twee kanten: je moet de aankoopkosten zo laag mogelijk houden, maar je interne gebruikers verwachten een bepaalde kwaliteit. En dit is niet de enige uitdaging die je tegenkomt als IT- of purchasing manager in een steeds digitalere waardeketen. Maak ruimte voor strategische taken en creëer waarde voor jouw onderneming - met Bechtle aan je zijde tijdens het hele procurement-proces.

 

Professionele IT-procurement portals op maat.

Met bechtle.com bieden we jou een online procurement-systeem op maat, toegesneden op jouw behoeften en gemaakt om tijd en geld te besparen, procurement-processen te stroomlijnen en te versnellen, en om het gebruik van (internationale) raamovereenkomsten voor de hele organisatie te optimaliseren. Je kunt IT-voorraden automatisch beheren en daardoor tijd en kosten besparen.

Een systeem dat iets oplevert: meer dan 60% van de klanten van Bechtle in heel Europa hebben hun proceskosten bij de inkoop en het beheer van IT-producten duidelijk kunnen verlagen. Goedkeuringsprocessen zijn vereenvoudigd of helemaal afgeschaft. Dankzij afgestemde portfolio’s hoeven prijs en beschikbaarheid niet meer keer op keer te worden opgevraagd. Vertraagde leveringen en de gevolgen daarvan worden door raamovereenkomsten en magazijnvoorraad veelal voorkomen.

En onze klanten krijgen meer dan alleen hardware en software: ze worden ondersteund door onze uitgebreide IT-consulting service – van losse producten tot end-to-end oplossingen – en profiteren van procurement-concepten op maat (gecentraliseerde of gedecentraliseerde procurement-teams, raamovereenkomsten, portfolio’s).

Centrale en plaatselijke leveringen. Netwerken zonder grenzen.

Dankzij nieuwe technologieën kunnen we de grootste afstanden overwinnen en samenwerken. Dit creëert nieuwe mogelijkheden voor internationaal zakendoen. Bechtle groeit al 21 jaar op de wereldwijde markt. Het begon allemaal met de uitbreiding naar de buurlanden van Duitsland. Deze ontwikkelde zich tot een netwerk van dochterondernemingen in 14 Europese landen en dit bestaat tegenwoordig uit partnerships op elk continent. Het ontwikkelen van wereldwijde IT-oplossingen is allang onderdeel van onze dagelijkse business. Daartoe behoort het begeleiden van klanten bij de complexe uitdagingen van Europese en wereldwijde procurement-processen en het leveren van de juiste IT-oplossingen met de nodige flexibiliteit.


Het hoofdkantoor van Bechtle ligt in Neckarsulm (Duitsland), in het hart van Europa. Hier ligt ook ons logistiek centrum, een van de grootste en meest geavanceerde in zijn soort. Van hieruit versturen we standaard producten evenals oplossingen op maat over de hele wereld, waarbij we in het bijzonder rekening houden met de lokale strategieën van onze leveranciers. Bepaalde producten mogen niet geleverd worden op bepaalde locaties; daarom vertrouwen we op een ervaren team van goed getrainde exportspecialisten, om ervoor te zorgen dat de producten betrouwbaar en volgens de regels aankomen op de plaats van bestemming. Alle goederen zijn zorgvuldig gedocumenteerd en voldoen aan de bestaande richtlijnen voor de export.

Neem contact met ons op.

Stel nu je internationale procurement-concept op samen met een expert. Mail ons via het formulier of stuur een e-mail aan: international.customers-direct@bechtle.com. Als je je telefoonnummer opgeeft, bellen we je ook graag terug. 

*Verplichte velden

Lees onze privacyverklaring met uitgebreide informatie over de door ons verwerkte gegevens en jouw rechten inzake gegevensbescherming.

Verstuurd
Nog een vraag stellen

Actuele onderwerpen.

GLOBAL IT ALLIANCE.

Dezelfde eisen, dezelfde doelen. Alle partners van de Global IT Alliance (GITA) verlenen diensten volgens dezelfde, hoge standaarden.

INTERNATIONAL BUSINESS UNIT IN HET BECHTKE MAGAZINE.

Michael Moon, hoofd van de internationale business unit van Bechtle, vertelt over onbegrensde IT-projecten in een interview. [Artikel in het Engels]