Bechtle Global IT Alliance (GITA)

Bechtle verleent diensten aan klanten in 14 Europese landen. Sinds 2014 doen we dat ook wereldwijd: een IT-alliantie met sterke partners op alle continenten staat voor je klaar met dezelfde service die je lokaal van Bechtle gewend bent. Alle partners in de Global IT Alliance (GITA) zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan onze hoge standaarden met betrekking tot service, processen en portfolio. Het gezamenlijke doel van de alliantie is grootschalige, internationale serviceverlening aan klanten die wereldwijd gevestigd zijn. Vertrouw overal ter wereld op de kwaliteit die je lokaal van ons gewend bent.

 

Onze sterke partners.

In 1996 werd door Bechtle de eerste buitenlandse vennootschap opgericht. Inmiddels is Bechtle vertegenwoordigd in 14 Europese landen. Ons netwerk van partners overal ter wereld versterkt onze internationaliseringsstrategie. Het gezamenlijke doel van de Global IT Alliance (GITA) is het tegemoetkomen aan de groeiende vraag van wereldwijd gevestigde bedrijven naar internationale hardware en software leveringen. Desgewenst met value added services.

 

Klanten dezelfde kwaliteit bieden.

De Global IT Alliance (GITA) ontzorgt onze internationale klanten. In plaats van een tijdrovende zoektocht naar geschikte IT-partners voor hun internationale vestigingen, maken deze multinationals gebruik van het betrouwbaar GITA netwerk. Voordat een partner wordt toegevoegd aan de alliantie, wordt er in pilot projecten samengewerkt. Daarmee waarborgen we een vergelijkbaar kwaliteitsniveau. In de toekomst zal Bechtle haar internationale partnernetwerk verder uitbouwen.

Sonia Ranwez

Global Alliance Management
Bechtle E-Commerce Holding AG

 

sonia.ranwez@bechtle.com

Agilant Solutions is de toonaangevende aanbieder van IT-services en -oplossingen in Noord-Amerika.

 

Agilant Solutions Inc. ondersteunt grote en middelgrote organisaties met het kiezen van de beste technologische oplossingen passend bij hun wensen en behoeften.  Agilant heeft drie bedrijfssegmenten: Advies en Transformatie, Managed Services en IT Procurement. Ze leveren agile, cloud-ready en veilige infrastructuuroplossingen waarmee organisaties hun eigen digitale transformatie kunnen versnellen. Agilant Solutions Inc. is opgericht in 2005 en er werken momenteel 800 medewerkers op 5 locaties in de VS.  


WEBSITE

Over de samenwerking.

“Agilant kan zijn internationale klanten ongetwijfeld beter van dienst zijn dankzij het GITA-partnerschap. Als een klant aan de andere kant van de wereld altijd dezelfde kwaliteit en dezelfde servicelevels krijgt zoals onze lokale Agilant-klanten van ons gewend zijn, dan zitten we op de goede weg!  Door samen te werken binnen GITA kunnen we alleen maar winnen.”

 

Sonny Chabra

CEO, Agilant

Compucentro is een van de toonaangevende IT-dienstverleners in Mexico.

 

en gevestigd in Mexico-Stad. Het bedrijf bestaat sinds 1989 en heeft op dit moment ca. 150 medewerkers in dienst. Als partner van alle vooraanstaande fabrikanten biedt het o.a. personal computing, datacenters en printoplossingen aan. In 2015 genereerde Compucentro een omzet van 45 miljoen US dollar.

 

WEBSITE

Over de samenwerking.

“Tot onze bedrijfscultuur behoren betrouwbare, lange termijn samenwerkingen en de filosofie om bij IT services altijd naar innovaties te streven. We zijn verheugd deel uit te maken van een wereldwijd IT-netwerk dat nieuwe, innovatieve IT-supply-routes opent voor ons en onze klanten.”

 

Horacio Gutiérrez

General Manager, Compucentro

Met meer dan 1.100 medewerkers is Data#3 klanten van dienst in heel Australië en in de regio Azië-Pacific.

 

Het bedrijf, opgericht in 1977 en gevestigd in Brisbane, is sinds 1997 beursgenoteerd aan de ASX, de Australische effectenbeurs. Een brede kennis van technologieën van alle vooraanstaande fabrikanten vormt de basis voor de zes oplossingen in het aanbod van Data#3: hybrid IT en cloud, big data en analytics, mobility, business consulting, security en IT lifecycle management. In het boekjaar 2015 bedroeg de omzet van het bedrijf 870,5 miljoen Australische dollar (ca. €557 miljoen). Data#3 heeft in totaal 14 kantoren, datacenters, configuratie- en logistieke centra in heel Australië.

 

WEBSITE

Over de samenwerking.

“Klanttevredenheid heeft onze hoogste prioriteit. Als GITA-partner kunnen we samenwerken met organisaties die dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden hanteren op internationale markten waar we geen eigen locaties hebben. Het GITA-netwerk heeft onze kansen op de wereldmarkt sterk vergroot.”

 

Laurence Baynham

CEO, Data#3

JOS, met hoofdkantoor in Hongkong, wordt gerekend tot de toonaangevende aanbieders van IT-producten en IT-services in Azië.

 

Het is onderdeel van de Jardine Matheson Holding en staat in de Fortune Global 500 ranglijst. Het bedrijf is begin jaren 1950 opgericht en heeft momenteel meer dan 3.000 medewerkers in dienst. JOS beschikt over negen locaties in China, Hongkong, Macau, Singapore en Maleisië. Het is klanten in een groot deel van Azië van dienst – ook in Brunei, Cambodja, Indonesië, op de Malediven, in Mongolië, op de Filipijnen, in Zuid-Korea, Sri Lanka, Taiwan, Thailand en Vietnam. Het bedrijf is strategische partner van de belangrijkste IT-fabrikanten. In het portfolio zitten naast het leveren van IT-infrastructuur ook IT-systeemintegratie en IT-services. De omzet bedroeg in 2014 circa 1,7 miljard US dollar.

 

WEBSITE

Over de samenwerking.

“We zijn trotse partner van de Global IT Alliance in Azië. JOS en Bechtle hebben dezelfde hoge service standaarden, een belangrijke en veelbelovende basis voor onze samenwerking. Dankzij de alliantie kunnen we met een goed gevoel betrouwbare partners van over de hele wereld aanbevelen bij onze internationale klanten.”

 

Eric van der Hoeven

CEO, JOS

Microware is vanuit Brasilia, São Paulo en Rio de Janeiro klanten in heel Brazilië van dienst.

 

Het is in 1984 opgericht. Het scala aangeboden diensten van de IT-dienstverlener bestaat uit 5 pijlers: professional services, datacenters, network, workplace en business processes. Microware is partner van alle grote fabrikanten. Sinds 1999 draagt het bedrijf met een daartoe opgerichte afdeling zorg voor speciale eisen van internationaal georiënteerde klanten. In 2015 behaalde Microware met 130 medewerkers een omzet van 50 miljoen US dollar.

 

WEBSITE

Over de samenwerking.

“Onze doelstelling is om altijd dichtbij de klant te staan om voor hem de beste oplossingen te vinden en hem de beste service aan te bieden. Als GITA-partner kunnen we deze nabijheid op wereldwijde schaal aanbieden – door betrouwbare partners op alle continenten.”

 

Daniel Reis

Sales Director, Microware