Datacenter Networking – eenvoudiger door virtualisatie

Een goed geconfigureerd en eenvoudig te beheren bedrijfsnetwerk is de fundering van elke IT-infrastructuur. Hoe bespaar je tijd met de nieuwste Datacenter Networking oplossingen? Hyper Converged, Software Defined, All Flash Arrays; met de nieuwste datacenter oplossingen krijgt de hele organisatie een boost. Steeds meer beheerprocessen kunnen worden geautomatiseerd en dus makkelijker worden gemaakt. Met merkonafhankelijk advies staat het Bechtle Business Solution Team voor je klaar om te helpen bij jouw datacenter uitdagingen.

 

Hoe zorg je dat netwerk resources snel, eenvoudig én geautomatiseerd beschikbaar zijn?

Door Software Defined Networking (SDN) en netwerkvirtualisatie kunnen netwerkfuncties worden gevirtualiseerd en onafhankelijk van de onderliggende infrastructuur worden aangestuurd. Op deze manier kun je zelfs complexe configuraties snel implementeren. Bij het ontwerpen van een datacenter netwerk is IT-security een belangrijk thema waar we rekening mee houden.

 

Laat je adviseren over de beste oplossing door een van onze specialisten.

Heeft u vragen over Data Center?

U kunt ons eenvoudig mailen naar hardware@bechtle.be

of telefonisch contact via: +32 11 39 79 00

 

We helpen u graag verder.

 

e-mail VERSTUREN

 

Nico Sannen

Solution Advisor Datacenter

 

Marco Cafaro

Solution Advisor Datacenter

 

Michiel Alders

Solution Advisor Datacenter

 

 

Wesley Wienen

Consultant Datacenter

 

Uitgebreide expertise waarop u kunt vertrouwen.


We helpen met uw uitdagingen op het gebied van datacenters aan te gaan door gebruik te maken van de grondige datacenterexpertise die we hebben opgedaan tijdens jarenlange ervaring. Bechtle heeft al datacenterprojecten geïmplementeerd voor talloze kleine en grote zakelijke klanten maar ook voor openbare instellingen.

Software-defined data centers.

Het data center van de toekomst is een virtuele, software gestuurde hub die tal van voordelen biedt.

Servers and storage.

Is uw data center prioriteit om zelfs in pieken optimale performance te blijven geven? Of bent u op zoek naar opslagcapaciteit voor big-data doeleinden?

Hyper-converged infrastructure.

Door hypermoderne hardwaretechnologie te gebruiken, worden de mogelijke oplossingen ideaal voor een dynamische zakelijke omgevingen.