Maximaal vermogen met een minimum aan ingenomen ruimte dankzij een hyper converged infrastructure.

Dat groter niet altijd beter is, bewijst de hyper converged infrastructure (HCI). Een hyper converged infrastructuur is een kleine gecombineerde hardware-software eenheid. Ze levert krachtige storage-, computing- en netwerk-prestaties, neemt weinig ruimte in beslag en is laag in energieverbruik. Het systeem wordt beheerd door virtualisatiesoftware, die ook zorgt voor de hoge mate van convergentie.

Hyper converged systemen zijn geoptimaliseerd voor specifieke workloads. Ze scoren qua prestaties beter dan de meeste standaard hardware, waardoor ze ideaal zijn voor specifieke, dedicated scenario’s.

Neem contact met ons op!

Wilt u weten welke voordelen een hyper converged systeem u biedt? Mail vrijblijvend naar hardware@bechtle.be of bel ons op: +32 11 39 79 00.

We helpen u graag verder.

 

E-MAIL STUREN

Waarom zou u een hyper converged infrastructure gebruiken?

Het beheren van een IT-omgeving kost veel tijd en geld, want nieuwe ontwikkelingen vereisen vaak ook uitgebreide aanpassingen aan het netwerk. Omdat een hyper converged infrastructure beheerd wordt door virtualisatiesoftware, wordt het IT-beheer hiermee aanzienlijk vereenvoudigd. Deze infrastructuren zijn ook geoptimaliseerd voor een gemakkelijke implementatie, een horizontale schaalbaarheid en energie-efficiëntie. U betaalt minder energiekosten en het beheren van uw IT-infrastructuur wordt duidelijk gemakkelijker.

IT-beheer gemakkelijk gemaakt.

Een efficiënt IT-beheer heeft een betrouwbare, transparante en uniforme datacenter architectuur nodig. Een hyper converged infrastructure biedt precies dit. U kunt deze zelfs combineren met uw huidige traditionele IT. Desgewenst beheren wij uw hyper converged infrastructure voor u als een managed service.

Nico Sannen

Nico Sannen

Solution Advisor Datacenter

 

Telefoon: +32 11 39 79 00
hardware@bechtle.be

De voordelen van hyper convergence.

Hyper converged systemen vereenvoudigen virtuele systemen nog eens extra. Alle componenten zijn perfect op elkaar afgestemd en worden beheerd via één console. U hoeft u dus niet uw hoofd te breken over ingewikkelde design-, configuratie- en implementatie-kwesties.

Door server-, storage- en netwerkcomponenten te combineren in een zo klein mogelijke verpakking, bespaart u op bekabeling, energie en koeling.

 

Het uitbreiden van uw capaciteit is heel eenvoudig: Voeg gewoon een of meerdere HCI-systemen toe aan uw rack. Zo kunt u adequaat reageren op toekomstige datagroei en toenemende prestatie-eisen.

En het beste: hyper converged oplossingen zijn gebaseerd op geavanceerde hardware en ondersteunen veel applicaties. Zo bent u goed voorbereid op de toekomstige dynamische behoeften van uw datacenter.

 

Voordelen:

  • Geïnstalleerd en geactiveerd binnen één uur
  • Gemakkelijk te configureren en implementeren
  • Kan geschaald worden, indien nodig
  • Lagere energiekosten en neemt minder ruimte in beslag
  • Kan worden gebruikt in gevirtualiseerde en niet-gevirtualiseerde omgevingen
  • Veel vendoren bieden standaard oplossingen aan voor diverse workloads
Software-defined datacenter.

Het datacenter van de toekomst is gevirtualiseerd en wordt door software bestuurd. Dit leidt tot talrijke voordelen.