Kunstmatige intelligentie, AI-oplossingen van Bechtle: een optimalisatie van jouw business.

Kunstmatige intelligentie revolutioneert veel industriële sectoren en ons dagelijkse leven. Organisaties kunnen met AI-oplossingen niet alleen hun processen optimaliseren en door een betere gegevensanalyse de verkoop stimuleren, maar ook de waardeketen verlengen en extra services aanbieden bij hun producten. Dit maakt AI tot een van de belangrijkste hoekstenen van de digitalisering in de economie. Onderzoek van het Duitse Ministerie van Economische Zaken toont aan dat alleen al de productie-industrie in Duitsland tot 2023 daarmee 30 miljard euro aan toegevoegde waarde zal genereren.

De techniek en het dagelijkse leven, nu en vooral in de toekomst, worden gekenmerkt door intelligent geoptimaliseerde software en AI-modellen. Organisaties staan daarmee voor nieuwe mogelijkheden, maar ook voor nieuwe uitdagingen, want tot nu toe gebruikt slechts 15 procent van alle Duitse middenstandsbedrijven AI-technologie.

En dat terwijl kunstmatige intelligentie en machine learning jou ondersteunen om jouw organisatie nog succesvoller te maken. Organisaties die nu al AI-technologieën gebruiken, kunnen snel diverse gebieden optimaliseren. Maak met kunstmatige intelligentie jouw organisatie klaar voor de toekomst – wij ondersteunen jou daarbij.

De voordelen van kunstmatige intelligentie voor organisaties op een rijtje:

Bestaande processen in de organisatie optimaliseren en automatiseren.

De juiste informatie kan geautomatiseerd geëxtraheerd worden uit grote datahoeveelheden.

Foutreductie door gedefinieerde logica.

Tijd en kostenbesparingen dankzij kunstmatige intelligentie.

Mensen, computers en robots kunnen dankzij machine learning en artifical intelligence in gelijke mate worden ondersteund.

Business Manager Business Applications

Wernher von Schrader

Organisaties die nu overstappen op kunstmatige intelligentie en winstgevende oplossingen integreren, kunnen op de lange termijn profiteren van belangrijke concurrentievoordelen.

AI en Bechtle: toepassingsgebieden van kunstmatige intelligentie.

De inzetbaarheid van AI in jouw organisatie is bijna onbeperkt. Samen met onze development partners brengen wij jouw ideeën over kunstmatige intelligentie snel tot leven. Er zijn ongelooflijk veel varianten beschikbaar voor het creëren van oplossingen; de actieve verwerking van video, beeld en geluid of tekstinformatie zijn slechts een deel van de oplossing.

 

De use cases en voorbeelden van AI op een rijtje:

  • Consumer: Recommendations, AD Targeting
  • Retail: Forecasting, Optimizing Pricing & Promo, credit card fraud
  • Healthcare: Genomic medicine, EMR Anylsis, Predictive care
  • Producer: Predictive Maintenance, Process optimization
Vooruitstrevende Cube toont creatieve AI op de Dag van de Duitse Eenheid.

Kunstmatige intelligentie zit vol creatieve energie – dat is meer dan duidelijk voor de bezoekers van de Cubes van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg tijdens het 30-jarige lustrum van de Duitse Hereniging. De digitale kunstinstallatie “Grenzauflösung” in de binnenstad van Potsdam laat de fascinatie in de ogen van het publiek zien als kunst en werkelijkheid in elkaar overgaan.

LEES MEER (ENGELS)

Onze diensten: AI-oplossingen voor jouw organisatie.

Wij begeleiden jou van het idee tot aan de programmering van de AI-oplossing in jouw organisatie. Afhankelijk van de toepassing reiken onze services van intelligente, infrastructurele oplossingen van de toonaangevende leveranciers NVIDIA en DELL – aangevuld door bekende AI-providers met jarenlange programmeerervaring – tot snelle, bedrijfsklare modulaire oplossingen. Neem gewoon contact met ons op; we geven jou graag advies over het gebruik van AI in jouw organisatie.

Wat is kunstmatige intelligentie (AI)?

 

Kortweg kunnen machines dankzij AI logica aanleren. AI is het algemene begrip voor alle toepassingen waarbij machines deze intelligente prestaties, zoals het oplossen van problemen of leren, wordt aangeleerd. We hebben het over AI, zodra machines intelligent gedrag simuleren, want elk intelligent systeem is slechts zo slim als de database en algoritmes dit toelaten. De werkelijke kracht van AI is niet de intelligentie naar menselijk voorbeeld, maar ligt in het geautomatiseerd herkennen van patronen. Dit vermogen is tot nu toe gemakkelijker voor mensen dan voor computers, wat echter verandert door de AI-technologie. 

De kunst van AI en machine learning bestaat erin om een machine niet alleen strakke processen aan te leren volgens het principe “als dit, dan dat", maar om een bepaald abstractievermogen te creëren en onafhankelijk te werken en leren met zo min mogelijk menselijke interventie. De meeste systemen werken tegenwoordig alleen ondersteunend, andere kunnen al verreweg zelfstandig functioneren. 

In de wetenschap en technische theorie wordt er een verschil gemaakt tussen vier typen AI: Reactieve algoritmes die bijvoorbeeld kunnen reageren op verschillende situaties, maar geen geheugen hebben. Type twee zijn systemen met beperkt geheugen. Beslissingen baseren op opgeslagen informatie. Dit is het soort intelligentie van software die tegenwoordig wordt gebruikt. Het derde type zouden algoritmes zijn die empathie ontwikkelen en die begrijpen dat de interesses en wensen van mensen beslissingen beïnvloeden. Het vierde en laatste type zou het echte bewustzijn van een AI zijn. De laatste twee vormen van deze technologie liggen nog in de toekomst. 

kuenstliche intelligenz

Machine learning en deep learning.

Als we machines of algoritmes trainen, heeft dat weinig te maken met intelligentie zoals bij mensen. Het gaat er veel meer om, om een algoritme aan te leren om bepaalde patronen te herkennen in grote datahoeveelheden. Het doel is om algoritmes zonder programmering verder te ontwikkelen om de grootste voordelen hieruit te halen. Bij machine learning en deep learning gaat het meestal om het trainen van een model dat gespecialiseerd is in bepaalde eigenschappen. Een voorbeeld hiervoor is beeldherkenning of de classificatie van verschillende gegevens.

kuenstliche intelligenz

Ons advies voor jouw oplossing rondom kunstmatige intelligentie.

Misschien heb je nu al een idee waar en hoe je kunstmatige intelligentie wilt gebruiken in jouw firma of hoe AI jou zou kunnen helpen om bepaalde uitdagingen op te lossen en te vereenvoudigen. Kom met ons sparren! Wij adviseren je graag en laten je zien welke oplossingen geschikt zijn voor jou. Neem hiervoor contact met ons op. 

On-demand intelligentie – waarom de digitalisering pas echt vaart maakt met AI.

Er zijn veel vragen over digitalisering. Eén van de belangrijkste is: Kan de digitale transformatie waarmaken wat zij belooft?

LEES MEER (ENGELS)

kuenstliche intelligenz

Een vleugje AI: breek de structuren in jouw organisatie op!

AI is geen product, maar een proces dat structuren opbreekt. Duitsland staat bekend om duurzame en betrouwbare producten; het label “Made in Germany” heeft zich gevestigd. Door AI zijn de kaarten opnieuw geschud, want ze kunnen productmanco's compenseren resp. voorspellen en daarmee concurrerend worden. In de werktuigbouwkunde wordt predictive maintenance gebruikt om eigenlijk goede, maar onbetrouwbare machines te monitoren en downtime precies te voorspellen. Zodoende is concurreren met lagere ontwikkelings- en productiekosten mogelijk. Bovendien krijgen AI-systemen ook vaste voet in Industrie 4.0 en zijn toekomstig een belangrijk onderdeel van de automatisering van werk, wat diverse kansen met zich meebrengt. Investeren in nieuwe technologieën loont. Neem contact met ons op om samen de voordelen van AI-strategieën voor jou te screenen en oplossingen te ontwikkelen!

Heb je al een idee waar en hoe je AI wilt gebruiken of hoe AI jou zou kunnen helpen?

<br/>Neem contact met ons op om samen met AI bepaalde processen te kunnen vereenvoudigen. Wij adviseren je graag en laten je zien welke producten geschikt zijn voor jou, welke kant-en-klaar producten er al zijn of dat je misschien een compleet nieuwe oplossing nodig hebt.

* verplichte velden

Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.