nonprofit_mainbanner.jpg

IT-oplossingen voor non-profitorganisaties

Non-profitorganisaties zien een nauw verband tussen hun IT-infrastructuur en het vermogen om hun missies te verwezenlijken. Met technologie kunnen organisaties hun werkzaamheden faciliteren, een netwerk opbouwen en een groter bewustzijn in hun gemeenschap creëren. Non-profit ‘backoffice’-functies, zoals financiële verslaglegging, duurzaamheidsplanning en prestatiemetingen, zijn allemaal op basis van IT-voorzieningen.

Deze sector is verantwoordelijk voor de bescherming van een grote hoeveelheid data: persoonlijke data, data van klanten, abonnees, relaties en meer – allemaal gevoelige informatie die veilig opgeslagen moet worden. Daarom is er behoefte aan een sterke IT-basis die stabiel is en een schaalbare omgeving heeft waarin het eenvoudig is om op afstand te werken. Vergeleken met tegenhangers in de publieke of private sector, hebben non-profitorganisaties echter een klein personeelsbestand, en beperkte financiële en technische middelen. Dat maakt het moeilijker om helemaal bij te blijven, maar dat hoeft niet te betekenen  dat ze daardoor achterblijven. 

 

 

Digital Economy and Society Index (DESI) 2020:

De Belgische autoriteiten – op zowel federaal als regionaal niveau – werken hard aan de ontwikkeling van digitale overheidsdiensten op diverse gebieden. Ondanks meerdere realisaties is het percentage e-Overheid gebruikers erg laag en significant lager dan het EU-gemiddelde. Niettemin, er is een stijgende trend.
 

 

Bechtle Sustainability Strategy 2030.

Bechtle is a future-oriented company. We are driven by solid objectives, manifested in a quantifiable vision. Discover more about sustainability at Bechtle.

LEES MEER

 

Poly personal collaboration kits

Waarom is digitalisering belangrijk voor non-profitorganisaties?

Middels digitalisering kunnen deze organisaties efficiënt data opslaan en belangrijke data gebruiken, zoals persoonlijke informatie, fondsenwerving en andere gevoelige informatie. Bovendien wordt het mogelijk om hoogwaardig onderzoek te verrichten, activiteiten te verbeteren en betere diensten te leveren. Digitale transformatie verhoogt ook de productiviteit van non-profit professionals, omdat zij zich door het automatiseren van hun handmatige werkzaamheden en het stroomlijnen van hun functies kunnen focussen op hun belangrijkste activiteiten.

Onze non-profitkennis

Veel non-profitorganisaties moeten voldoen aan verschillende IT-processen en veiligheidsnormen. Bechtle heeft kennis van al deze normen en kan je laten zien hoe onze gebruiksomgeving jou bij iedere controle kan helpen.

Onze IT-diensten en -oplossingen laten zien dat IT ook van nut is voor non-profitorganisaties; onze knowledge software en membership management software kunnen elke non-profitorganisatie helpen. Per slot van rekening willen organisaties simpelweg iets wat werkt – technologische middelen waar ze op kunnen vertrouwen. Bechtle helpt jou verder met professionele expertise en ontwikkelde technologieën die jouw uitdagingen veranderen in kansen voor groei en nieuwe financiële middelen.

CLOUD  IT SECURITY  Software

De IT-oplossingen van Bechtle voor de non-profitsector

  • Professionele IT-diensten - onze IT-experts regelen jouw IT-werkzaamheden voor maximale efficiëntie en groei in jouw organisatie.
  • Beheerde IT-diensten  – je kunt vertrouwen op elk apparaat dat je nodig hebt om jouw missie te verwezenlijken. Wij zorgen ervoor dat deze apparaten proactief 24/7 beheerd en ondersteund worden. Dit doen we zowel op afstand alsook ter plekke.
  • Clouddiensten - geniet van de voordelen van een hoogwaardig datacenter voor slechts een fractie van de kosten, met ontwikkelde veiligheid en bescherming, compliance-normen van de industrie, risicomanagement, redundante connectiviteit en aanpasbare oplossingen voor back-ups en noodherstel.
Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via: