Succesverhalen van klanten met een toekomstbestendige IT.

Elke klant is anders, elke oplossing individueel. Bij alle projecten wordt de IT vormgegeven met vooruitziende blik: flexibel en kwaliteits- en kostenbewust. Doe inspiratie op voor jouw volgende IT-project!

REFERENTIE
Reference case data centre: Bandag.

De vernieuwing van de bestaande dataroom vormde de aanleiding tot een nieuw modulair prefab-datacenter. Lees alles over de reference case van Bandag.

REFERENTIE
De Wereldreiziger.

“Op onze school is differentiatie een grote uitdaging. Geïntegreerde technologie in het klaslokaal helpt daarbij. Daarom hebben we Microsoft Surfaces naar de klas gehaald, een project dat resulteerde in enorme veranderingen in de klas”, zegt Jef Groffen, trotse directeur van basisschool De Wereldreiziger.

REFERENTIE
C&A.

Als toonaangevende modewinkel zit C&A momenteel in een overgangsfase. Een aantal backoffice-processen (logistiek, SAP enz.) ondergaan een digitale transformatie. Dit is ook te zien in de winkels, met veranderingen zoals een nieuw kassasysteem en Managed Print Services. C&A kiest Bechtle om aan deze transformatie te werken.

REFERENTIE
Sonoco.

Onze klant Sonoco, een internationale producent van diverse verpakkingen voor de industrie en de consumentenmarkt, was op zoek naar Europese IT-normen. Ons inkoopmodel wist tegelijkertijd de inkoopkosten en de productcataloguskosten van Sonoco te reduceren. Lees meer over onze internationale samenwerking met Sonoco en laat je inspireren!

REFERENTIE
AS Adventure.

Bechtle is al jarenlang IT-partner van Yonderland, de groep waaronder kleding-winkelketen AS Adventure behoort. Een tijd geleden vroeg het IT-team ondersteuning bij de vernieuwing van hun database cluster. Wij namen hun verzoek ter harte, brachten alles in kaart en zochten naar een tailor-made oplossing.

REFERENTIE
EverZinc.

EverZinc vond in Bechtle de juiste partner voor een op maat gemaakte conferentie oplossing.