E-Procurement Services

Bechtle e-procurement diensten.

IT-inkoop moet eenvoudig, veilig en snel zijn om de kosten en tijdsbesteding tot een minimum te beperken. Om jouw inkoopprocessen zoveel mogelijk te stroomlijnen, zijn onze e-procurement diensten de perfecte oplossing voor jouw organisatie. Het is ons doel om onze klanten een gebied op ons bechtle.com platform te bieden dat is afgestemd op hun individuele e-procurementbehoeften om tijd en geld te besparen, inkoopprocessen te stroomlijnen en raamovereenkomsten in het hele organisatie te benutten. Lees meer over de eenvoudige en moderne IT-inkoopmogelijkheden.

De voordelen van inkoop via het bechtle.com platform in één oogopslag:

Gestroomlijnde inkoopprocessen voor jouw organisatie.

Optimaal gebruik van raamovereenkomsten.

Maximale efficiëntie: Bespaart kosten en tijd bij de inkoop.

Markus Kley

Senior Digital Transformation Manager bij Bechtle

Martin Meyer

Sinds 1995 doorbreken we de barrières van e-commerce om je te helpen bij het navigeren door steeds complexere IT-projecten en delen we de volledige breedte van onze ervaring en bewezen vermogen om precies te bouwen en te leveren wat je nodig hebt.

Organisaties verwachten oplossingen die hun inkoopproces optimaal ondersteunen in lijn met hun interne beleid. Je kunt ons volledige portfolio van producten en oplossingen ontdekken in een digitale ruimte, waardoor je veel meer krijgt dan een conventionele hardware-gecentreerde markt. Onze inkoopplatforms sluiten naadloos aan op de behoeften van de mensen die betrokken zijn bij de digitale transformatie achter dit proces, niet andersom.

cw04_image-eprocurement-de-02

Wat biedt bechtle.com organisaties?

bechtle.com is alles Bechtle op één plek. Onze website bevat meer dan 50.000 IT-producten, -oplossingen en -diensten, al het laatste IT-nieuws en -trends, onze uitgebreide trainingscatalogus, evenementen, webinars, klantverhalen, speciale aanbiedingen en nieuwsbrieven. bechtle.com is AI-aangedreven om je te helpen navigeren door de breedte van informatie en de producten te vinden die je nodig hebt. Je kunt het ook gebruiken voor de IT-inkoop van jouw organisatie.

Hoe kan ik bechtle.com gebruiken als professionele inkooptool?

Wanneer je je registreert, krijg je onmiddellijk toegang tot een reeks functies die het werk van IT-beslissers en jouw inkoopafdeling vergemakkelijken. Je kunt jouw eigen boodschappenlijstjes, gebruikersvoorinstellingen, bestellimieten en autorisatiestromen en nog veel meer maken. Bovendien is het eenvoudig om jouw adresboek en kostenplaatsen te beheren en al jouw offertes, bestellingen, leveringen, facturen en retours in één oogopslag te zien. Deze informatie kan ook worden verwerkt en geanalyseerd in digitale rapportages. En dankzij ons digital-first platform inclusief elektronische PDF- en XML-facturen reken je af met het gedoe van storende scherm-naar-papier workflows en heb je een compleet overzicht van IT-inkoop in één systeem.

Kan ik op maat gemaakte producten en oplossingen kopen op bechtle.com?

Absoluut! Ons vermogen om producten en portfolio's op maat te maken die precies de dingen bieden die ze nodig hebben, is een van de grootste voordelen van bechtle.com. Of ze gebruikers nu een vooraf gedefinieerd portfolio willen geven om uit te kiezen, individueel samengestelde productbundels nodig hebben of aangepaste configuraties nodig hebben, wij kunnen het mogelijk maken. Bovendien kun je producten kopen onder afroepbestellingen en tegen jouw individuele voorwaarden, allemaal op hetzelfde platform, en zelfs digitale offertes aanvragen vanuit Bechtle.

Zijn er meer geavanceerde e-procurementfuncties voor grote accounts?

Grote organisaties kunnen hun eigen inkoopsystemen en marktplaatsen naadloos integreren met bechtle.com PunchOut/OCI met behulp van industriestandaard inkoopinterfaces. Dit stelt ons ook in staat om klantspecifieke productcatalogi op ons platform aan te bieden. Ook ondersteunt bechtle.com productclassificaties in overeenstemming met nationale en internationale normen, evenals juridisch solide, digitale documentstromen inclusief XML-facturen.

cw04_image-eprocurement-de-06

Hoe kunnen internationale klanten bij inkoop profiteren van bechtle.com?

Internationale klanten kunnen enorm profiteren van onze mogelijkheid om meerdere landspecifieke accounts te koppelen en ook van de integratie van merkspecifieke accounts. Dit stelt centrale inkoopteams in staat om producten in te kopen namens verschillende organisaties in verschillende landen, compleet met geconsolideerde statistieken.

Realtime markttransparantie.

  • Kies uit een uitgebreid portfolio om een gestandaardiseerde selectie voor jouw organisatie te definiëren
  • Hoge niveaus van selfservice in de respectieve processtappen
  • Krijg volledige controle over wie wat kan kopen en voldoe aan gedetailleerd gebruikersbeheer

Automatisering van bedrijfsprocessen.

  • Vermindering van transmissiefouten/verstorende gegevensuitwisseling dankzij gestroomlijnde, gedefinieerde processen
  • Verbeter inzichten en analyses
  • Kosten besparen door bestellingen te consolideren en het gebruik van raamovereenkomsten te maximaliseren

Naadloze back-end systeemintegratie.

  • Gestandaardiseerde integratie in ERP-systemen of marktplaats
  • Gebruik van gestandaardiseerde interfaces
  • Deel digitale documenten inclusief e-facturen
Meer weten over de Bechtle E-Procurement Services?

Neem contact op met jouw accountmanager bij Bechtle of stuur een e-mail naar uliana.karakoz@bechtle.com. Je kunt ook bellen met +32 11 39 79 00. We helpen je graag verder.

* verplichte velden

Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.