Microsoft en Microsoft Cloud

 

LSP

Als Licensing Solution Provider biedt Bechtle licentie-expertise om kosteneffectieve oplossingen mogelijk te maken voor geschikte apparaten met behulp van lokale en cloudgebaseerde producten. De aanduiding LSP is niet alleen een nieuwe aanduiding voor LAR. LSP’s moeten voldoen aan bepaalde kwalificaties, waarna ze toegewezen worden aan een EA Direct Advisor. Samen zijn de LSP en EA Direct Advisors uitsluitend bevoegd om Enterprise en Select Agreements te verkopen (inclusief Enrollment voor Windows Azure [EWA] en Server & Cloud Enrollment [SCE]).

 

CSP

Het Cloud Service Provider-programma is perfect voor organisaties die werken in een dynamische omgeving. Als je de bekende Microsoft clouddiensten zoals Office365, Enterprise Mobility Suite (EMS), Azure en Dynamics CRM online rechtstreeks bij ons koopt, in plaats van bij Microsoft, kun je maandelijks wijzigingen aanbrengen. Hierdoor betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt – en vaak bespaar je zo geld. Samen met jou gaan wij op zoek naar het beste pakket dat aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen.

Onze specialisten

 

Jeroen Huylebroeck

Cloud Consultant

Telefoon: +32 11 39 78 21

Elianne Raets

Business Development

Telefoon: +32 11 39 79 00
 

Jan Convents

Team Leader Business Solutions

Telefoon: +32 472 025 567
 

CONTACT

* verplichte velden
Bekijk onze Privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.