Public Sector

Bechtle – IT Oplossingen voor de Publieke Sector.

Maak gebruik van meer dan 20 jaar ervaring in de Belgische publieke sector en laat kennis van projecten over heel Europa in jouw voordeel werken. Met Bechtle heb je een betrouwbare IT-partner aan jouw zijde die jouw hele traject begeleidt.

Laat ons betrouwbaar netwerk van specialisten en leveranciers de fundering vormen van jouw prestaties. Van werkplekken tot complete netwerkinfrastructuur, van kantoortoepassingen tot veiligheidsmanagement – bij ons zit je goed.

Samen maken we stap voor stap een succesverhaal van jouw digitaliseringsproject. Laat ons een solide relatie opbouwen die jaren duurt.

Expertise

30 tenderdesk experts staan voor jou klaar. De experts ondersteunen jouw digitale transformatie in elke fase. Wij starten jouw project steeds met een uitgebreid adviesgesprek. Zo brengen we jouw wensen en behoeftes in kaart en verzekeren we dat je krijgt wat je wil.

Verkrijg kostenefficiënte hardware- en softwareoplossingen. Integreer deze in jouw bestaande IT-infrastructuur of zet een compleet nieuwe omgeving op. Verminder de exploitatiekosten met een slim beheer en een afgeslankte administratie.

Heb je nog vragen?

Stuur een e-mail naar sales.public-be@bechtle.com
of bel ons op +32 11 39 78 90.

CONTACT

Tenderdesk

De tenderdesk van Bechtle is één van de meest ervaren tenderdesk in België. We behandelen meer dan 100 tenders elk jaar. Wil je weten hoe je een efficiënte aanbesteding schrijft? Onze tenderdesk heeft de kennis in huis om advies op maat te geven, gepersonaliseerd voor jouw bedrijf en sector.
Ontdek hoe we jouw tender zo efficiënt mogelijk maken..

Best Practices

Profiteer van onze fabrikantonafhankelijkheid. Krijg toegang tot zowel de toonaangevende fabrikanten als de gespecialiseerde solution providers. Combineer onze expertise met een assortiment van producten en services.

Ontvang een oplossing op maat voor jouw uitdagingen van nieuwe werkomgevingen zoals flexibele werkplekken, geautomatiseerde workflows, gedigitaliseerde services en cloudstructuren.

Passende oplossingen

Hoe ga je om met het brede scala aan kleine en grote uitdagingen van het digitale transformatieproces? Vertrouw op een betrouwbare partner die bekend is met de wensen en behoeftes van de publieke sector en over diepgaande kennis beschikt van de specifieke vereisten en procedures – zowel federaal als lokaal, in de energie-, zorg-, onderzoeks-, onderwijs- en non-profit sector.

De vertegenwoordigers van deze sectoren handelen in het gemeenschappelijk belang; de IT-vereisten kunnen echter verschillen. Onze gespecialiseerde Accountmanagers nemen de vereisten van de doelgroep als uitgangspunt en bieden vervolgens op maat gemaakt advies.

E-Procurement

Onze E-Procurement Service is ontworpen om jouw koopproces te vereenvoudigen. Daarom linken we onze systemen aan die van ziekenhuizen, scholen, gemeenten en andere organisaties, waardoor het niet meer nodig is om grote hoeveelheden informatie over te typen.

Bechtle Public-28 (1).jpg

Jouw public administration solutions partner:

Configureer jouw futureproof werkplek, maak informatie makkelijk bereikbaar en ontwerp scenario’s voor hybride cloud-modellen. Om dit te doen, heb je een solutions partner zoals Bechtle nodig die alle zaken rondom The Modern Workplace afhandelt en rekening houdt met de bereidheid van openbare instellingen op basis van hun individuele wetgeving en beveiligingsvereisten. Als ervaren solutions partner voor de publieke sector tonen we jou hoe je kansen en actiegebieden definieert in overeenstemming met de wet- en regelgeving en hoe je efficiënte oplossingen selecteert binnen de steeds sneller evoluerende  technologieën en innovaties. Of je nu op zoek bent naar individuele softwarepakketten. Op maat bedachte IT-oplossingen, oplossingsmanagement, XAAS, cyber security of om publieke services te implementeren: wij zijn jouw ervaren partner voor een duurzame, slimme en digitale toekomst.

MODERN WORKPLACE SOLUTIONS   DEVICE AS A SERVICE

Bechtle Public-126 (1).jpg

Jouw publieke sector service partner:

Wij managen jouw IT solutions.

Koop IT-services tegen een vaste prijs en betaal enkel wat je verbruikt. Het komt steeds vaker voor dat klanten uit de publieke sector inkoopverenigingen vormen die producten en diensten tegen lagere kosten aanschaffen. Bechtle stelt de juiste bundels samen bij het maken van offertes, terwijl we ondersteuning bieden aan alle leden van de aankoopgroep: van het leveren van componenten tot operationele services, regionaal, nationaal of in heel Europa.

SOLUTIONS   SERVICES

Gezondheidszorg.

De gezondheidszorg vraagt om de hoogste eisen als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Het verbeteren van de patiëntenzorg is per definitie het doel van elke onderneming op dit gebied. Het digitale transformatieproces biedt grote mogelijkheden om de verbetering van de patiëntenzorg te versnellen.

Onderwijs.

Goed gedigitaliseerde universiteiten en scholen profiteren op diverse manieren van de nieuwe elektronische apparaten, e-learning materialen en communicatiesoftware die ze gebruiken. Andere onderwijsinstellingen staan voor een grotere uitdaging om optimaal gebruik te maken van technologie om het onderwijs en het beheer te helpen verbeteren.

Overheid.

Het openbaar bestuur bevindt zich te midden van de zich steeds voortschrijdende digitalisering: De verwachtingen van de burgers zijn net zo hoog als de vereisten die opgelegd worden door wet- en regelgeving. Om niet te spreken over zelfverwachtingen met betrekking tot prestaties en service. En het tempo van technologische veranderingen neemt alleen maar toe.