Bechtle België

Bechtle is de toonaangevende Value Added IT-leverancier voor zowel de zakelijke markt als de publieke sector. We zoeken samen met de klant naar de beste IT-oplossingen, op een merkonafhankelijke manier. IT moet voor jou werken en niet andersom. Onze IT-oplossingen staan voor gemak, flexibiliteit, veiligheid, duurzaamheid en ontzorging. Ons doel is dat we jouw werkdruk en die van je collega’s verlagen. Met onze IT-oplossingen bijdragen aan de groei en het succes van onze klanten, is wat we graag willen bereiken. Bechtle staat voor een snelle en betrouwbare partner die actief met u meedenkt.

Sta cookies toe om de inhoud van Youtube te bekijken.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

 
Internationale IT-partner.

Bechtle België maakt onderdeel uit van de Bechtle Groep waardoor je in 14 Europese landen op ons kunt rekenen.Ook buiten Europa zijn er mogelijkheden dankzij onze IT-alliantie: Global IT Alliance – (GITA). Hierdoor kun je op alle continenten vertrouwen op dezelfde service die je lokaal van Bechtle gewend bent.

international
independent
 
Merkonafhankelijke IT-partner.

Bechtle rekent op een breed partnernetwerk van meer dan 230 vendoren. Onze IT-specialisten geven jou een volledig en merkonafhankelijk advies. Wij kijken samen naar de beste en op maat gemaakte oplossing voor jouw uitdaging, onafhankelijk met welke vendor dat is.

 
Betrokken IT-partner.

Bechtle staat voor een betrokken relatie met zijn klanten, in zowel de publieke als de commerciële sector.

Als klant krijg jij bij Bechtle een toegewijde Accountmanager aangeduid. Zo zorgen wij ervoor dat jij telefonisch geen last hebt van wachttijden en direct geholpen wordt.

Samen met het team van IT-specialisten is jouw IT-manager beschikbaar voor al je prangende IT-vragen en uitdagingen.

committed
personal
 
Persoonlijke IT-partner.

Geen organisatie is dezelfde, daarom trachten we bij Bechtle ieder project op een persoonlijke manier aan te pakken. We zorgen ervoor dat het eindresultaat op maat gemaakt is, afstemt op de individuele behoeften van jouw organisatie en als referentie casus kan dienen.

 
Betrouwbare IT-partner.

Voor ons is het belangrijk dat jij als klant volledig ontzorgd wordt.

Wij zijn selectief in het kiezen van onze partners. Voor ons is het belangrijk dat jij op beide oren kunt slapen tijdens de uitrol van een project.

Je kunt erop vertrouwen dat we jouw IT-project van a tot z afhandelen.

reliable
sustainable
 
Duurzame IT-partner.

In alles wat we doen, kiezen we voor een duurzame en milieuvriendelijke aanpak. Wij geven vorm aan de wendbare, digitale toekomst van jouw organisatie.

Verder dragen we langdurige relaties met onze klanten, partners en medewerkers hoog in het vaandel. 

Onderneming.

Bechtle Direct N.V. (Neerpelt) is dochteronderneming van Bechtle AG; het grootste, merkonafhankelijke IT-systeemhuis van Duitsland. Als value added reseller is Bechtle een sterke IT-partner door heel Europa.

Vacatures.

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de IT? Bekijk hier onze vacatures! Bechtle biedt geweldige carrièremogelijkheden met ruimte voor zelfontplooiing.

Bechtle IT-Solutions – complete oplossingen.

Welke IT-infrastructuur is het best voor ons? Welke oplossing is een goede investering voor de lange termijn? Hoe kunnen we ons netwerk het best beschermen?... Ons team IT-Solutions adviseert je graag.

Public Sector.

Al meer dan 10 jaar zijn we de vaste IT-partner voor een groot aantal organisaties in de publieke sector. Van werkplek tot complete netwerkinfrastructuur. Met oog voor detail bouwen we aan een goede, lange-termijn relatie met onze public klanten.

Blog.

Hier bloggen onze medewerkers over datacenter-, netwerk- en mobiele oplossingen, de moderne werkplek, IT-beveiliging en nog veel meer.

Investeerders.

Belangrijke informatie over de aandelen van Bechtle. Voor aandeelhouders, investeerders, analisten en geïnteresseerden.

Events.

Praktisch, inspirerend en actueel: bij elk Bechtle event staan kennisoverdracht, uitwisselen van ervaringen en netwerken centraal. Daar wil je bij zijn!

Bechtle Pelt Public.

LEES MEER

Bechtle Pelt B2B.

LEES MEER