Actief Interim 

Dit jaar is Actief Interim al 20 jaar klant bij Bechtle. Ze hebben Bechtle doorheen de jaren zien veranderen en groeien.

Hoog tijd voor een gesprek.

Actief Interim – Al 20 jaar klant bij Bechtle

 

“Toen ik in 2008 begon met mijn job bij Actief Interim was de organisatie al verschillende jaren klant bij Bechtle”, aan het woord David Vanhex, IT-medewerker bij Actief Interim. Met 225 kantoren verdeeld over vier landen (80 in België) doet Actief Interim het vandaag heel goed. Het uitzendbureau heeft meer dan 20 000 werkkrachten, waarvan 450 in België. Iedere dag gaan zij op zoek naar de perfecte kandidaat voor hun klanten. Dit jaar is Actief Interim al 20 jaar klant bij Bechtle. Ze hebben Bechtle doorheen de jaren zien veranderen en groeien. Hoog tijd dus voor een gesprek.

Hoe ervaar je de relatie met Bechtle?

David Vanhex: “Over het algemeen zeer positief. Ik heb doorheen de jaren verschillende accountmanagers gehad, maar ik heb nooit een verschil in aanpak ervaren. Bij Bechtle pushen ze niet om nieuwe producten aan te schaffen of bepaalde beslissingen te nemen. Natuurlijk vragen ze naar de status van bepaalde zaken, maar over het algemeen krijg ik niet het pusherige gevoel dat ik van andere spelers op de markt wel ervaar.

Ik vertrouw altijd op mijn gevoel bij het nemen van een beslissing. In het verleden kon ik ook beroep doen op andere IT-partners die op dat moment misschien voordeliger waren, maar waar mijn gevoel niet goed lag. Een prijs is natuurlijk erg belangrijk, maar als dat maar over een klein bedrag gaat, dan ga ik liever voor een partner waar ik me goed bij voel.”

Wat onderscheidt Bechtle van andere IT-partners?

David Vanhex: “Ik ben enorm tevreden over de ondersteuning die je bij Bechtle krijgt na de uitrol van een project. Er kan altijd een probleem voorvallen tijdens een roll out, maar dan lost Bechtle dat snel op en ondervind ik daar zelf geen hinder van. Dat is zeker niet bij iedere IT-partner zo. Ik vind vooral ook het contact met mijn vaste accountmanager Tom (Lodewijks) heel fijn. Sinds 2017 is hij mijn aanspreekpunt bij Bechtle. Voor bepaalde projecten heb ik ook contact met andere personen binnen Bechtle, ook dan is het altijd heel aangenaam. Dat vriendelijke en positieve vind ik iets typisch aan Bechtle.”

Tom Lodewijks: “Ik vind het altijd heel fijn samenwerken met David. De communicatie is altijd heel open en eerlijk. Ik weet altijd waar ik aan toe ben.”

Waar heeft Bechtle jullie doorheen de jaren al mee kunnen helpen?

David Vanhex: “We hebben doorheen de jaren voornamelijk hardware aangekocht bij Bechtle. Een paar jaar geleden waren we op zoek naar een videoconference systeem voor de meeting ruimtes in ons hoofdkantoor. Tom heeft mij toen in contact gebracht met Poly en enkele demo’s geregeld in Brussel. Daar konden we de producten samen uittesten. Ideaal, want zo kon ik alles live in werking zien, dat was voor mij een echte meerwaarde.

Onlangs hebben we een grote aankoop gedaan van meer dan 300 devices. Dat is allemaal vlot verlopen, zowel het contact als de levering. Ik had niet graag dat alles in één levering bij ons toekwam, want ik had geen plaats om alle devices te stockeren. We hebben de levering dan in verschillende batches opgedeeld. Ik gaf een seintje aan Tom als een volgende batch geleverd kon worden. Alles verliep zoals gepland. En dat is meestal wel als ik samenwerk met Bechtle, daarom ben ik erg tevreden over onze jarenlange relatie.”

Wil jij meer weten over hoe Bechtle jouw organisatie kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

* verplichte velden
Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.