E-Procurement Services

Bechtle E-Procurement Services.

Zakelijke IT-procurement moet eenvoudig, veilig en snel gebeuren om de benodigde kosten en tijd tot een minimum te beperken. Om het procurement-proces zo veel mogelijk te stroomlijnen, zijn onze E-Procurement Services de juiste oplossing voor jouw organisatie. Het is ons doel om onze klanten een omgeving te bieden op bechtle.com die op maat gemaakt is en voldoet aan hun e-procurement-behoeften. Daardoor kunnen ze tijd en kosten reduceren, inkoopprocessen stroomlijnen en versnellen evenals raamovereenkomsten optimaal benutten in de hele organisatie. Lees hier meer over de eenvoudige en moderne mogelijkheden voor jouw IT-procurement.

We hebben jouw toestemming nodig om de Youtube Service te mogen tonen.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

De voordelen van procurement via bechtle.com op een rijtje:

Een gestroomlijnd procurement-proces voor jouw organisatie.

Optimaal benutten van raamovereenkomsten.

Maximale efficiëntie: bespaar kosten en tijd bij procurement.

Markus Kley

Senior Digital Transformation Manager bij Bechtle

Martin Meyer

Als een van de pioniers op het gebied van E-commerce stellen wij al sinds 1995 onze procurement-platforms en onze knowhow ter beschikking aan onze klanten. Wij ondersteunen hen bij toenemende complexe IT-projecten, delen onze uitgebreide ervaring en expertise met hen en leveren precies dat wat ze nodig hebben.

Bedrijven en organisaties verwachten oplossingen die hun procurement-proces optimaal ondersteunen en in lijn zijn met hun interne richtlijnen. Je kunt ons hele uitgebreide product- en oplossingsportfolio online bekijken en daarmee bieden we je veel meer dan een gewone op hardware gebaseerde marketplace. Onze procurement-platforms sluiten naadloos aan op de behoeften van de mensen die betrokken zijn bij de digitale transformatie achter dit proces en niet andersom.

cw04_image-eprocurement-de-02

Wat heeft bechtle.com te bieden?

Op bechtle.com vind je alles rondom Bechtle op één plek: meer dan 50.000 IT-producten, -oplossingen en -services, actuele IT-thema's en -trends, trainingen, events, webinars, referenties, acties en nieuwsbrieven. bechtle.com is AI-gestuurd en helpt je bij het bekijken van het uitgebreide informatieaanbod en bij het vinden van geschikte producten. Je kunt het ook benutten voor jouw zakelijke IT-procurement.

Hoe kunnen klanten bechtle.com gebruiken als professioneel inkoopportal?

Als je je registreert, heb je direct toegang tot veel functionaliteiten die het werk van IT-beslissers en inkopers aanzienlijk vergemakkelijkt. Je kunt bijvoorbeeld bestellijsten en individuele gebruikersprofielen aanmaken, bestellimieten en goedkeuringsflows instellen enzovoort. Je kunt ook eenvoudig lever- en factuuradressen en kostenplaatsen beheren en alle offertes, bestellingen, leveringen, facturen en retouren bekijken. Deze informatie kan ook worden verwerkt en geanalyseerd in digitale rapporten. De processen zijn volledig gedigitaliseerd en verlopen zonder onderbrekingen door papier/digitaal gecombineerde workflows; ook elektronische PDF- en XML-facturen zijn standaard. Hiermee heb je een compleet overzicht van IT-procurement in één systeem.

Welke klantspecifieke content kan worden getoond op bechtle.com?

De oriëntatie op de wensen en behoeften van onze klanten is één van de grootste meerwaarden van bechtle.com. Klanten kunnen kiezen uit ons standaard portfolio, onze gepersonaliseerde product-bundels en onze geheel op maat gemaakte producten. Bovendien kun je op hetzelfde platform producten kopen via een raamovereenkomst of op afroep en onder individuele voorwaarden, en zelfs digitale offertes aanvragen van Bechtle.

Biedt bechtle.com grote klanten nog meer E-Procurement Services aan?

Grote klanten kunnen hun eigen procurement-systemen en marketplaces naadloos integreren met bechtle.com via PunchOut / OCI als ze gebruik maken van de gebruikelijke standaard procurement-interfaces. Op deze manier kunnen we ook klantspecifieke productcatalogussen aanbieden op ons platform. Bechtle.com ondersteunt ook productclassificaties conform nationale en internationale standaarden, evenals een juridisch verantwoorde overdracht van digitale documenten inclusief XML-facturen.

cw04_image-eprocurement-de-06

Welke voordelen op het gebied van procurement biedt bechtle.com internationaal opererende klanten?

Zij kunnen profiteren van de mogelijkheid om verschillende land- en merkspecifieke accounts aan elkaar te koppelen op bechtle.com. Zo kunnen centrale inkoopteams producten inkopen namens diverse organisaties in verschillende landen met geconsolideerde statistieken.

Realtime markttransparantie.

  • Keuze uit een uitgebreid portfolio, standaard toegesneden op jouw organisatie
  • Een hoge mate van selfservice bij de desbetreffende processtappen
  • Totale controle over wie wat kan kopen en over compliance met een geavanceerd gebruikersbeheer

Minder handmatige administratie.

  • Vermindering van overdrachtsfouten / onderbrekingen van gegevensoverdrachten dankzij gestroomlijnde, gedefinieerde processen
  • Betere controle- en evaluatiemogelijkheden
  • Kostenverlaging door orders te bundelen en raamovereenkomsten optimaal te benutten

Naadloze backend-integratie in het systeem.

  • Gestandaardiseerde integratie in ERP-systemen resp. marketplaces
  • Gebruik van gestandaardiseerde interfaces (API's)
  • Deel digitale documenten inclusief e-facturen
Meer weten over de Bechtle E-Procurement Services?

Neem contact op met jouw accountmanager bij Bechtle of stuur een e-mail naar uliana.karakoz@bechtle.com. Je kunt ook bellen met +32 11 39 79 00. We helpen je graag verder.

* verplichte velden

Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.