APC-Certainty_in-a-connected-world-main

APC by Schneider Electric.

APC by Schneider Electric is al vele jaren koploper in het veld van energiemanagement, automation en digitale transformatie. Ze zijn wereldwijde marktspeler op het gebied van safety power supply met het merk “APC by Schneider Electric”. APC biedt complete oplossingen aan voor datacenterinfrastructuur, UPS- en rack systemen, airconditioningapparaten, veiligheid en beveiligingssoftware voor fysieke infrastructuur zowel als design en managementsoftware.

Contacteer onze APC specialist

Wil je meer weten over de APC oplossingen? Neem contact op met onze specialist.

 

Nico Sannen

hardware@bechtle.be

Contacteer onze APC specialist

Wil je meer weten over de APC oplossingen? Neem contact op met onze specialist.

 

Nico Sannen

hardware@bechtle.be

 

 

 

Bechtle experts en APC by Schneider Electric.

Het nauwe partnerschap tussen Bechtle en APC by Schneider Electric zorgt ervoor dat u grondig advies ontvangt over de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. Dankzij trainingen, cursussen en productupdates is uw Bechtle expert op de hoogte van het aanbod van APC by Schneider Electric. Bekijk de laatste producten en updates

 

Maak kennis met de APC oplossingen

cw36_thumbnail_topicteaser_apc-nl

APC Edge solutions

Door edge computing wordt het goed functioneren van de lokale infrastructuur belangrijker. De edge oplossingen van APC bieden de benodigde beschikbaarheid, inzichtbaarheid en veiligheid.

APC UPS

Een Uninterruptible Power Supply (UPS) zorgt ervoor dat de kritische elektrische apparatuur zoals een PC, NAS, switch of server blijft werken tijdens stroomuitval. Daarnaast kan een APC UPS uw slimme apparaten automatisch en correct afsluiten, waardoor u onnodig dataverlies en schade aan hardware voorkomt.

APC UPS
APC NetShelter

APC NetShelter

De NetShelter varianten zijn allen specifiek ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften en vereisten horende bij de desbetreffende omgeving, te weten edge computing, networking, severruimtes, datacenters, kantoorruimte en harsh environments.

APC Smart-UPS met Li-Ion accu

Li-Ion accu’s bieden ten opzichte van traditionele loodzuur accu’s veel voordelen voor eindgebruikers. Zo zijn ze onderhoudsvrij en bieden ze een lagere TCO.

cw39_thumbnail_topicteaser_apc-nl
cw44_thumbnail_topicteaser_apc-nl

APC SmartConnect

APC’s connected smart-UPS is dankzij de SmartConnect poort in combinatie met het beveiligde SmartConnect web portal gratis, altijd én overal online te monitoren. 

Ecostruxure it Expert

Manage en monitor jouw fysieke IT-infrastructuur proactief met ons cloud gebaseerd bewakingssysteem, zowel op locatie als op afstand. 

cw20_thumbnail_topicteaser_apc-nl
cw20_thumbnail_topicteaser_apc-nl

APC Power Distribution Units

Een APC PDU garandeert betrouwbare en professionele stroomverdeling in een 19 inch IT rack. Door een APC Rack PDU aan te sluiten op een (nood)stroomvoorziening, vertak je eenvoudig van 1 naar meerdere aansluitingen en distribueer je stroom naar de gewenste plek.

Maak kennis met de APC producten

Fabrikant nr.: 
Artikel nr.: 
  Fabrikant nr.: 
  Artikel nr.: 
   Fabrikant nr.: 
   Artikel nr.: 
    Fabrikant nr.: 
    Artikel nr.: 
     Updates van APC by Schneider Electric
     REFERENTIE
     Bandag.

     De vernieuwing van de bestaande dataroom vormde de aanleiding tot een nieuw modulair prefab-datacenter. Lees alles over de reference case van Bandag.

     APC - 6U Wall Mount EcoStruxure Micro Data Center

     Het 6U Wall Mount Micro Data Center maakt een snelle en eenvoudige implementatie van server- en netwerkapparatuur mogelijk in een veilige, compacte vormfactor die op afstand kan worden beheerd.

     APC Micro Data Centres

     APC biedt oplossingen die betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid combineren. Eén rack dat in alle Edge-omgevingen kan worden geïnstalleerd? Ontdek meer.