Your trusted IT partner in a hybrid world.

Bechtle is de vertrouwde IT partner met meer dan 38 jaar ervaring. We zijn als solution seller een van de meest succesvolle IT-bedrijven van Europa. Hier vind je alle belangrijke Bechtle informatie, of je nu sollicitant, klant, partner, investeerder of journalist bent.

ONDERNEMING.

Bechtle Direct N.V. (Neerpelt) is dochteronderneming van Bechtle AG; het grootste, merkonafhankelijke IT-systeemhuis van Duitsland. Als value added reseller is Bechtle een sterke IT-partner door heel Europa.

VACATURES.

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de IT? Bekijk hier onze vacatures! Bechtle biedt geweldige carrièremogelijkheden met ruimte voor zelfontplooiing.

BECHTLE IT-SOLUTIONS – COMPLETE OPLOSSINGEN

Welke IT-infrastructuur is het best voor ons? Welke oplossing is een goede investering voor de lange termijn? Hoe kunnen we ons netwerk het best beschermen?... Ons team IT-Solutions adviseert je graag.

PUBLIC SECTOR.

Al meer dan 10 jaar zijn we de vaste IT-partner voor een groot aantal organisaties in de publieke sector. Van werkplek tot complete netwerkinfrastructuur. Met oog voor detail bouwen we aan een goede, lange-termijn relatie met onze public klanten.

NIEUWS.

Nieuws uit de Bechtle wereld en een overzichtelijke download- en abonneeservice op één pagina.

INVESTEERDERS.

Belangrijke informatie over de aandelen van Bechtle. Voor aandeelhouders, investeerders, analisten en geïnteresseerden.

EVENTS.

Praktisch, inspirerend en actueel: bij elk Bechtle event staan kennisoverdracht, uitwisselen van ervaringen en netwerken centraal. Daar wil je bij zijn!