Bechtle Global IT Alliance (GITA)

Bechtle verleent diensten aan klanten in 14 Europese landen. Sinds 2014 doen we dat ook wereldwijd: een IT-alliantie met tien sterke partners op alle continenten staat voor je klaar met dezelfde service die je lokaal van Bechtle gewend bent. Alle partners in de Global IT Alliance (GITA) zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan onze hoge standaarden met betrekking tot service, processen en portfolio. Het gezamenlijke doel van de alliantie is grootschalige, internationale service bieden aan klanten die wereldwijd gevestigd zijn.

 

Tien sterke partners.

In 1996 werd door Bechtle de eerste buitenlandse vennootschap opgericht. Inmiddels is Bechtle vertegenwoordigd in 14 Europese landen. Sterker nog: het netwerk van – momenteel tien – sterke partners overal ter wereld toont een nieuw facet van onze internationaliseringsstrategie. Het gezamenlijke doel van de Global IT Alliance is het tegemoetkomen aan de groeiende vraag van wereldwijd gevestigde bedrijven naar uitgebreide, internationale serviceverlening. Al met al: veelbelovende perspectieven.

 

Klanten dezelfde kwaliteit bieden.

De Global IT Alliance ontzorgt onze internationale klanten. In plaats van een tijdrovende zoektocht naar geschikte IT-partners voor hun internationale vestigingen, maken deze multinationals gebruik van het betrouwbaar GITA netwerk. Voordat een partner wordt toegevoegd aan de alliantie, wordt er in pilot projecten samengewerkt. Daarmee waarborgen we een vergelijkbaar kwaliteitsniveau. In de toekomst zal Bechtle haar internationale partnernetwerk verder uitbouwen.
Meer informatie is te vinden op gita.com.

Sonia Ranwez

Global Alliance Management
Bechtle E-Commerce Holding AG

 

sonia.ranwez@bechtle.com

Agilant Solutions is de toonaangevende aanbieder van IT-services en -oplossingen in Noord-Amerika.

Agilant Solutions Inc. ondersteunt grote en middelgrote organisaties met het kiezen van de beste technologische oplossingen passend bij hun wensen en behoeften.  Agilant heeft drie bedrijfssegmenten: Advies en Transformatie, Managed Services en IT Procurement. Ze leveren agile, cloud-ready en veilige infrastructuuroplossingen waarmee organisaties hun eigen digitale transformatie kunnen versnellen. Agilant Solutions Inc. is opgericht in 2005 en er werken momenteel 800 medewerkers op 5 locaties in de VS.  


WEBSITE

Sonny Chabra, CEO, Agilant

Over de samenwerking.

Agilant kan zijn internationale klanten ongetwijfeld beter van dienst zijn dankzij het GITA-partnerschap. Als een klant aan de andere kant van de wereld altijd dezelfde kwaliteit en dezelfde servicelevels krijgt zoals onze lokale Agilant-klanten van ons gewend zijn, dan zitten we op de goede weg!  Door samen te werken binnen GITA kunnen we alleen maar winnen.

Compucentro is een van de toonaangevende IT-dienstverleners in Mexico

en gevestigd in Mexico-Stad. Het bedrijf bestaat sinds 1989 en heeft op dit moment ca. 150 medewerkers in dienst. Als partner van alle vooraanstaande fabrikanten biedt het o.a. personal computing, datacenters en printoplossingen aan.

 

WEBSITE

Horacio Gutiérrez, General Manager, Compucentro

Over de samenwerking.

Tot onze bedrijfscultuur behoren betrouwbare, lange termijn samenwerkingen en de filosofie om bij IT services altijd naar innovaties te streven. We zijn verheugd deel uit te maken van een wereldwijd IT-netwerk dat nieuwe, innovatieve IT-supply-routes opent voor ons en onze klanten.

Compugen is top partner van diverse toonaangevende IT-fabrikanten en heeft twaalf vestigingen in Noord-Amerika.

Compugen Inc. is één van Canada's grootste IT-dienstverleners die uitgebreide ondersteuning biedt aan zakelijke klanten en de publieke sector, van planning, aankoop en integratie tot het gebruik van hypermoderne IT-oplossingen en as a Service-oplossingen. Het in 1981 opgerichte bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Richmond Hill, Canada.

 

WEBSITE

Terry Mirza, Chief Sales and Marketing Officer, Compugen

Over de samenwerking.

Door onze toetreding tot de alliantie kunnen we ons bereik vergroten en samenwerken met bedrijven die deskundig IT-advies en ondersteuning nodig hebben in onze regio – zonder geografische barrières.

Connection is gevestigd in acht Amerikaanse staten en opereert in het hele land.

Het beursgenoteerde bedrijf met hoofdkantoor in Merrimack, New Hampshire, ondersteunt kleine en middelgrote organisaties evenals enterprise-klanten en overheidsinstanties. Connection biedt zijn klanten producten en services aan op het gebied van business resilience, cloud, cybersecurity, datacenter, network & workplace transformation evenals digital signage en managed services.

 

WEBSITE

Jamal Khan, Connection’s Chief Growth & Innovation Officer

Over de samenwerking.

Wij zijn zeer verheugd dat we deel uitmaken van het GITA-netwerk. Dankzij de gebundelde krachten van ons GlobalServe-netwerk en het GITA-netwerk kunnen wij onze klanten overal ter wereld de nodige IT-oplossingen leveren.

Met meer dan 1.100 medewerkers is Data#3 klanten van dienst in heel Australië en in de regio Azië-Pacific.

Het bedrijf, opgericht in 1977 en gevestigd in Brisbane, is sinds 1997 beursgenoteerd aan de ASX, de Australische effectenbeurs. Een brede kennis van technologieën van alle vooraanstaande fabrikanten vormt de basis voor de zes oplossingen in het aanbod van Data#3: Hybrid IT en cloud, big data en analytics, mobility, business consulting, security en IT lifecycle management. Data#3 heeft in totaal 12 kantoren, datacenters, configuratie- en logistieke centra in heel Australië.

 

WEBSITE

Laurence Baynham, CEO, Data#3

Over de samenwerking.

Klanttevredenheid heeft onze hoogste prioriteit. Als GITA-partner kunnen we samenwerken met organisaties die dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden hanteren op internationale markten waar we geen eigen locaties hebben. Het GITA-netwerk heeft onze kansen op de wereldmarkt sterk vergroot.

Dynacons Systems & Solutions Ltd. is al 25 jaar met succes actief in de Indische markt.

Dynacons Systems & Solutions Ltd., met het hoofdkantoor in Mumbai en vestigingen in heel India, is een IT-bedrijf met een wereldwijd perspectief. Het bedrijf is in 1995 opgericht en neemt alle activiteiten in verbinding met IT-infrastructuren op zich, inclusief infrastructuurdesign en -advies, systeemintegratie en inrichting van grote netwerk- en datacenteroplossingen. Daarnaast behoren Hyper Converged Infrastructure (HCI)-oplossingen, de inrichting van private en public clouds, Software Defined Network (SD-WAN) en Software Defined Storage (SDS)-oplossingen evenals on-site en remote Managed Services tot het portfolio. Dynacons biedt ook servicemodellen zoals IAAS (Infrastructure as a Service), PAAS (Platform as a Service) en SAAS (Software as a Service) aan. Het bedrijf heeft alle toonaangevende certificeringen, waaronder ISO 9001, ISO 20000 en ISO 27000.

 

WEBSITE

Dharmesh Anjaria, Executive Director Dynacons

Over de samenwerking.

Wij zijn zeer verheugd dat we nu deel uitmaken van het GITA-netwerk. Het helpt ons ermee klanten overal ter wereld van dienst zijn, IT-implementaties te vereenvoudigen en onze klanten een doorgaans positieve ervaring te bieden – ongeacht op welk continent.

Inova Solutions is als meervoudig bekroonde Gold Partner één van de sterkste Microsoft Partners in het Caribische gebied.

Het portfolio van deze IT-dienstverlener bevat de hele levenscyclus van cloudgebaseerde Microsoft-oplossingen inclusief advies, softwarelicensering, trainingen en support. Het hoofdkantoor ligt op Curaçao en er zijn vestigingen op Jamaica, in Puerto Rico, in Trinidad en Tobago en in Ecuador.

 

WEBSITE

Hans Kruithof, Managing Director, Inova Solutions

Over de samenwerking.

Omdat we in het hele Caribische gebied opereren, is het voor ons vanzelfsprekend om grensoverschrijdend te denken en te handelen, en om de beste oplossingen voor onze klanten te vinden. Met ons lidmaatschap van de Global IT Alliance breiden wij onze mogelijkheden verder uit van regionaal naar internationaal niveau.

HKBN JOS, met hoofdkantoor in Hongkong, wordt gerekend tot de toonaangevende aanbieders van IT-producten en IT-services in Azië.

HKBN JOS is een dochtermaatschappij van de HKBN Group. Het bedrijf is begin jaren 1950 opgericht en heeft momenteel meer dan 2.000 medewerkers in dienst. HKBN JOS heeft negen vestigingen in China, Hongkong, Macau, Singapore en Maleisië. Het is klanten in een groot deel van Azië van dienst – ook in Brunei, Cambodja, Indonesië, op de Malediven, in Mongolië, op de Filipijnen, in Zuid-Korea, Sri Lanka, Taiwan, Thailand en Vietnam. Het bedrijf is strategische partner van de belangrijkste IT-fabrikanten. In het portfolio zitten naast het leveren van IT-infrastructuur ook IT-systeemintegratie en IT-services.

 

WEBSITE

Almira Chan, Co-Owner & Chief Strategy Officer of HKBN Enterprise Solutions & JOS Group

Over de samenwerking.

We zijn trotse medeoprichter en partner van de Global IT Alliance in Azië. HKBN JOS, Bechtle en onze partners zetten zich samen in om onze klanten overal ter wereld dezelfde topservice te bieden. Dit streven is het kloppende hart van de GITA-infrastructuur.

Microware is vanuit São Paulo, Rio de Janeiro, Brasília en Espírito Santo klanten in heel Brazilië van dienst.

Microware is in 1984 opgericht. Het scala aangeboden diensten van de IT-dienstverlener bestaat uit 5 pijlers: professional services, datacenters, network, workplace en business processes. Microware is partner van alle grote fabrikanten. Sinds 1999 draagt het bedrijf met een daartoe opgerichte afdeling zorg voor speciale eisen van internationaal georiënteerde klanten.

 

WEBSITE

Daniel Reis, Sales Director, Microware

Over de samenwerking.

Onze doelstelling is om altijd dicht bij de klant te staan om voor hem de beste oplossingen te vinden en hem de beste service aan te bieden. Als GITA-partner kunnen we deze nabijheid op wereldwijde schaal aanbieden – door betrouwbare partners op alle continenten.