Public Sector

Bechtle – IT Oplossingen voor de Publieke Sector.


Maak gebruik van meer dan 20 jaar ervaring in de Belgische publieke sector en laat kennis van projecten over heel Europa werken in uw voordeel. Met Bechtle hebt u een betrouwbare IT-partner aan de hand die uw hele traject begeleidt.

Laat ons betrouwbaar netwerk van specialisten en leveranciers de fundering vormen van uw prestaties. Van werkplekken tot complete netwerkinfrastructuur, van kantoortoepassingen tot veiligheidsmanagement – bij ons zit u goed.

Samen en stap voor stap, maken we van uw digitalisatieproject een succesverhaal. Laat ons een solide relatie opbouwen die jaren duurt.
 

Expertise

30 tender desk experten staan ter uw beschikking. De experten ondersteunen uw digitale onderneming in elke fase. Wij starten uw project steeds met een grondige counselling. Zo achterhalen we uw noden en verzekeren we dat u krijgt wat u wenst.

Verkrijg kostenefficiënte hard- en softwareoplossingen. Integreer hen in uw bestaande IT-infrastructuur of zet een compleet nieuwe omgeving op. Verminder de exploitatiekosten met slim management en afgeslankte administratie.

Bechtle

Bechtle Group BE Public NV vormt onderdeel van de beursgenoteerde Bechtle AG holding, is de grootste IT-provider van de Europese mark, is aanwezig in 14 Europese landen en telt 12.000 toegewijde werknemers met een focus op de publieke sector.

Hebt u nog vragen?

Stuur een e-mail naar sales.public-be@bechtle.com of bel ons op +32 11 39 78 90.

CONTACT

Tender desk

De tender desk van Bechtle is één van de meest ervaren tender desks in België. We behandelen meer dan 100 oproepen van tenders elk jaar. Wilt u weten hoe u een efficiënte aanbesteding schrijft? Onze tenderdesk heeft de kennis in huis om advies op maat te geven gepersonaliseerd op uw bedrijf en sector.
Ontdek hoe we uw tenderoproep zo efficiënt mogelijk maken...

Best Practices

Profiteer van ons multivendorvermogen. Krijg toegang tot zowel de leidende fabrikanten als de gespecialiseerde solution providers. Combineer onze expertise met een assortiment van producten en services.

Ontvang het op maat gemaakt antwoord over uw uitdagingen van nieuwe werkomgevingen zoals flexibele werkplekken, geautomatiseerde workflows, gedigitaliseerde services en cloudstructuren.
 

Passende oplossingen

Hoe gaat u om met de brede waaier van kleine en grote uitdagingen van het digitale transformatieproces? Vertrouw op een betrouwbare partner, die bekent is met de noden van de publieke sector en over diepgaande kennis beschikt van de specifieke vereisten en procedures -  zowel federaal als lokaal, in de energie-, zorg-, onderzoek-, educatie- of non-profit sector.

De vertegenwoordigers van deze sectoren acteren in het gemeenschappelijk belang, echter kunnen vaak de IT-vereisten niet meer verschillen. Onze gespecialiseerde accountmanagers nemen de vereisten van de doelgroep als uitgangspunt en bieden vervolgens op maat gemaakt advies.
 

E-Procurement

Onze e-procurement service is ontworpen om uw koopproces te vereenvoudigen. Daarom linken we onze systemen aan die van ziekenhuizen, scholen, gemeenten en andere organisaties, waardoor het niet meer nodig is om grote hoeveelheden informatie over te typen.

Onze missie als go-to IT partner voor de publieke sector is om klanten succesvol te navigeren doorheen de digitale transformatie met een duidelijke focus op hun noden en verwachtingen.


Dik Graaff, Managing Director
Bechtle Public BE

Uw public administration solutions partner:

Configureer uw futureproof werkplek, maak informatie makkelijk bereikbaar en ontwerp scenarios voor hybride cloudmodellen. Om dit te doen hebt u een solutions partner zoals Bechtle nodig die alle zaken rondom The Modern Workplace afhandelt en rekening houdt met de bereidheid van openbare instellingen op basis van hun individuele wetgeving en beveiligingsvereisten. Als ervaren solutions partner voor de publieke sector tonen we u hoe u kansen en actiegebieden definieert in overeenstemming met de wet-en regelgeving en hoe u efficiënte oplossingen selecteert binnen de steeds sneller evoluerende  technologieën en innovaties. Of u nu op zoek bent naar individuele softwarepakketten, op maat bedachte IT-oplossingen, oplossingsmanagement, XAAS, cyber security of om publieke services te implementeren: wij zijn uw ervaren partner voor een duurzamge, slimme en digitale toekomst.

MODERN WORKPLACE SOLUTIONS   DEVICE AS A SERVICE

Uw publieke sector service partner:

Wij managen uw IT solutions.

Koop IT-services tegen een vaste prijs en betaal enkel wat u verbruikt. Het komt steeds vaker voor dat klanten uit de publieke sector inkoopverenigingen vormen die producten en diensten tegen lagere kosten aanschaffen. Bechtle stelt nette bundels op bij het maken van offertes, datt erwijl we ondersteuning bieden aan alle leden van de aankoopgroep: van het levern van componenten tot operationele services, regional, national of in heel Europa.

SOLUTIONS   SERVICES

Government

Educatie

Zorg

Non Profit

Neem contact op

Managing Director
Sales Manager
Operations Manager
Team leads
Inside sales team
Outside sales team
Sales support
EU Tenderdesk
Managing Director
Sales Manager
Frank Schouwaerts
Frank Schouwaerts (A.I.)

frank.schouwaerts@bechtle.com

Operations Manager
Team leads
Inside sales team
Aziz Bassim

aziz.bassim@bechtle.com

+32 11 39 78 93

Lore Beckers
Lore Beckers

lore.beckers@bechtle.com

+32 11 39 78 85

Steffanie Biesemans

steffanie.biesemans@bechtle.com

+32 11 39 78 99

Patricia Franssen-Boelen
Patricia Boelen

patricia.boelen@bechtle.com

+32 11 39 78 82

Gagik Gevorkian

gagik.gevorkian@bechtle.com

+32 11 39 78 96

Gary Sedlovskyi
Gary Sedlovskyi

gary.sedlovskyi@bechtle.com

+32 11 39 78 97

Niels Welkenhuyzen
Niels Welkenhuyzen

niels.welkenhuyzen@bechtle.com

+32 11 39 78 84

Jessica Martinovic
Jessica Martinovic

jessica.martinovic@bechtle.com

+32 11 39 78 94

Tom Lemmens
Outside sales team
Sales support
Steven Van Dijck
Steven Vandijck

steven.vandijck@bechtle.com

+32 11 39 78 56

EU Tenderdesk