Microsoft en Microsoft Cloud

 

LSP

Als Licensing Solution Provider biedt Bechtle licentie-expertise om kosteneffectieve oplossingen mogelijk te maken voor geschikte apparaten, door zowel lokale als ook cloud gebaseerde producten. De aanduiding LSP is niet alleen een nieuwe aanduiding voor LAR. LSP’s moeten voldoen aan bepaalde kwalificaties, waarna ze toegewezen worden aan een EA Direct Advisor. Samen zijn de LSP en EA Direct Advisors uitsluitend bevoegd om Enterprise en Select Agreements te verkopen (inclusief Enrollment voor Windows Azure [EWA] en Server & Cloud Enrollment [SCE]).

 

CSP

Het Cloud Service Provider-programma is perfect voor organisaties die werken in een dynamische omgeving. Doordat u de bekende Microsoft Clouddiensten zoals Office365, Enterprise Mobility Suite (EMS), Azure en Dynamics CRM online bij ons direct afneemt in plaats van bij Microsoft kunt u maandelijks wijzigingen aanbrengen. Dit betekent dat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk gebruikt – en vaak bespaart u zo geld. Samen met u gaan wij op zoek naar de meest geschikte vorm die aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen.

Onze specialisten

 

Jeroen Huylebroeck

Cloud Consultant

Phone: +32 11 39 78 21


Elianne Raets

Business Development

Phone: +32 11 39 79 00

 

Jan Convents

Team Leader Business Solutions

Phone: +32 472 025 567


CONTACT

Ook samenwerken met ons? Neem contact op.

* verplichte velden
Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.